Αρχική » Γιατροί » Κατσαβέλλης Ιωάννης

Κατσαβέλλης Ιωάννης

Γαστρεντερολόγος, Ηπατολόγος

Διεύθυνση
Εμπορικό Κέντρο Αλβανού, Μυτιλήνη, 81107
Κόστος επίσκεψης
40 €

Εμπειρία

Γαστρικό Botox
Γαστροσκόπηση
Κoλονοσκόπηση
Πολύποδες
Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου
Φλεγμονώδεις νόσοι εντέρου

Ο Κατσαβέλλης Ιωάννης είναι Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος Ενηλίκων και Παίδων και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή Λέσβου.
Αποφοίτησε με άριστα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Iuliu Hatieganu University of Medicine and Pharmacy - Cluj Napoca Romania.
Αφού εξέτισε το αγροτικό του στο περιφερικό ιατρείο Λουτροπόλεως Θερμή Ν. Λέσβου, και εν συνεχεία στο ίδρυμα ανιάτων ‘’Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ’’ Αγιάσου Ν. Λέσβου, ειδικεύτηκε στην Γαστρεντερολογία στα νοσοκομεία ΓΝ Μυτιλήνης ‘’ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ’’, ΠΓΝ Πειραιά ‘’ΤΖΑΝΕΙΟ’’, ΠΓΝ Αθηνών ‘’ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ’’, Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ΠΓΝ Αθηνών ‘’ΑΤΤΙΚΟ’’ λαμβάνοντας τον τίτλο της ειδικότητας της Γαστρεντερολογίας.
Από το 2011 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη της Μυτιλήνης, όπου πραγματοποιεί ενδοσκοπήσεις και πολυπεκτομές ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού συστήματος, με έμφαση στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, στον έλεγχο του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού, στην παθολογία του ήπατος, στα λειτουργικά νοσήματα του πεπτικού και στα ΙΦΝΕ.
Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου, της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδας, τακτικό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Μελέτης ΙΦΝΕ και μέλος του δικτύου υγείας BIΟΙΑΤΡΙΚΗΣ.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην πόλη της Μυτιλήνης και στην Καλλονή από το 2011, όπου πραγματοποιεί ενδοσκοπήσεις και πολυπεκτομές ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού συστήματος, με έμφαση στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, στον έλεγχο του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού, στην παθολογια του ήπατος, στα λειτουργικά νοσήματα του πεπτικού και στα ΙΦΝΕ.
- Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου, της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδας, τακτικό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Μελέτης ΙΦΝΕ και μέλος του δικτύου υγείας BIΟΙΑΤΡΙΚΗΣ

- Αποφοίτησε με άριστα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Iuliu Hatieganu University of Medicine and Pharmacy - Cluj Napoca Romania (1996).
- Αφού εξέτισε το αγροτικό του στο περιφερικό ιατρείο Λουτροπόλεως Θερμή Ν. Λέσβου, και εν συνεχεία στο ίδρυμα ανιάτων ‘’Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ’’ Αγιάσου Ν. Λέσβου, ειδικεύτηκε στην Γαστρεντερολογία στα νοσοκομεία ΓΝ Μυτιλήνης ‘’ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ’’, ΠΓΝ Πειραιά ‘’ΤΖΑΝΕΙΟ’’, ΠΓΝ Αθηνών ‘’ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ’’, Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ΠΓΝ Αθηνών ‘’ΑΤΤΙΚΟ’’ λαμβάνοντας τίτλο ειδικότητας Γαστρεντερολογίας το 2010.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αναιμίας (Γαστρεντερολόγος)

Αντιμετώπιση γαστρεντερίτιδας

Αντιμετώπιση ευερέθιστου εντέρου

Αντιμετώπιση ηπατίτιδας

Αντιμετώπιση ίκτερου

Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων HPV (Γαστρεντερολόγος)

Αντιμετώπιση νόσου Crohn

Αντιμετώπιση σπαστικής κολίτιδας

Αφαίρεση πολυπόδων

Γαστρικό BOTOX

Γαστροσκόπηση

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Γαστρεντερολόγος)

Κολονοσκόπηση

Τεστ αναπνοής για το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Εμπορικό Κέντρο Αλβανού, Μυτιλήνη, 81107
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top