Αρχική » Γιατροί » Μπεσίρης Γεώργιος – Orthopedia

Μπεσίρης Γεώργιος – Orthopedia

Ορθοπαιδικός, Χειρουργός

Διεύθυνση
3o χλμ. Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας, Κέρκυρα, 49100
Κόστος επίσκεψης
40 €

Εμπειρία

Αθλητικές κακώσεις
Αρθροπλαστική ισχίου & γόνατος
Αρθροπλαστική ώμου
Αρθροσκόπηση
Ρομποτική χειρουργική

O Μπεσίρης Γεώργιος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Κυψέλη, τα Άνω Λιόσια και την Κέρκυρα.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών κι έλαβε την ειδικότητα του Χειρουργού – Ορθοπεδικού στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “Θριάσιο” και Γενικό Νοσοκομείο Παίδων “Π. και Αγλαΐας Κυριακού”. Είναι επίσης υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Η πολύχρονη εμπειρία του σε ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, καθώς και στην ιατρική κάλυψη ποικίλων αθλητικών συλλόγων, τον οδήγησε στην ίδρυση της “Orthopedia”, με στόχο την παροχή ορθοπεδικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση για κάθε ορθοπεδικό πρόβλημα.

Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά ως βοηθός του ΔΕΠ του “Ανατομείου” κατά την προετοιμασία και διενέργεια των Εργαστηριακών Ασκήσεων αλλά και της ανατομικής διδασκαλίας στην αίθουσα Ανατομών της Ιατρικής Σχολής. Ως φοιτητής, ίδρυσε την Ιατρική Εταιρεία Κάλυψης Αθλητικών Διοργανώσεων προσφέροντας υπηρεσίες σε όλους τους τύπους αθλητικών εκδηλώσεων και το 2006 ανέλαβε αντιπρόεδρος υγειονομικής επιτροπής στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής.

Τέλος, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κι έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση πολλών επιστημονικών συνεδρίων.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Κυψέλη, τα Άνω Λιόσια και την Κέρκυρα.

- Η πολύχρονη εμπειρία του σε ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, καθώς και στην ιατρική κάλυψη ποικίλων αθλητικών συλλόγων, τον οδήγησε στην ίδρυση της “Orthopedia” (2013) με στόχο την παροχή ορθοπεδικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση για κάθε ορθοπεδικό πρόβλημα.

- Συμμετέχει ενεργά ως βοηθός του ΔΕΠ του “Ανατομείου” κατά την προετοιμασία και διενέργεια των Εργαστηριακών Ασκήσεων αλλά και της ανατομικής διδασκαλίας στην αίθουσα Ανατομών της Ιατρικής Σχολής.

- Ως φοιτητής το 2001 ίδρυσε την Ιατρική Εταιρεία Κάλυψης Αθλητικών Διοργανώσεων προσφέροντας υπηρεσίες σε όλους τους τύπους αθλητικών εκδηλώσεων.

- Το 2006 ανέλαβε αντιπρόεδρος υγειονομικής επιτροπής στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής και λίγο αργότερα την ιατρική κάλυψη της ποδοσφαιρικής ομάδας Φυλής “Θρασύβουλος”.

- Διετέλεσε μέλος της Επιστημονικής Λέσχης Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών.

- Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

- Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Έλαβε την ειδικότητα του Χειρουργού – Ορθοπεδικού στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “Θριάσιο” και Γενικό Νοσοκομείο Παίδων “Π. και Αγλαΐας Κυριακού”.

- Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με διδακτορικό με θέμα “Συγκριτική μελέτη της τοπικής χρήσης του τρανεξαμικού οξέος στην ολική αρθροπλαστική γόνατος (ενδοαρθρική – περιαρθρική έγχυση)”.

- Έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση πολλών επιστημονικών συνεδρίων.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Αντιμετώπιση αυχεναλγίας

Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης (Ορθοπεδικός)

Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης

Αποκατάσταση βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι)

Αρθροπλαστική γόνατος

Αρθροπλαστική ελάχιστης επεμβατικότητας

Αρθροπλαστική ισχίου

Αρθροπλαστική ώμου

Αρθροσκόπηση γόνατος

Αρθροσκόπηση μηνίσκου

Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής

Αρθροσκόπηση χιαστού

Αρθροσκόπηση χονδροπάθειας

Αρθροσκόπηση ώμου

Βλαστοκύτταρα - Αυξητικοί παράγοντες

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Θεραπεία τενοντίτιδας με έγχυση συμπυκνωμένων αιμοπεταλίων

Κυφοπλαστική

Μικροχειρουργική αποκατάσταση παθήσεων άκρας χειρός

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Παρακολούθηση κατάγματος

Πελματογράφημα (Ορθοπεδικός)

Πρόληψη & αντιμετώπιση κύφωσης

Πρόληψη & αντιμετώπιση σκολίωσης

Ρομποτική Χειρουργική

Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα (Ορθοπεδικός)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top