Αρχική » Γιατροί » Καραμήτος Δημήτριος – “City Dental Center”
Καραμήτος Δημήτριος Χειρουργός Οδοντίατρος “City Dental Center” στον Πειραιά

Καραμήτος Δημήτριος – “City Dental Center”

Γναθοχειρουργός, Οδοντίατρος, Ορθοδοντικός, Στοματολόγος, Εμφυτευματολόγος, Ενδοδοντιστής, Περιοδοντολόγος, Χειρουργός

Διεύθυνση
Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 31 (5ος ΟΡΟΦΟΣ), Πειραιάς, 18532
Κόστος επίσκεψης
Οδοντιατρικός έλεγχος 30€ | Καθαρισμός 50 €

Εμπειρία

Εμφυτεύματα δοντιών
Εξαγωγή φρονιμίτη
Λεύκανση δοντιών
Όψεις ρητίνης
Περιοδοντίτιδα
Σιδεράκια
Χειρουργική στόματος

Ο Καραμήτος Δημήτριος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο “City Dental Center” στον Πειραιά.

Αποφοίτησε από τη σχολή Στοματολογίας και Οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο GR. POPA του Ιασίου Ρουμανίας και μετεκπαιδεύτηκε στην Ελληνική Περιοδοντολογική Εταιρεία, όπως και στη Χειρουργική Στόματος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Συνεργάστηκε για 5 χρόνια με τον Dr. Ajax Menekratis DDS, DMD (Chevalier de la Legion d’ Hommeur) στην κλινική του στις Κάννες της Γαλλίας και έπειτα στην Αθήνα, με αντικείμενο την επανορθωτική του στόματος (Oral Reconstruction, Oral Rehabilitation). Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, εκπαιδεύτηκε σε διάφορες κλινικές στη Γερμανία στην τοποθέτηση οστεοενσωματούμενων οδοντικών εμφυτευμάτων και πιστοποιήθηκε για τη χρήση εμφυτευματικών συστημάτων της Dentium Implants καθώς και της χρήσης υαλουρονικού οξέως στην περιστοματική περιοχή.

Το 2011 έλαβε οκτάμηνη εκπαίδευση στη Διεθνή Ακαδημία Κλασικής Ομοιοπαθητικής. Ένα χρόνο αργότερα, εκπαιδεύτηκε στο City Unity College στην Επιεφυτευματική Προσθετική και Χρήση Αυξητικών Παραγόντων και κατόπιν, στη χρήση Αυξητικών Παραγόντων (PRP, PRGF etc) στη χειρουργική στόματος, στην εμφυτευματολογία και στην αισθητική προσώπου.

Τέλος, είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής και Fellowship του ITI.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά από το 1995.

- Το 2005 και για τα επόμενα πέντε χρόνια, ως το 2010, ο Δρ. Καραμήτος συνεργάστηκε με τον Dr. Ajax Menekratis DDS, DMD (Chevalier de la Legion d’ Hommeur) στην κλινική του στις Κάννες της Γαλλίας και έπειτα στην Αθήνα, με αντικείμενο την επανορθωτική του στόματος (Oral Reconstruction, Oral Rehabilitation).

- Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής και Fellowship του ITI.

Υπηρεσίες

Αισθητική οδοντιατρική, οδοντική χειρουργική, γναθοχειρουργική, ορθοδοντική, προσθετική οδοντιατρική, εμφυτεύματα, ενδοδοντία, dental dentistry, ακτινολογία, περιοδοντολογία, προληπτική οδοντιατρική.

 

- Εισήχθη το 1987 στο Πανεπιστήμιο GR. POPA του Ιασίου Ρουμανίας στη σχολή Στοματολογίας και Οδοντιατρικής, ολοκληρώνοντας 5 έτη αργότερα, το 1992, τον πρώτο κύκλο σπουδών, αποφοιτώντας με βαθμό 9.

- Μετεκπαιδεύτηκε στην Ελληνική Περιοδοντολογική εταιρεία για έξι έτη, από το 1998 έως και το 2003 όπως και στη Χειρουργική Στόματος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, τα αμέσως επόμενα δύο έτη, 2003-2005.

- Το 2008, εκπαιδεύτηκε από την Dentegris Implant Systems σε διάφορες κλινικές στη Γερμανία στην τοποθέτηση οστεοενσωματούμενων οδοντικών εμφυτευμάτων.

- Το 2009 ως το 2010, πιστοποιήθηκε από την Dentalcon για τη χρήση εμφυτευματικών συστημάτων της Dentium Implants καθώς και της χρήσης υαλουρονικού οξέως στην περιστοματική περιοχή.

- Το 2011 έλαβε οκτάμηνη εκπαίδευση στη Διεθνή Ακαδημία Κλασικής Ομοιοπαθητικής. Ένα χρόνο αργότερα, το 2012, εκπαιδεύτηκε στο City Unity College στην Επιεφυτευματική Προσθετική και Χρήση Αυξητικών Παραγόντων.

- Το 2013 – 2014 εκπαιδεύτηκε στη χρήση Αυξητικών Παραγόντων (PRP, PRGF) στη χειρουργική στόματος, στην εμφυτευματολογία και στην αισθητική προσώπου.

Ομιλίες & Δημοσιεύσεις

Έχει πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις στο Οδοντιατρικό Βήμα και σε περιοδικά του χώρου, έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε συλλόγους και στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής της CIDESCO (2007), ενώ έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια και σεμινάρια σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Γλώσσες

Αγγλικά Γαλλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Ανασύσταση δοντιού με άξονα

Αντιμετώπιση ουλίτιδας

Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας

Απονεύρωση δοντιών

Γέφυρα δοντιών

Ενδοδοντία

Εξαγωγή δοντιού

Εξαγωγή φρονιμίτη

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Οδοντίατρος)

Καθαρισμός δοντιών

Λεύκανση δοντιών

Οδοντικά εμφυτεύματα

Ολική οδοντοστοιχία (Μασέλα δοντιών)

Όψεις ρητίνης

Στεφάνη (Θήκη)

Στίλβωση - Φθορίωση

Στοματικός έλεγχος

Σφράγισμα δοντιών

Χειρουργική εξαγωγή εγκλείστου και ημιέγκλειστου

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 31 (5ος ΟΡΟΦΟΣ), Πειραιάς, 18532
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top