Αρχική » Γιατροί » Γκαβέλη Μαρία – Dentist 4 Kids

Γκαβέλη Μαρία – Dentist 4 Kids

Οδοντίατρος, Ορθοδοντικός, Παιδοδοντίατρος

Διεύθυνση
Σπύρου Γιαννόπουλου 3Α, Ναύπλιο, 21100
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Λεύκανση δοντιών
Παιδοδοντία
Περιοδοντίτιδα

Η Γκαβέλη Μαρία είναι Παιδοδοντίατρος – Ορθοδοντικός και διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο “Dentist 4 Kids” στο Παλαιό Φάληρο Αττικής από το 1999 και το Ναύπλιο.
Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε, αποκτώντας τον τίτλο της χειρούργου οδοντιάτρου (DDS). Παρακολούθησε το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ΕΚΠΑ, ένα από τα καλύτερα στη σειρά αξιολόγησης τμημάτων παιδοδοντιατρικής στην Ευρώπη και απέκτησε τα πτυχία Master of Dental Science (MSc) στη βιολογία στόματος και τον τίτλο κλινικής εκπαίδευσης στην Παιδοδοντιατρική (Pediatric Dentistry).
Μετά την αποφοίτησή της, επιτέλεσε Επιστημονική Συνεργάτιδα στο τμήμα Παιδοδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, είναι παιδοδοντίατρος στην οδοντιατρική κλινική T.Υ.Π.Ε.Τ (Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τραπέζης) από το 2003 έως σήμερα.
Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, της Ελληνικής Παιδοδοντιατρικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Παιδοδοντιατρικής και της διεθνούς Ακαδημίας Παιδοδοντιατρικής.
Τέλος, παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά σε πολλαπλά συνέδρια και σεμινάρια επιμόρφωσης ελληνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή. Παράλληλα έχει ενεργό συμμετοχή και δράση σε εθελοντικά/ προγράμματα που διοργανώνονται από την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία, τα οποία στοχεύουν στην καταγραφή, προάσπιση και βελτίωση της στοματικής υγείας των παιδιών.

- Διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο “Dentist 4 Kids” στο Παλαιό Φάληρο Αττικής από το 1999 και το Ναύπλιο, ασκώντας αποκλειστικά οδοντιατρική φροντίδα σε παιδιά εφήβους και άτομα με ειδικές ανάγκες, δημιουργώντας ένα χώρο γεμάτο χρώμα, καθαρό, φιλικό και απόλυτα προσαρμοσμένο στη ψυχολογία του παιδιού.
- Είναι παιδοδοντίατρος στην οδοντιατρική κλινική T.Υ.Π.Ε.Τ (Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τραπέζης) από το 2003 έως σήμερα.
- Επιτέλεσε Επιστημονική Συνεργάτιδα στο τμήμα Παιδοδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
- Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (Ο.Σ.Α.), της Ελληνικής Παιδοδοντιατρικής Εταιρείας (HS.P.D.), καθώς επίσης και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Παιδοδοντιατρικής (Ε.Α.P.D.) και της διεθνούς Ακαδημίας Παιδοδοντιατρικής (Ι.Α.P.D.).

- Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε με βαθμό ‘’Λίαν Καλώς’’, αποκτώντας τον τίτλο της χειρούργου οδοντιάτρου (DDS). Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της παρακολούθησε ως ‘’ERASMUS’’ ένα μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στο καθολικό Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών (U.C.L. Universitè CatholiquedeLouvain).
- Παρακολούθησε το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ένα από τα καλύτερα στη σειρά αξιολόγησης τμημάτων παιδοδοντιατρικής στην Ευρώπη, με υπεύθυνο καθηγητή την κα Λ. Παπαγιαννούλη και απέκτησε τα πτυχία Master of Dental Science (MSc) στη βιολογία στόματος και τον τίτλο κλινικής εκπαίδευσης στην Παιδοδοντιατρική (Pediatric Dentistry).
- Η διπλωματική της εργασία αφορούσε τους οδοντικούς τραυματισμούς του περιρριζίου μονίμων δοντιών.
- Παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά, σε πολλαπλά συνέδρια και σεμινάρια επιμόρφωσης ελληνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή. Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για τον ανθρώπινο τομέα της δουλειάς της, που είναι η επαφή τόσο με το παιδί, όσο και με το γονέα του, παρακολουθεί αδιαλείπτως σεμινάρια ψυχολογίας και συνεργάζεται με καταξιωμένο ψυχολόγο.
- Έχει ενεργό συμμετοχή και δράση σε εθελοντικά/ προγράμματα που διοργανώνονται από την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία (HS.P.D.) τα οποία στοχεύουν στην καταγραφή, προάσπιση και βελτίωση της στοματικής υγείας των παιδιών.
- Έχει λάβει μέρος εθελοντικά σε προγράμματα πρόληψης που έχουν πραγματοποιηθεί σε σχολεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (ΟΣΑ) και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά (ΟΣΠ), καθώς και σε προγράμματα προαγωγής της στοματικής υγείας που υλοποιούνται σε δημοτικά σχολεία όλης της χώρας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Οδοντίατρος)

Καθαρισμός δοντιών

Λεύκανση δοντιών

Στίλβωση - Φθορίωση

Στοματικός έλεγχος

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Σπύρου Γιαννόπουλου 3Α, Ναύπλιο, 21100
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top