Αρχική » Γιατροί » Πλιάκος Ιωάννης

Πλιάκος Ιωάννης

Γενικός Χειρουργός, Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων

Διεύθυνση
Αγίας Σοφίας 30, Θεσσαλονίκη, 54622
Κόστος επίσκεψης
30 €

Εμπειρία

Αντιμετώπιση αιμορροΐδων
Αποκατάσταση βουβωνοκήλης
Έλεγχος θυρεοειδούς
Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή

Ο Πλιάκος Ιωάννης είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί δύο ιδιωτικά ιατρεία στον Εύοσμο και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, είναι μέλος της χειρουργικής ομάδας ενδοκρινών αδένων του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου. Είναι Διδάκτωρ του Α.Π.Θ. και από το 2016 είναι πανεπιστημιακός υπότροφος στην Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ του Α.Π.Θ.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Σπουδών της Σιένα με ειδικότητα Χειρουργικής από τη Γ’ Χειρουργική Κλινική του Α.Π.Θ και μετεκπαίδευση στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική.

Έχει πλούσιο διδακτικό έργο με πλήθος συμμετοχών ως εισηγητής σε συνέδρια με δημοσιευμένες ανακοινώσεις & επιστημονικές εργασίες και στη διδασκαλία φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. καθώς κι ερευνητικό έργο με συμμετοχή σε τρία διεθνή ερευνητικά πρωτόκολλα.

Τέλος, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, της Χειρουργικής Εταιρείας Ενδοκρινών Αδένων και της World Society of the Abdominal Compartment Syndrome (WSAC).

- Από τον Οκτώβριο του 2000 έως τον Ιανουάριο του 2002, υπηρέτησε ως οπλίτης Ιατρός στο 151 Α/Κ ΜΜΠ στον Λαγκαδά, εφημερεύοντας στο ΣΤΕΠ της ταξιαρχίας της Ασσήρου και στο 3Λ/4ΤΕΦ, στο Μέγα Δέρειο του Νομού Έβρου.

- Από τον Απρίλιο του 2002 έως τον Ιούλιο του 2002, προσλήφθηκε στο Γ.Ν Τρικάλων για την τρίμηνη εκπαίδευσή του, στα πλαίσια της εκπλήρωσης της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου.

- Από τον Ιούλιο του 2002 έως και τον Ιούλιο του 2003 εκπλήρωσε την δωδεκάμηνη υπηρεσία υπαίθρου στο άγονο περιφερειακό ιατρείου Καταφύτου του Νομού Τρικάλων, ενώ εφημέρευα στο Κ.Υ Καλαμπάκας.

- Από την 13η Νοεμβρίου 2003 έως την 12η Απριλίου 2009 εργάσθηκε ως έμμισθος ειδικευόμενος ιατρός στην Γ΄ Χειρουργική Κλινική του ΑΠΘ, στο Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ.

- Από την 11η Σεπτεμβρίου 2009 ως και την 2α Φεβρουαρίου 2012 εργάστηκε ως επικουρικός ιατρός των ΤΕΠ Χειρουργικής και ως Χειρουργός στη Γ’ Χειρουργική κλινική του ΑΧΕΠΑ .

- Από τον Φεβρουάριο του 2012 είναι ιδιώτης Χειρουργός, διατηρεί ιατρεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπως και στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και είναι μέλος της χειρουργικής ομάδας ενδοκρινών αδένων του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου.

- Από την άνοιξη το καλοκαίρι του 2016 έως και σήμερα είναι πανεπιστημιακός υπότροφος στην Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ του Α.Π.Θ.

- Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, της Χειρουργικής Εταιρείας Ενδοκρινών Αδένων και της World Society of the Abdominal Compartment Syndrome (WSAC).

- Είναι Διδάκτωρ του Α.Π.Θ. και από το 2016 είναι πανεπιστημιακός υπότροφος στην Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ του Α.Π.Θ.

- Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Σπουδών της Σιένα με ειδικότητα Χειρουργικής από τη Γ’ Χειρουργική Κλινική του Α.Π.Θ.

- Έχει μετεκπαίδευση στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική.

- Έχει πλούσιο διδακτικό έργο με πλήθος συμμετοχών ως εισηγητής σε συνέδρια με δημοσιευμένες ανακοινώσεις & επιστημονικές εργασίες και στη διδασκαλία φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. καθώς κι ερευνητικό έργο με συμμετοχή σε τρία διεθνή ερευνητικά πρωτόκολλα.

Γλώσσες

Αγγλικά Iταλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αιμορροΐδων

Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος

Αντιμετώπιση μελανώματος (Γενικός Χειρουργός)

Αντιμετώπιση ομφαλοκήλης

Αντιμετώπιση παθήσεων χολής (Γενικός Χειρουργός)

Αντιμετώπιση συριγγίου πρωκτού

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση (Γενικός Χειρουργός)

Θεραπεία κήλης

Θυρεοειδεκτομή

Πρωκτοσκόπηση

Σκωληκοειδεκτομή

Χειρουργική παχέος εντέρου

Λαπαροσκοπική χειρουργική

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Αγίας Σοφίας 30, Θεσσαλονίκη, 54622
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top