Αρχική » Γιατροί » Physioiasis Physiotherapy & Rehabilitation
Physioiasis Physiotherapy Φυσικοθεραπεία

Physioiasis Physiotherapy & Rehabilitation

Φυσικοθεραπευτής

Διεύθυνση
Μαρίνου Γερουλάνου 147, Αργυρούπολη, 16452
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Αθλητικές κακώσεις
Αυχενικό σύνδρομο
Μετεγχειρητική αποκατάσταση
Οσφυαλγία

Το Κέντρο Φυσικοθεραπευτικής Αποκατάστασης Physioiasis, βρίσκεται στην Αργυρούπολη και από το 2008 παρέχει εξειδικευμένες φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες μυοσκελετικής αποκατάστασης, νευρολογικής αποκατάστασης παίδων και ενηλίκων και γηριατρικής αποκατάστασης.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του παρέχει εξατομικευμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις, με μεθόδους όπως Manual Therapy, Βιοϊατρικό Βελονισμό, Ωτοβελονισμό, Κλινική Θεραπευτική Άσκηση, Νευρολογική Αποκατάσταση (Bobath, Therasuit, PNF), Advanced Clinical Pilates, Πρόληψη Πτώσεων στην 3η ηλικία - Otago, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό όπως Tecar, Shockwave κ.ά..
Η Ευγενία Γαζή, από το 2008 είναι Επιστημονική Υπεύθυνη στο νευρολογικό τμήμα και τμήμα της θεραπευτικής άσκησης του κέντρου Φυσικοθεραπείας "Physioiasis". Είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας από το ΑΤΕΙ Αθήνας κι έχει αποκτήσει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στην 'Αθλητική Φυσικοθεραπεία' και στο "Μεταβολισμός Ασκησης και Διατροφής" απο το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης έχει ειδικευτεί στην νευρολογική αποκατάσταση παίδων και ενηλίκων, στη μυοσκελετική αποκατάσταση και διαχείριση πόνου. Είναι επίσης πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της Μεθόδου Otago - Πρόληψη Πτώσεων στην Τρίτη Ηλικία. Από το 2003-2005 εργάστηκε στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων και στο Νταού Πεντέλης στα πλαίσια αποασυλοποίησης έως και το 2008. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας.
Ο Σπάρτακος Ιωάννης Κόκκας από το 2008 είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του μυοσκελετικού τμήματος του κέντρου Φυσικοθεραπείας "Physioiasis". Είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Λαμίας και έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Ιατρικής με τίτλο "Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία - Χειροθεραπεία". Είναι πιστοποιημένος στη μέθοδο Orthopedic Manipulative Therapy-Χειροθεραπεία. Επίσης έχει εκπαιδευτεί στη διαχείριση πόνου μέσω του Δυτικού Ιατρικού Βελονισμού -WMA. Από το 2002 έως και το 2004 εργάστηκε στα κέντρα αποκατάστασης "Hands-On Physiotherapy" και " Brooklyn Orthopedics Rehabilitation Clinic" στην Νέα Υόρκη. Παράλληλα από το 2010 έως και το 2012 συμμετείχε σε ερευνητικό πρόγραμμα στην Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του νοσοκομείου Αιγινήτειο με ερευνητικό αντικείμενο " Η επίδραση της Φυσικοθεραπείας στη νόσο του Parkinson". Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας.

Ιατρικές Υπηρεσίες

Bobath

Personal training

Kinesiotaping

Trigger points therapy

Αυχενικό Σύνδρομο

Τεχνικη Mckenzie (οσφυαλγία – αυχενικό)

Αθλητικές κακώσεις

Αναπνευστική φυσικοθεραπεία

Αναπνευστική φυσικοθεραπεία (βρογχική παροχέτευση, επανεκπαίδευση σωστής αναπνοής, αναπνευστικές ασκήσεις)

Αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων

Εγκεφαλικά Επεισόδια

Έλξεις

Επανεκπαίδευση Βάδισης

Ηλεκτροθεραπεία και φυσικά μέσα

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Φυσικοθεραπευτής)

Θεραπείες κατ' οίκον

Θεραπευτική άσκηση

Θερμά - ψυχρά επιθέματα

Ισχιαλγία (Φυσικοθεραπευτής)

Κατάγματα

Κινησιοθεραπεία και προγράμματα νευροεξελικτικής αγωγής σε παιδιά

Λεμφοίδημα

Λιποίδημα

Μετατραυματική αποκατάσταση

Μετατραυματικό - μετεγχειρητικό οίδημα

Μετεγχειρητική αποκατάσταση

Μυϊκές Θλάσεις

Νευρολογικές παθήσεις

Οσφυαλγία (Φυσικοθεραπευτής)

Πελματογράφημα (Φυσικοθεραπευτής)

Πρόληψη Τραυτισμών

Τεχνικές PNF

Υδροθεραπεία

Φλεβολεμφοστατικό Οίδημα

Χειρομάλαξη - ηλεκτρομάλαξη

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Μαρίνου Γερουλάνου 147, Αργυρούπολη, 16452
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top