Αρχική » Άρθρα υγείας » Γυναίκα » Οκτώβριος 2022 – Εξετάσεις υγείας για το μαστό
Οκτώβριος-Εξετάσεις υγείας για το μαστό

Οκτώβριος 2022 – Εξετάσεις υγείας για το μαστό

Ολοκληρωμένο πακέτο υγείας για το μαστό στην προνομιακή τιμή των 55 ευρώ

Προγραμματίστε το ραντεβού σας στο τηλ. 211 100 1415 και πραγματοποιήστε το στο χρόνο που επιθυμείτε!

Με αφορμή τον Οκτώβριο, μήνα για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, το Book a Doc 24/7 σε συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υγείας για το μαστό στην προνομιακή τιμή των 55 ευρώ, που περιλαμβάνει:

  • Επίσκεψη σε Μαστολόγο
  • Ψηφιακή μαστογραφία
  • Υπέρηχο μαστών
  • Αξιολόγηση αποτελεσμάτων

Προγραμματίστε το ραντεβού σας στο τηλ. 211 100 1415

  • Ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες.
  • Η συχνότητα εμφάνισης είναι περίπου 1 στις 9 γυναίκες. Αν ο καρκίνος διαγνωσθεί αρκετά γρήγορα, το ποσοστό πενταετούς επιβίωσης ξεπερνά το 95%.
  • Η πρόληψη, η ενημέρωση, η έγκαιρη αναγνώριση και διάγνωση είναι τα μόνα όπλα της γυναίκας έναντι του καρκίνου του μαστού.

Λίγα λόγια για το Πρότυπο Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών

Το υπερσύγχρονο Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο αναφοράς που προσφέρει ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας στις γυναίκες όσον αφορά την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων του μαστού. Η ιατρική ομάδα του Κέντρου Μαστού διαθέτει εξειδίκευση στις παθήσεις του μαστού, πλούσια επιστημονική κατάρτιση και αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα χαίρει της αναγνώρισης του ελληνικού αλλά και διεθνή ιατρικού κόσμου.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στα κείμενα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν θεραπευτική πρόταση, δεν υποκαθιστούν την ιατρική διάγνωση ή/και περίθαλψη, καθώς και τις οδηγίες που μόνο οι γιατροί έχουν την ευθύνη να δώσουν.
Scroll to Top