Αρχική » Γιατροί » Ρωμανού Κάτια – Smile Care

Ρωμανού Κάτια – Smile Care

Γναθοχειρουργός, Ορθοδοντικός, Εμφυτευματολόγος, Παιδοδοντίατρος, Περιοδοντολόγος

Διεύθυνση
Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 162, Καλλιθέα, 17675
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Η Ρωμανού Κάτια είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα Αττικής.
Είναι απόφοιτος του Οδοντιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθήνας και έχει κάνει τριετείς μεταπτυχιακές σπουδές στο Τορόντο του Καναδά. Το 1992 ανακηρύχτηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθήνας στον τομέα της Προληπτικής και Κοινωνικής Οδοντιατρικής.
Έχει εξειδικευτεί στην οδοντιατρική για παιδιά και ΑΜΕΑ από το 1983 και είναι επιστημονική συνεργάτης του τμήματος Προληπτικής και Κοινωνικής Οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.
Έχει πλούσια επιστημονική δραστηριότητα με συμμετοχή (παρουσίαση εργασιών) και παρακολούθηση πολυάριθμων συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι ιδρυτικό μέλος του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΟΔ.ΕΤ.Ε.ΑΣ. (Οδοντιατρική Εταιρεία Μελέτης και Υποστήριξης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) και μέλος του ΔΣ από της ιδρύσεώς του το 1992 μέχρι το 1998. Μέλος της Ευρωπαϊκής Παιδοδοντικής Ακαδημίας από της ιδρύσεώς της το 1992, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παιδοδοντίας και άλλων ελληνικών και ξένων επιστημονικών εταιρειών.
Έχει δημοσιεύσει σειρά επιστημονικών εργασιών, έχει αρθρογραφήσει στον ελληνικό περιοδικό τύπο για θέματα που αφορούν την πρόληψη και την ολιστική οδοντιατρική. Επίσης, έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε εθελοντικά προγράμματα προαγωγής της στοματικής υγείας σε δεκάδες σχολεία και άλλες κοινοτικές ομάδες μεταξύ των οποίων και η διοργάνωση προγράμματος δωρεάν προσφοράς οδοντιατρικής θεραπείας, με κινητή οδοντιατρική μονάδα της ΟΔ.ΕΤ.Ε.ΑΣ, σε ιδρύματα και σχολεία ατόμων με ειδικές ανάγκες κατά τα έτη 1992-1996 όπου και έχει προσφέρει εθελοντικά θεραπευτικές οδοντιατρικές υπηρεσίες.
Είναι ιδρυτικό μέλος της οδοντιατρικής εταιρείας Παιδοδοντικό Αθηνών Α.Ε. το οποίο αργότερα μετονομάστηκε σε Eurodentica AE, της οποίας διετέλεσε πρόεδρος, διευθύνουσα σύμβουλος και μέλος του ΔΣ μέχρι το 2004. Ήταν επιστημονικά υπεύθυνη του ιατρείου Eurodentica Καλλιθέας το οποίο μετονομάστηκε το 2008 σε Smile Care όπου αντιμετωπίζονται όλες οι οδοντιατρικές ανάγκες, όλων των ηλικιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και στη διατήρηση του αποτελέσματος της οδοντιατρικής θεραπείας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα Αττικής.
- Είναι επιστημονική συνεργάτης του τμήματος Προληπτικής και Κοινωνικής Οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.
- Είναι ιδρυτικό μέλος του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΟΔ.ΕΤ.Ε.ΑΣ. (Οδοντιατρική Εταιρεία Μελέτης και Υποστήριξης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) και μέλος του ΔΣ από της ιδρύσεώς του το 1992 μέχρι το 1998.
- Μέλος της Ευρωπαϊκής Παιδοδοντικής Ακαδημίας από της ιδρύσεώς της το 1992, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παιδοδοντίας και άλλων ελληνικών και ξένων επιστημονικών εταιρειών.
- Είναι ιδρυτικό μέλος της οδοντιατρικής εταιρείας Παιδοδοντικό Αθηνών Α.Ε. το οποίο αργότερα μετονομάστηκε σε Eurodentica AE, της οποίας διετέλεσε πρόεδρος, διευθύνουσα σύμβουλος και μέλος του ΔΣ μέχρι το 2004.
- Ήταν επιστημονικά υπεύθυνη του ιατρείου Eurodentica Καλλιθέας το οποίο μετονομάστηκε το 2008 σε Smile Care, όπου αντιμετωπίζονται όλες οι οδοντιατρικές ανάγκες, όλων των ηλικιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και στη διατήρηση του αποτελέσματος της οδοντιατρικής θεραπείας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

- Αποφοίτησε από το Οδοντιατρικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθήνας.
- Συνέχισε με τριετείς μεταπτυχιακές σπουδές (Μaster of Arts) στο Τορόντο του Καναδά.
- Το 1992 ανακηρύχτηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθήνας στον τομέα της Προληπτικής και Κοινωνικής Οδοντιατρικής.
- Έχει πλούσια επιστημονική δραστηριότητα με συμμετοχή (παρουσίαση εργασιών) και παρακολούθηση πολυάριθμων συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
- Έχει δημοσιεύσει σειρά επιστημονικών εργασιών, έχει αρθρογραφήσει στον ελληνικό περιοδικό τύπο για θέματα που αφορούν την πρόληψη και την ολιστική οδοντιατρική.
- Επίσης, έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε εθελοντικά προγράμματα προαγωγής της στοματικής υγείας σε δεκάδες σχολεία και άλλες κοινοτικές ομάδες μεταξύ των οποίων και η διοργάνωση προγράμματος δωρεάν προσφοράς οδοντιατρικής θεραπείας, με κινητή οδοντιατρική μονάδα της ΟΔ.ΕΤ.Ε.ΑΣ, σε ιδρύματα και σχολεία ατόμων με ειδικές ανάγκες κατά τα έτη 1992-1996 όπου και έχει προσφέρει εθελοντικά θεραπευτικές οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Γλώσσες

Αγγλικά

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 162, Καλλιθέα, 17675
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top