Αρχική » Γιατροί » Τομαής Γεώργιος

Τομαής Γεώργιος

Οφθαλμίατρος

Διεύθυνση
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα, 16674
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του Ιατρού €

Εμπειρία

Laser μυωπίας - υπερμετρωπίας
Γλαύκωμα
Καταρράκτης
Στραβισμός

Ο Τομαής Γεώργιος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο και τη Γλυφάδα Αττικής.

Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας στην Οφθαλμολογία, μετά από τετραετή ειδίκευση στο Γενικό Νοσοκομείο “Πολυκλινική Αθηνών”, με εξειδίκευση στη χειρουργική του Καταρράκτη και του Γλαυκώματος. Εκπαιδεύτηκε για έξι μήνες στο τμήμα Ορθοπτικής μελέτης και Στραβισμού του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”. Έχει ανακηρυχθεί ομόφωνα Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό άριστα.

Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στην εφαρμογή του Trabectome (χειρουργική γλαυκώματος με ηλεκτρομηχανική ενέργεια) στο New York Presbyterian Hospital κι έχει ολοκληρώσει το Fellowship in Advanced Photorefractive Surgery (Σεμινάρια Φωτοδιαθλαστικής Χειρουργικής), με αντικείμενο τη διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού με χρήση Excimer Laser.

Διαθέτει πλούσια επαγγελματική εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στο Ελληνικό Οφθαλμολογικό Κέντρο ORASIS και στο LASER VISION. Κατόπιν, ίδρυσε τη διαγνωστική μονάδα “Θεραπεία Όρασης” στο Παλαιό Φάληρο και από το 2019 είναι Υπεύθυνος του Οφθαλμολογικού Τμήματος του πολυϊατρείο “First Care Mediterraneo”.

Tέλος, είναι μέλος της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρίας, της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος, της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφθαλμίων Φακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής.

- Εργάστηκε ως βοηθός στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών επί 6μήνες.

- Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Ιατρός Μονάδας Καταδρομέων στην Σάμο, ενώ κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας υπαίθρου εργάστηκε για τρία χρόνια ως βοηθός των Εξωτερικών Οφθαλμολογικών Ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.

- Την ίδια περίοδο δίδαξε  το μάθημα της Οφθαλμολογίας στην Μέση Επαγγελματική Σχολή Αγρινίου.

- Από τον Οκτώβριο του 2001 έως τον Μάϊο του 2016 εργάστηκε στο Ελληνικό Οφθαλμολογικό Κέντρο ORASIS με ιδιαίτερο αντικείμενο τον Καταρράκτη και το Γλαύκωμα, καθώς και την τοποθέτηση μονοεστιακών ή πολυεστιακών ενδοφακών για την διόρθωση της μυωπίας,  υπερμετρωπίας και  πρεσβυωπίας.

- Από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Ιανουάριο του 2021 εργάστηκε στο οφθαλμολογικό κέντρο LASER VISION.

- Τον Νοέμβριο του 2017 ίδρυσε την διαγνωστική μονάδα ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΡΑΣΗΣ στο Παλαιό Φάληρο.

- Από τον Οκτώβριο του 2019 είναι υπεύθυνος του οφθαλμολογικού τμήματος του πολυϊατρείο “First Care Mediterraneo”.

- Είναι μέλος της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρίας (ΕΟΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος, της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφθαλμίων Φακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής (HSIOIRS) και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ESCRS).

- Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από την οποία  αποφοίτησε το 1992 αποσπώντας ετήσιες κρατικές υποτροφίες.

- Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας στην Οφθαλμολογία το 2001 μετά από τετραετή ειδίκευση στο Γενικό Νοσοκομείο “Πολυκλινική Αθηνών”, με εξειδίκευση στη χειρουργική του Καταρράκτη και του Γλαυκώματος.

- Εκπαιδεύτηκε για έξι μήνες στο τμήμα Ορθοπτικής μελέτης και Στραβισμού του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”.

- Συμμετείχε επιτυχώς στον διεθνή διαγωνισμό που διοργάνωσε το Tufts University των Η.Π.Α. με θέμα: Innovations in the Glaucoma Treatment (σύγχρονη θεραπευτική γλαυκώματος).

- Έχει παρακολουθήσει στα πλαίσια του Observership το κλινικό και χειρουργικό τμήμα Γλαυκώματος στο Moorfields Eye Hospital του Λονδίνου υπό τον Dr Keith Barton καθώς και το αντίστοιχο τμήμα του New York Eye and Ear Infirmary της Νέας Υόρκης υπό τον καθηγητή Robert Ritch.

- Έχει εκπαιδευτεί στην εφαρμογή του Trabectome (χειρουργική γλαυκώματος με ηλεκτρομηχανική ενέργεια) στο New York Presbyterian Hospital.

- Έχει ολοκληρώσει το Fellowship in Advanced Photorefractive Surgery (Σεμινάρια Φωτοδιαθλαστικής Χειρουργικής) υπό τον Δρ Μιχάλη Μαγουλά με αντικείμενο τη διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού με χρήση Excimer Laser.

- Υπό την εποπτεία του καθηγητή Οφθαλμολογίας Μιχαήλ Μόσχου εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή με θέμα “Συσχέτιση του κεντρικού πάχους του κερατοειδούς με την εικόνα του οπτικού δίσκου και της περιθηλαίας περιοχής σε υγιείς, γλαυκωματικούς και οφθαλμικούς υπέρτονους ασθενείς”, και το 2009 ανακηρύχθηκε ομόφωνα Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό άριστα.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser μυωπίας

Laser υπερμετρωπίας

Αντιμετώπιση βλεφαρίτιδας

Αποκόλληση αμφιβληστροειδούς

Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης (Οφθαλμίατρος)

Βλεφαροπλαστική (Οφθαλμίατρος)

Βυθοσκόπηση

Διαθλαστικός έλεγχος και χορήγηση γυαλιών

Έκδοση πιστοποιητικών υγείας για εργασία

Έλεγχος και θεραπεία αμβλυωπίας σε παιδιά

Έλεγχος οπτικών πεδίων

Έλεγχος Στραβισμού

Εξέταση γλαυκώματος

Εξέταση καταρράκτη

Εξέταση κερατόκωνου

Εξέταση ωχράς κηλίδας

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Οφθαλμίατρος)

Θεραπεία Αμβλυωπίας

Θεραπεία οφθαλμικών φλεγμονών

Οπτική τομογραφία συνοχής (OCT)

Οφθαλμολογικός έλεγχος σε παιδιά (από τη γέννηση)

Τονομέτρηση

Χειρουργική αφαίρεση πτερυγίου

Χειρουργική αφαίρεση χαλαζίου

Χειρουργική καταρράκτη

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα, 16674
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top