Αρχική » Γιατροί » Καμπούρογλου Γεώργιος

Καμπούρογλου Γεώργιος

Παιδοχειρουργός

Διεύθυνση
Ερυθρού Σταυρού 6, Μαρούσι, 15123
Κόστος επίσκεψης
60 €

Εμπειρία

Κύστη κόκκυγα με laser
Λαπαροσκοπική Χειρουργική
Νεογνική Χειρουριγκή
Πλαστική Χειρουργική
Χειρουργική Ογκολογία

Ο Καμπούρογλου Γεώργιος είναι Παιδοχειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στο Ψυχικό και το Μαρούσι Αττικής (εντός ΜΗΤΕΡΑ).
Εισήχθη πρώτος μετά από πανελλαδικές εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών του έλαβε σχετικές υποτροφίες.
Στο πλαίσιο της εκπαίδευσής του στην Χειρουργική Παίδων εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην Ελβετία (Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Γενεύης, Jura, Nyon) και στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", στην Αθήνα. Έχει εξειδικευθεί στη λαπαροσκοπική, διαδερμική και ελάχιστα επεμβατική χειρουργική παίδων στην Ελβετία (Γενεύη, Davos) και στο Στρασβούργο (IRCAD), όπως και στις ενδοσκοπήσεις πεπτικού (Νοσοκομείο Αγία Σοφία και IRCAD, Στρασβούργο). Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα αντικείμενα της Παιδοουρολογίας και της Χειρουργικής Ήπατος και Χοληφόρων στα παιδιά.

Έχει πραγματοποιήσει και συμμετάσχει σε περισσότερες από 3.000 ανοιχτές και λαπαροσκοπικές επεμβάσεις σε όλο το φάσμα της Χειρουργικής Παίδων και Παιδοουρολογίας.
Είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Χειρουργική Ανατομία. Διαθέτει, επίσης, πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο (συμμετοχή σε ερευνητικές ομάδες, πληθώρα διεθνών και ελληνικών δημοσιεύσεων, κεφάλαια επιστημονικών συγγραμμάτων, ανακοινώσεις και ομιλίες σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια).
Είναι κριτής διεθνών επιστημονικών περιοδικών και διδάσκει μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.
Διατελεί, τέλος, Αναπλ. Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας Ιατρικών Σπουδών.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στο Ψυχικό και το Μαρούσι (εντός ΜΗΤΕΡΑ).
- Επιμελητής Παιδοχειρουργός Νοσοκομείου "Παίδων ΜΗΤΕΡΑ" (2021 - ως σήμερα).
- Επιμελητής Παιδοχειρουργικής Νοσοκομείου «Ιασώ Παίδων» (2020 – 2021).
- Διατελεί Αναπλ. Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας Ιατρικών Σπουδών.
- Έχει πραγματοποιήσει και συμμετάσχει σε περισσότερες από 3.000 ανοιχτές και λαπαροσκοπικές επεμβάσεις σε όλο το φάσμα της Χειρουργικής Παίδων και Παιδοουρολογίας.

- Εισήχθη πρώτος μετά από πανελλαδικές εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών του έλαβε σχετικές υποτροφίες.
- Στο πλαίσιο της εκπαίδευσής του στην Χειρουργική Παίδων εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην Ελβετία (Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Γενεύης, Jura, Nyon) και στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", στην Αθήνα.
- Έχει εξειδικευθεί στη λαπαροσκοπική, διαδερμική και ελάχιστα επεμβατική χειρουργική παίδων στην Ελβετία (Γενεύη, Davos) και στο Στρασβούργο (IRCAD), όπως και στις ενδοσκοπήσεις πεπτικού (Νοσοκομείο Αγία Σοφία και IRCAD, Στρασβούργο).
- Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα αντικείμενα της Παιδοουρολογίας και της Χειρουργικής Ήπατος και Χοληφόρων στα παιδιά.
- Είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Χειρουργική Ανατομία.
- Διαθέτει πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο (συμμετοχή σε ερευνητικές ομάδες, πληθώρα διεθνών και ελληνικών δημοσιεύσεων, κεφάλαια επιστημονικών συγγραμμάτων, ανακοινώσεις και ομιλίες σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια).
- Είναι κριτής διεθνών επιστημονικών περιοδικών και διδάσκει μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Γλώσσες

Αγγλικά Γαλλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση εγκαυμάτων

Αντιμετώπιση οξείας χειρουργικής κοιλίας

Αντιμετώπιση παθήσεων ουροποιητικού, υποσπαδίας, συστροφή όρχεως

Αποκατάσταση δερματικών μορφωμάτων, δυσμορφιών

Αποκατάσταση κηλών (βουβωνοκήλη, υδροκήλη, επιγαστρική κήλη, κήλη λευκής γραμμής)

Αποκατάσταση ομφαλοκήλης

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Παιδοχειρουργός)

Θεραπεία κύστης κόκκυγα με laser

Λαπαροσκοπική χειρουργική

Μικροχειρουργικές Τεχνικές

Νεογνική χειρουργική

Ουρολογία Παίδων

Παιδιατρική ογκολογία

Πλαστική αποκατάσταση κρυψορχίας, φίμωσης, ανελκόμενων όρχεων

Πλαστική Χειρουργική Παίδων

Σκωληκοειδίτιδα

Χειρουργική αποκατάσταση όλων των συγγενών ανωμαλιών του προσώπου, τραχήλου, θώρακα, κοιλιάς, πυέλου, γεννητικού συστήματος

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Ερυθρού Σταυρού 6, Μαρούσι, 15123
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top