Αρχική » Γιατροί » Πέτσας Κωνσταντίνος
Πέτσας Κωνσταντίνος Δερματολόγος

Πέτσας Κωνσταντίνος

Δερματολόγος, Αφροδισιολόγος

Διεύθυνση
Πλατάνων 16, Κηφισιά, 14564
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Fractional Laser
Laser αποτρίχωσης
Θεραπεία ακμής
Θεραπεία αντιγύρανσης
Θεραπεία κονδυλωμάτων
Θεραπεία σπιλών (ελιές)
Θεραπεία ψωρίασης
Κρυολιπόλυση

Ο Πέτσας Κωνσταντίνος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος ενηλίκων και παίδων και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Αθήνα (πλησίον Μεγάρου Μουσικής), στην Κηφισιά (εντός του Medihall) και στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Αποφοίτησε από την ιατρική Σχολή και ειδικεύτηκε στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο "Α.ΣΥΓΓΡΟΣ". Είναι ενεργό και τακτικό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής - Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), της Δερματοχειρουργικής Εταιρείας, της Εταιρείας Παιδιατρικής Δερματολογίας και της Ακαδημίας Αντιγήρανσης.

Έχει εξειδικευθεί στη δερματοχειρουργική, στην αισθητική χειρουργική και στην έγκαιρη διάγνωση και χειρουργική αποκατάσταση καρκίνων του δέρματος και βλεννογόνων.

Το επιστημονικό και κλινικό ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στους τομείς της ακμής, των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, εφαρμογών laser, ψωρίασης, των παθήσεων τριχών και ονύχων και της παιδιατρικής δερματολογίας.

Σήμερα συνεχίζει το ερευνητικό και επιστημονικό του έργο ως επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Κρυοθεραπείας της Κρατικής Δερματολογικής Κλινικής του Νοσ/μείου "Α.ΣΥΓΓΡΟΣ", είναι επιστημονικός σύμβουλος άλλων ειδικοτήτων σε δερματολογικά θέματα και παρέχει εκπαιδευτικό έργο σε δερματολόγους που ενδιαφέρονται για τις σύγχρονες εφαρμογές επεμβατικής και αισθητικής δερματολογίας.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Αθήνα (πλησίον Μεγάρου Μουσικής), στην Κηφισιά (εντός του Medihall) και στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

- Συνεχίζει το ερευνητικό και επιστημονικό του έργο ως επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Κρυοθεραπείας της Κρατικής Δερματολογικής Κλινικής του Νοσ/μείου "Α.ΣΥΓΓΡΟΣ".

- Είναι επιστημονικός σύμβουλος άλλων ειδικοτήτων σε δερματολογικά θέματα και παρέχει εκπαιδευτικό έργο σε δερματολόγους που ενδιαφέρονται για τις σύγχρονες εφαρμογές επεμβατικής και αισθητικής δερματολογίας.

- Είναι ενεργό και τακτικό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής - Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), της Δερματοχειρουργικής Εταιρείας, της Εταιρείας Παιδιατρικής Δερματολογίας και της Ακαδημίας Αντιγήρανσης.

- Αποφοίτησε από την ιατρική Σχολή και ειδικεύτηκε στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο "Α.ΣΥΓΓΡΟΣ".

- Έχει εξειδικευθεί στη δερματοχειρουργική, στην αισθητική χειρουργική και στην έγκαιρη διάγνωση και χειρουργική αποκατάσταση καρκίνων του δέρματος και βλεννογόνων.

- Το επιστημονικό και κλινικό ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στους τομείς της ακμής, των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, εφαρμογών laser, ψωρίασης, των παθήσεων τριχών και ονύχων και της παιδιατρικής δερματολογίας.

 

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser αποτρίχωση

Αντιμετώπιση ακμής

Αντιμετώπιση εκζέματος

Αντιμετώπιση έρπητα

Αντιμετώπιση κνίδωσης

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας (Δερματολόγος)

Αντιμετώπιση μελανώματος (Δερματολόγος)

Αντιμετώπιση μυκήτων νυχιών

Αντιμετώπιση τριχόπτωσης

Αντιμετώπιση χλαμυδίων

Αντιμετώπιση ψωρίασης

Αφαίρεση θηλωμάτων με Laser

Αφαίρεση σπίλων

Δερματοχειρουργική

Έλεγχος σπίλων - δερματοσκόπηση

Θεραπεία κονδυλωμάτων

Θεραπεία λεύκης

Θεραπείες αισθητικής

Καθαρισμός προσώπου

Κρυοθεραπεία

Μεσοθεραπεία (Δερματολόγος)

Μπότοξ

Θεραπεία αντιγήρανσης με υαλουρονικό οξύ (fillers) (Δερματολόγος)

Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις (Δερματολόγος)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top