Αρχική » Γιατροί » Μπάλτας Ιωάννης

Μπάλτας Ιωάννης

Γενικός Χειρουργός

Διεύθυνση
Λεωφόρος Καραϊσάκη 29-31, Καπανδρίτι, 19014
Κόστος επίσκεψης
40 €

Εμπειρία

Αντιμετώπιση αιμορροΐδων
Αποκατάσταση βουβωνοκήλης
Έλεγχος θυρεοειδούς
Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή

Ο Μπάλτας Ιωάννης είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στη Νέα Ερυθραία και στο Καπανδρίτι.

Εξειδικεύεται στην Ελάχιστα Επεμβατική, Λαπαροσκοπική Χειρουργική του Πεπτικού καθώς και στην Ορθοπρωκτική Χειρουργική. Επιπλέον εξειδίκευση διαθέτει στη σύγχρονη χειρουργική πρωκτού (αιμορροΐδες, ραγάδα πρωκτού, κύστη κόκκυγος).

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αποτελεσματική και ασφαλή χειρουργική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, της διαφραγματοκήλης, των παθήσεων του πεπτικού συστήματος και των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος.

Τέλος, παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, συνεργάζεται με μεγάλες ιδιωτικές κλινικές της Αττικής, όπως είναι το ΜΗΤΕΡΑ, το Ιατρικό Αθηνών (κλινική Περιστερίου), το Mediterraneo, το Doctor's Hospital και το Αττικό Θεραπευτήριο.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ερυθραία και στο Καπανδρίτι.

- Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, συνεργάζεται με μεγάλες ιδιωτικές κλινικές της Αττικής, όπως είναι το ΜΗΤΕΡΑ, το Ιατρικό Αθηνών (κλινική Περιστερίου), το Mediterraneo, το Doctor's Hospital και το Αττικό Θεραπευτήριο.

- Εξειδικεύεται στην Ελάχιστα Επεμβατική, Λαπαροσκοπική Χειρουργική του Πεπτικού καθώς και στην Ορθοπρωκτική Χειρουργική.

- Επιπλέον εξειδίκευση διαθέτει στη σύγχρονη χειρουργική πρωκτού (αιμορροΐδες, ραγάδα πρωκτού, κύστη κόκκυγος).

- Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αποτελεσματική και ασφαλή χειρουργική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, της διαφραγματοκήλης, των παθήσεων του πεπτικού συστήματος και των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος.

Ενδεικτικές θεραπείες

ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ: Πραγματοποιούνται ανώδυνες, εξατομικευμένες χειρουργικές τεχνικές για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιείται Αιμορροϊδεκτομή Milligan - Morgan, ριζική δηλαδή αφαίρεση των αιμορροΐδων. Η επέμβαση αυτή πραγματοποιείται πλέον με τη χρήση ειδικού εργαλείου Laser. Επιπλέον, υπάρχει και η τεχνική HAL-RAR®, κατά την οποία χρησιμοποιείται ένα ειδικό εργαλείο που εκπέμπει υπερήχους (doppler), οι οποίοι εντοπίζουν τις αρτηρίες που αιματώνουν τις αιμορροΐδες. Τέλος, πραγματοποιείται Αιμορροϊδοπλαστική LHP®, κατά την οποία εισάγεται μέσω μια μικρής οπής μια ίνα που παρέχει ενέργεια laser εντός των αιμορροΐδων. Μια παραλλαγή της είναι η εσωτερική καυτηρίαση με ραδιοσυχνότητες RF. Η επιλογή της μεθόδου θεραπεία εξαρτάται από το περιστατικό.

ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗ: Προηγμένη λαπαροσκοπική αποκατάσταση κηλών κοιλιακού τοιχώματος, με χρήση υλικών τελευταίας τεχνολογίας (πλεγμάτων). Το κόστος της θεραπείας εκτιμάται ανάλογα με τον τύπο της κήλης και το ιστορικό του ασθενούς, κατόπιν συνεννόησης με τον ιατρό.

ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ: H laser θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία. Διενεργείται σε μία μόνο συνεδρία και έχει τα καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα με τα λιγότερα ποσοστά υποτροπής. Επίσης, παρέχει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι, πλέον, η μέθοδος η οποία προτείνεται και εφαρμόζεται από τους περισσότερους ειδικούς. Το κόστος της θεραπείας καθορίζεται μετά το πέρας της κλινικής εκτίμησης σε συνεννόηση με τον ιατρό.

Γλώσσες

Αγγλικά Γαλλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αιμορροΐδων

Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος

Αντιμετώπιση μελανώματος (Γενικός Χειρουργός)

Αντιμετώπιση ομφαλοκήλης

Αντιμετώπιση παθήσεων χολής (Γενικός Χειρουργός)

Αντιμετώπιση συριγγίου πρωκτού

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση (Γενικός Χειρουργός)

Θεραπεία κήλης

Θυρεοειδεκτομή

Λαπαροσκοπική χειρουργική (Γενικός Χειρουργός)

Πρωκτοσκόπηση

Σκωληκοειδεκτομή

Χειρουργική παχέος εντέρου

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Λεωφόρος Καραϊσάκη 29-31, Καπανδρίτι, 19014
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top