Αρχική » Γιατροί » Γαμβρούλια Χρυσάνθη – Dermamed Art
Γαμβρούλια Χρυσάνθη Dermamed Art

Γαμβρούλια Χρυσάνθη – Dermamed Art

Δερματολόγος

Διεύθυνση
Μιχαήλ Αγγέλου 15, Ιωάννινα, 45333
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Laser αποτρίχωσης
Θεραπεία ακμής
Θεραπεία αντιγύρανσης
Θεραπεία κονδυλωμάτων
Θεραπεία σπιλών (ελιές)
Θεραπεία ψωρίασης
Κρυολιπόλυση
Μεσοθεραπεία

Η Γαμβρούλια Χρυσάνθη είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και διατηρεί  το ιδιωτικό ιατρείο “DermamedArt” στη Νέα Ιωνία.

Απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ολοκλήρωσε την 3ετή άσκηση για την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας της Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας στη Δερματολογική Κλινική του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Κατά την περίοδο αυτή εκπαιδεύτηκε στη κλινική Δερματολογία, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, την παιδοδερματολογία, την επεμβατική δερματολογία (Laser, κρυοχειρουργική, διαθερμοπηξία).

Κατόπιν, συνέχισε την μετεκπαίδευσή της στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων νόσων “Ανδρέας Συγγρός”, στην αισθητική δερματολογία (χημικά peelings, μικροδερμοαπόξεση, εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης και εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος, δερματολογικές εφαρμογές Laser και IPL).

Το 2009 λειτούργησε το πρώτο της Δερματολογικό – Αφροδισιολογικό ιατρείο στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Η δραστηριοποίησή της σε μια σειρά από συνέδρια, ενημερωτικές ιατρικές ημερίδες και σεμινάρια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα αισθητικής και κλινικής δερματολογίας, είναι πρωταρχικός σκοπός.

Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρία) καθώς και της Ελληνικής Εταιρίας Δερματοσκόπησης.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία από το 2019.

- Το 2009 λειτούργησε το πρώτο της Δερματολογικό- Αφροδισιολογικό ιατρείο στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

- Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρία) καθώς και της Ελληνικής Εταιρίας Δερματοσκόπησης.

- Απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνέχισε με την εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου και με άσκηση ενός έτους στη Γενική Παθολογία στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρεβέζης.

- Ολοκλήρωσε την 3ετή άσκηση για την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας της Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας στη Δερματολογική Κλινική του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Κατά την περίοδο αυτή εκπαιδεύτηκε στη κλινική Δερματολογία, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, την παιδοδερματολογία, την επεμβατική δερματολογία (Laser, κρυοχειρουργική, διαθερμοπηξία).

- Συνέχισε την μετεκπαίδευσή της στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων νόσων “Ανδρέας Συγγρός”, στην αισθητική δερματολογία (χημικά peelings, μικροδερμοαπόξεση, εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης και εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος, δερματολογικές εφαρμογές Laser και IPL).

- Η δραστηριοποίησή της σε μια σειρά από συνέδρια, ενημερωτικές ιατρικές ημερίδες και σεμινάρια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα αισθητικής και κλινικής δερματολογίας, είναι πρωταρχικός σκοπός.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser αποτρίχωση

Αντιμετώπιση ακμής

Αντιμετώπιση εκζέματος

Αντιμετώπιση έρπητα

Αντιμετώπιση κνίδωσης

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας (Δερματολόγος)

Αντιμετώπιση μελανώματος (Δερματολόγος)

Αντιμετώπιση μυκήτων νυχιών

Αντιμετώπιση τριχόπτωσης

Αντιμετώπιση χλαμυδίων

Αντιμετώπιση ψωρίασης

Αφαίρεση θηλωμάτων με Laser

Αφαίρεση σπίλων

Δερματοχειρουργική

Έλεγχος σπίλων - δερματοσκόπηση

Θεραπεία κονδυλωμάτων

Θεραπεία λεύκης

Θεραπείες αισθητικής

Καθαρισμός προσώπου

Κρυοθεραπεία

Μεσοθεραπεία (Δερματολόγος)

Μπότοξ

Υαλουρονικό οξύ (χείλη)

Θεραπεία αντιγήρανσης με υαλουρονικό οξύ (fillers) (Δερματολόγος)

Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις (Δερματολόγος)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Μιχαήλ Αγγέλου 15, Ιωάννινα, 45333
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top