Αρχική » Άρθρα υγείας » Δράσεις » Μάϊος: Μήνας ευαισθητοποίησης κατά του μελανώματος

Μάϊος: Μήνας ευαισθητοποίησης κατά του μελανώματος

Ο Μάϊος αφορά παγκοσμίως το μήνα ευαισθητοποίησης κατά του μελανώματος. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο μας όργανο. Υποχρέωση μας είναι να το φροντίζουμε διασφαλίζοντας την υγεία του. Με την αφορμή αυτή, το bookadoc σε συνεργασία με τα HealthSpot, ανακοινώνει το παρακάτω πακέτο σε προνομιακή τιμή:

Προσφορά Πρόληψης

Έλεγχος σπίλων – Δερματοσκόπηση στην προνομιακή τιμή των 20€.

Η δερματοσκόπηση σπίλων είναι μια συμπληρωματική ιατρική διαδικασία που στοχεύει στον ολοκληρωμένο έλεγχο του καρκίνου του δέρματος.

Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό όπως ένα δερμοσκόπιο, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας εξετάζουν σχολαστικά όλους τους σπίλους σε όλο το σώμα.

Σημαντικές σημειώσεις

Η τιμή προσφοράς των 20€ ισχύει αποκλειστικά για τον μήνα Μάιο (έως 31/05/2024). Σε αντίθεση με, την τυπική τιμή των 80€.

Αυτή η προσφορά υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για την προώθηση στρατηγικών προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης. Αλλά και της έγκαιρης ανίχνευσης για τον καρκίνο του δέρματος.

Η δερματοσκόπηση σπίλων είναι μια επιπλέον ιατρική υπηρεσία και η χρέωση αυτής είναι ανεξάρτητη του κόστους επίσκεψης.

Αξιοποίησε αυτήν την περιορισμένης χρονικής διάρκειας ευκαιρία για να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία και την ευημερία σας.

 Προγραμματίστε σήμερα το ραντεβού σας για τον Έλεγχο σπίλων – Δερματοσκόπηση με την Healthspot.
 Μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού στο 211 100 14 15.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στα κείμενα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν θεραπευτική πρόταση, δεν υποκαθιστούν την ιατρική διάγνωση ή/και περίθαλψη, καθώς και τις οδηγίες που μόνο οι γιατροί έχουν την ευθύνη να δώσουν.
Scroll to Top