Αρχική » Γιατροί » Μπάρμπας Σπυρίδων

Μπάρμπας Σπυρίδων

Παθολόγος

Διεύθυνση
Περιφερειακός Χώρας Μυκόνου θέση Ευαγγελιστράκι, Μύκονος, 84600
Κόστος επίσκεψης
50-100 €

Εμπειρία

Δισλιπιδαιμία
Θυρεοειδής
Παχυσαρκία
Σακχαρώδης διαβήτης
Υπέρταση

Ο Μπάρμπας Σπυρίδων είναι Ειδικός Παθολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Παλλήνη Αττικής και στη Μύκονο.

Είναι παράλληλα Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής της ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ Αθηνών, Επιστημονικός Συνεργάτης του Athens Beverly Hills Medical Group Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Εξωνοσοκομειακής Ιατρικής και Πρόεδρος & Ιδρυτής της εταιρείας AMS (Αdvanced Μedical Services S.A. -      ιδιωτικό πολυϊατρείο) με παραρτήματα λειτουργίας στην Αθήνα και Μύκονο.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα της Παθολογίας στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» κι εξειδίκευση στο μεταβολικό σύνδρομο, την αντιμετώπιση του διαβητικού ποδιού, την υπέρταση και την προληπτική αντιμετώπιση νοσημάτων, όπως είναι ο διαβήτης, η παχυσαρκία και η υπερλιπιδαιμία.

Στο παρελθόν διετέλεσε διευθυντής του Παθολογικού Τομέα της κλινικής Γαληνός και Επιστημονικός Υπεύθυνος του ομίλου «Πραξιτέλειου», συνεργάστηκε για περισσότερα από 6 χρόνια με τους Ιατρούς SOS και ταυτόχρονα διετέλεσε αντιπρόεδρος στην επιστημονική ένωση των Ιατρών SOS.

Τα τελευταία χρόνια έχει εξειδικευτεί στην κλινική αντιγήρανση σε κέντρα αναφοράς της Ευρώπης (Βρυξέλλες) και ΗΠΑ, εφαρμόζοντας ειδικά προγράμματα ελέγχου & υποστήριξης.

 

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Παλλήνη Αττικής.

- Είναι Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής της ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ Αθηνών.

- Εργάστηκε ως Ιατρός Εργασίας σε σημαντικές εταιρείες όπου εφάρμοσε προγράμματα πρόληψης και καταγραφής ιατρικών δεδομένων, εισάγοντας για πρώτη φορά συστήματα καταγραφής κι ενημέρωσης ιατρικών φακέλων εργαζομένων.

- Ανέπτυξε κι οργάνωσε τον Παθολογικό τομέα της κλινικής Γαληνός του Ομίλου Πραξιτέλειου, όπου στη συνέχεια διετέλεσε διευθυντής του Παθολογικού τομέα και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ομίλου.

- Συνεργάστηκε για περισσότερο από 6 χρόνια με τους Ιατρούς SOS και διαχειρίστηκε περιστατικά επείγουσας εξωνοσοκομειακής ιατρικής.

- Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην επιστημονική ένωση των Ιατρών SOS, έχοντας σαν βασική υπευθυνότητά του την αξιολόγηση και εφαρμογή προγραμμάτων κατ’ οίκον νοσηλείας σε ειδικές ομάδες ασθενών.

- Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Εξωνοσοκομειακής Ιατρικής, με συμμετοχές σε αντίστοιχα συνέδρια του εξωτερικού αλλά και διοργάνωση συνεδρίων και ημερίδων στην Ελλάδα, σε θέματα πρόληψης και αποτελεσματικής θεραπείας  νοσημάτων της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

- Είναι πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας AMS (Αdvanced Μedical Services S.A. - ιδιωτικό πολυϊατρείο) με παραρτήματα λειτουργίας στην Αθήνα και Μύκονο, έχοντας ενεργές όλες τις βασικές ειδικότητες δευτεροβάθμιας φροντίδας και ταυτόχρονα έχει αναπτύξει ειδικό τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης και Πρόληψης.

- Είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας DYONMED AE και μέλος της AACC, επίσης πρόεδρος κ ιδρυτής της εν ίδρυση ελληνικής εταιρείας ταχείας διάγνωσης (HAPOC - Hellenic Association of Point of Care).

- Τα τελευταία χρόνια έχει εξειδικευτεί στην κλινική αντιγήρανση σε κέντρα αναφοράς της Ευρώπης (Βρυξέλλες ) και ΗΠΑ, εφαρμόζοντας ειδικά προγράμματα ελέγχου κ υποστήριξης.

- Ως κλινικός παθολόγος ασχολείται ενεργά με την νοσοκομειακή διαχείριση ασθενών (Patient hospitalization management and care).

- Από το 2014, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Athens Beverly Hills Medical Group, διευθύνοντας το Τμήμα Εσωτερικής Παθολογίας του Κέντρου.

- Επίσης είναι υπεύθυνος Ιατρός Εργασίας σε ξενοδοχεία κι επιχειρήσεις.

- Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, στην Αθήνα.

- Κατά τη διάρκεια της παθολογικής ειδικότητας, εξειδικεύτηκε ταυτόχρονα στην αντιμετώπιση του διαβητικού ποδιού, στην υπέρταση και στην προληπτική αντιμετώπιση των πλέον “σύγχρονων “νοσημάτων του αιώνα,  όπως είναι ο διαβήτης, η  παχυσαρκία και η υπερλιπιδαιμία.

- Με την ολοκλήρωση της ειδικότητας και την σχεδόν ταυτόχρονη συμμετοχή του στις εξετάσεις ειδικότητας (Ιούνιος 2005), άρχισε και την εκπόνηση της διδακτορικής του εργασίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ολοκληρώνοντας έτσι και την εξειδίκευση του στο μεταβολικό σύνδρομο.

- Τα τελευταία χρόνια έχει εξειδικευτεί στην κλινική αντιγήρανση σε κέντρα αναφοράς της Ευρώπης (Βρυξέλλες) και ΗΠΑ, εφαρμόζοντας ειδικά προγράμματα ελέγχου & υποστήριξης κι ασχολείται ενεργά με την νοσοκομειακή διαχείριση ασθενών (Patient hospitalization management and care).

 

 

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση λοιμώξεων αναπνευστικού, ουροποιητικού, γαστρεντερικού συστήματος

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης

Αντιμετώπιση υψηλής χοληστερίνης

Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης (Παθολόγος)

Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Ελεγχος σακχαρώδη διαβήτη (Παθολόγος)

Εμβόλιο γρίπης (Παθολόγος)

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Θεραπεία υπέρτασης

Οξυμετρία (Παθολόγος)

Παρακολούθηση θυρεοειδούς

Παχυσαρκία - μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Πιστοποιητικά/ Βεβαιώσεις υγείας

Προληπτική ιατρική

Ρύθμιση δισλιπιδαιμίας

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Περιφερειακός Χώρας Μυκόνου θέση Ευαγγελιστράκι, Μύκονος, 84600
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top