Αρχική » Γιατροί » Γουλόπουλος Θωμάς
Γουλόπουλος Θωμάς, Γενικός Χειρουργός

Γουλόπουλος Θωμάς

Γενικός Χειρουργός

Διεύθυνση
Νικηταρά 1, Καρδίτσα, 43100
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Αντιμετώπιση αιμορροΐδων
Αποκατάσταση βουβωνοκήλης
Έλεγχος θυρεοειδούς
Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή

Ο Γουλόπουλος Θωμάς είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.
Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή της Βάρνας και κατόπιν έλαβε ισοτιμία του πτυχίου του με εξετάσεις στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Η Ελπίς" και στη συνέχεια έγινε δεκτός στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Sigmaringen στη Γερμανία, όπου έλαβε την ειδίκευση στον καρκίνο του παχέος εντέρου και αποτελεί τμήμα του Πανεπιστημίου του Tubingen.
Συνέχισε την ειδικότητά του στο Κέντρο Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης και συμμετείχε τόσο σε μεταμοσχεύσεις νεφρών, όσο και σε μεταμοσχεύσεις ήπατος που την περίοδο εκείνη γίνονταν μόνο εκεί. Εκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο στο Ίδρυμα Ηπατολογικών Ερευνών και εξειδικεύτηκε στον ηπατοκυτταρικό καρκίνο.
Το 2015 δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τομέα στο Παρίσι. Διατελεί Ειδικός Επιστήμων στις επιτροπές πανελληνίων εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας.
Τέλος, καθ' όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής του, συμμετείχε σε δεκάδες συνέδρια με πληθώρα ανακοινώσεων και δημοσιεύσεων.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στα Τρίκαλα (2016) και την Καρδίτσα (2015).
- Το 2015 δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τομέα στο Παρίσι.
- Από το 2011 κλήθηκε ως ειδικός επιστήμων στις επιτροπές των πανελληνίων εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας που παραμένει έως και σήμερα.
- Το 2010 αξιολογήθηκε ως εκπαιδευτής των Κέντρων Εκπαίδευσης Ενηλίκων και παρέμεινε για τρία έτη, το ίδιο έτος εργάσθηκε σε δύο Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης και δίδαξε ανατομία φυσιολογία και φαρμακολογία.
- Έως και το 2006 εργάσθηκε ως Ιατρός πρώτων βοηθειών, ενώ τα επόμενα δύο χρόνια εργάσθηκε στον τομέα της Διεγχειρητικής Νευροφυσιολογικής Παρακολούθησης ως επιστημονικός συνεργάτης σε πλήθος επεμβάσεων όλου του φάσματος της χειρουργικής, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στα μεγάλα Νοσοκομεία της περιφέρειας.
- Το 2004 συμμετείχε ως εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην ομάδα άμεσης επέμβασης πρώτων βοηθειών των Ιατρικών Υπηρεσιών του Ολυμπιακού Σταδίου.

- Πραγματοποίησε το βασικό κομμάτι των πανεπιστημιακών του σπουδών στην Ιατρική Σχολή της Βάρνας.
- Εν συνεχεία έλαβε την ισοτιμία του πτυχίου του δίνοντας εξετάσεις επιτυχώς στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Κρήτης καθώς και στο τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.
- Το 2008 άρχισε η ειδίκευσή του στην Γενική Χειρουργική στο ΓΝΑ “ Η ΕΛΠΙΣ “ που διακρίθηκε τόσο για τις χειρουργικές του ικανότητες, όσο και την αποτελεσματικότητα του στην αντιμετώπιση και διαχείριση επειγόντων περιστατικών.
- Το 2012 έγινε δεκτός στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Sigmaringen στη Γερμανία που ειδικεύεται στον καρκίνο του παχέος εντέρου και αποτελεί τμήμα του Πανεπιστημίου του Tubingen, όπου παρακολούθησε όλες τις λειτουργίες του τμήματος αλλά και όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις του πεδίου εξειδίκευσης του τμήματος.
- Το 2013 συνέχισε την ειδικότητά του στο Κέντρο Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχε τόσο σε μεταμοσχεύσεις νεφρών όσο και σε μεταμοσχεύσεις ήπατος που την περίοδο εκείνη ήταν και το μοναδικό κέντρο στη χώρα (σε μεταμοσχεύσεις ήπατος).
- Το 2014 μετέβη στο Λονδίνο όπου εκπαιδεύτηκε στην απομόνωση των μονοπύρηνων περιφερικών κυττάρων του αίματος στο Ίδρυμα Ηπατολογικών Ερευνών (The Foundation of Liver Research) και μετέφερε τη μέθοδο στην Ελλάδα, στα πλαίσια συνεργασίας για την κατανόηση της μετάπτωσης σε Ηπατοκυτταρικό καρκίνο χρόνιων λοιμωδών νοσημάτων του Ήπατος, ενώ από την ίδια χρονιά συμμετέχει ενεργά σε πειραματικά πρωτόκολλα θεραπείας του Ηπατοκυτταρικού καρκίνου με σημαντικά αποτελέσματα, μέρος των οποίων έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ μέρος αυτών θα αποτελέσουν το θέμα Διδακτορικής Διατριβής που θα κατατεθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα.
- Στο τέλος του ίδιου έτους κρίθηκε επιτυχών στις εξετάσεις ειδικότητας και του απονεμήθηκε ο τίτλος του Γενικού Χειρουργού.
- Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής του και παράλληλα με αυτή συμμετείχε σε δεκάδες συνέδρια με πληθώρα ανακοινώσεων και δημοσιεύσεων.
- Παραμένει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και παρακολουθεί κάθε νέα επιστημονικά τεκμηριωμένη επεμβατική μέθοδο και θεραπεία της ειδικότητας του.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αιμορροΐδων

Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος

Αντιμετώπιση μελανώματος (Γενικός Χειρουργός)

Αντιμετώπιση ομφαλοκήλης

Αντιμετώπιση παθήσεων χολής (Γενικός Χειρουργός)

Αντιμετώπιση συριγγίου πρωκτού

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση (Γενικός Χειρουργός)

Θεραπεία κήλης

Θυρεοειδεκτομή

Λαπαροσκοπική χειρουργική (Γενικός Χειρουργός)

Πρωκτοσκόπηση

Σκωληκοειδεκτομή

Χειρουργική παχέος εντέρου

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Νικηταρά 1, Καρδίτσα, 43100
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top