Αρχική » Γιατροί » Κοντόπουλος Κωνσταντίνος

Κοντόπουλος Κωνσταντίνος

Ορθοδοντικός

Διεύθυνση
Χαλανδρίου 18, Αγία Παρασκευή Ιωαννίνων, 15343
Κόστος επίσκεψης
Δωρεάν Οδοντιατρικός έλεγχος €

Ο Κοντόπουλος Κωνσταντίνος είναι ειδικός Ορθοδοντικός Ενηλίκων και Παίδων και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Αγία Παρασκευή Αττικής και στην Καλαμάτα.
Σπούδασε στην Οδοντιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ ) από όπου και αποφοίτησε το 2010. Στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου όπου και απέκτησε τον τίτλο του ειδικού ορθοδοντικού. Παράλληλα συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια και συνέδρια.
Αποτέλεσμα αυτής της πορείας ήταν να αποκτήσει την εμπειρία και τη γνώση, ώστε να είναι καταρτισμένος στη χρήση των νεότερων διαγνωστικών και θεραπευτικών τεχνικών και μέσων, όπως η τρισδιάστατη ανάλυση και η ορθοδοντική υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.
Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, της Αμερικανικής Εταιρείας Ορθοδοντικών, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδοντικών και του TWEED Foundation for Orthodontic Research & Education.
Στα ιατρεία του, που διαθέτουν την πιο σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, έχοντας ενδοστοματικό scanner, χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους, όπως διαφανείς νάρθηκες, γλωσσικά σιδεράκια και διάφανα σιδεράκια. Αντιμετωπίζει όλο το φάσμα των ορθοδοντικών και ορθογναθικών ανωμαλιών σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες και παρέχεται προ-προσθετική ορθοδοντική θεραπεία και θεραπεία σε περιοδοντολογικούς ασθενείς, πάντα σε συνεργασία με τον θεράποντα συνάδελφο.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Αγία Παρασκευή Αττικής και στην Καλαμάτα.
- Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, της Αμερικανικής Εταιρείας Ορθοδοντικών, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδοντικών και του TWEED Foundation for Orthodontic Research & Education.

- Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου, Ειδίκευση στην Ορθοδοντική.
- Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πτυχίο Οδοντιατρικής Σχολής.
- Συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια και συνέδρια.
- Είναι καταρτισμένος στη χρήση των νεότερων διαγνωστικών και θεραπευτικών τεχνικών και μέσων, όπως η τρισδιάστατη ανάλυση και η ορθοδοντική υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.

Γλώσσες

Αγγλικά

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Χαλανδρίου 18, Αγία Παρασκευή Ιωαννίνων, 15343
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top