Αρχική » Γιατροί » Παπαθεοδώρου Ιωάννης

Παπαθεοδώρου Ιωάννης

Παθολόγος

Διεύθυνση
Θηβαίου Ιωάννη 2, Αχαρνές, 13671
Κόστος επίσκεψης
40 €

Εμπειρία

Δισλιπιδαιμία
Θυρεοειδής
Παχυσαρκία
Σακχαρώδης διαβήτης
Υπέρταση

Ο Παπαθεοδώρου Ιωάννης είναι Ειδικός Παθολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στο Νέο Ηράκλειο, το Μενίδι και τους Αμπελόκηπους  Αττικής.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής της Κραϊόβας με ειδικότητα Παθολογίας στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» (Α’ Παθολογική κλινική).

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Έρευνας της Γήρανσης, της ΔΙΕΠΟ (Διεθνής Ιατρική Εταιρεία Προηγμένης Ομοιοπαθητικής) και συνεργάτης Ιατρός της Eurodiet.

Τέλος, συμμετείχε σε πληθώρα ιατρικών συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει συγγράψει μαζί με την Μικροβιολόγο Ιατρό σύζυγό του το βιβλίο «Η ερμηνεία των μικροβιολογικών εξετάσεων».

Υπηρεσίες

Παρακολούθηση και αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων που αφορούν την ειδικότητα της Παθολογίας (Υπέρταση, υπερλιπιδαιμίες, νοσήματα ήπατος κ.α. ), παρακολούθηση των διαβητικών ασθενών, πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, πρόγραμμα απώλειας βάρους – διατροφική αγωγή, μέτρηση βασικού μεταβολισμού, πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων, εκτίμηση καρδιαγγειακού κινδύνου, οστεοπόρωση, ενεργός γήρανση, διενέργεια κ αξιολόγηση του πρωτοποριακού HEALTH CELLURAL TEST (έλεγχος του κυτταρικού μεταβολικού προφίλ του εξεταζόμενου σε κυτταρικό επίπεδο. Η εξέταση αποσκοπεί στην πρόληψη, πρώιμη διάγνωση και θεραπεία κρυφών παθήσεων καθώς και στην διατήρηση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας με την χορήγηση εξατομικευμένου διατροφικού πλάνου και κατάλληλης θεραπευτικής αγωγής).

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στο Νέο Ηράκλειο, στο Μενίδι και στους Αμπελόκηπους  Αττικής.

- Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Έρευνας της Γήρανσης και της ΔΙΕΠΟ (Διεθνής Ιατρική Εταιρεία Προηγμένης Ομοιοπαθητικής).

- Είναι συνεργάτης Ιατρός της Eurodiet.

- Απόφοιτος ιατρικής σχολής Κραϊόβας (1988) με βαθμό Άριστα 10.

- Υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Μούδρου- Λήμνος.

- Πήρε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» (Α’ Παθολογική κλινική – κλινική με ειδίκευση στις λοιμώξεις) το 1996.

- Συμμετείχε σε πληθώρα ιατρικών συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει συγγράψει μαζί με την Μικροβιολόγο Ιατρό σύζυγό του το βιβλίο «Η ερμηνεία των μικροβιολογικών εξετάσεων».

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση λοιμώξεων αναπνευστικού, ουροποιητικού, γαστρεντερικού συστήματος

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης

Αντιμετώπιση υψηλής χοληστερίνης

Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης (Παθολόγος)

Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Ελεγχος σακχαρώδη διαβήτη (Παθολόγος)

Εμβόλιο γρίπης (Παθολόγος)

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Θεραπεία υπέρτασης

Οξυμετρία (Παθολόγος)

Παρακολούθηση θυρεοειδούς

Παχυσαρκία - μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Πιστοποιητικά/ Βεβαιώσεις υγείας

Προληπτική ιατρική

Ρύθμιση δισλιπιδαιμίας

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Θηβαίου Ιωάννη 2, Αχαρνές, 13671
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top