Αρχική » Γιατροί » Βασιλάκος Νίκος

Βασιλάκος Νίκος

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Διεύθυνση
Λεωφόρος Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα, 16675
Κόστος επίσκεψης
33 € Κάθε Συνεδρία (90 λεπτά)

Ο Βασιλάκος Νίκος είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας  και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα, Γλυφάδα και στην Αγία Παρασεκυή Αττικής.

Έχει ολοκληρώσει Ψυχοθεραπευτικές Σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον έχει κάνει  σπουδές Marketing και Communications στο Deree, American College of Greece.

Είναι κάτοχος πτυχίου στη Γλωσσολογία και στην  Ελληνική Φιλολογία από το  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη Φιλοσοφική Σχολή.

Είναι μέλος του American Counseling Association.

Με επιστημονικό εργαλείο την Αγγλική Ψυχοθεραπευτική Εκπαίδευση (L1,L2,L3 CPCAB accredited), έχει επιλέξει συνειδητά να εφαρμόσει VR Therapy στην Ελλάδα για να συμπληρώσει την Προσωποκεντρική Μέθοδο στην Ψυχική Υγεία.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε οπτικοακουστικό περιεχόμενο από το επιστημονικό του Ιατρού.

https://www.youtube.com/@NikosVasilakos

Η κάθε συνεδρία είναι 90' (μιάμιση ώρα) κυμαινόμενη χρονικά σύμφωνα με τα λακωνικά πρότυπα: Ο κύριος Βασιλάκος  συνδυάζει ψυχοθεραπεία, VR Therapy, counselling, coaching & mentoring συμβουλευτική και εστιάζει στην προσωπική ανάπτυξη με στόχο να είμαστε λειτουργικοί και λειτουργικές στην καθημερινότητα και να αντιμετωπίζουμε ό,τι μας απασχολεί.

Έχει πολυετή εμπειρία με ενήλικες και παιδιά σε διαφορετικά περιβάλλοντα: σχολεία, σχολές, εκπαιδευτήρια, επιχειρήσεις, ιδρύματα, κέντρα απεξάρτησης, φυλακές.

Οι τομείς ειδίκευσης και εξειδίκευσης του κ. Βασιλάκου αφορούν: Ψυχοθεραπεία, VR Therapy, Ισλαμική Ψυχοθεραπεία Halal, counselling, coaching & mentoring συμβουλευτική       εμπειρία στην αντιμετώπιση : Άγχους και Στρες -Αντιμετώπιση ΔΕΠΥ - Θέματα σχέσεων - Κατάθλιψη και  Κρίση πανικού - Σεξουαλικές Διαταραχές - Συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού - Συμβουλευτική ζεύγους-Συμβουλευτική γονέων - Προβλήματα σχέσεων.

Τα οφέλη της συνάντησης - συνεδρίας:  

Ενίσχυση της έκθεσης σε ό,τι μας απασχολεί.  

Αύξηση της αυτογνωσίας.  

Αύξηση των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων.

Ειδικότερα, η ψυχοθεραπεία VR μπορεί να βοηθήσει με τα ακόλουθα: Να αντιμετωπίσουμε μια φοβία ή ένα άγχος. Να αναπτύξουμε νέες δεξιότητες. Να αντιμετωπίσουμε τραυματικά γεγονότα. Ξεκινάτε μαζί και ανεβαίνετε πίστες σε κάθε συνάντηση.   

Κατέχει ποικίλη επαγγελματική εμπειρία σε διάφορους κλάδους και οργανισμούς, όπως :

Έχει τελέσει ψυχοθεραπευτής στις Φυλακές Κορυδαλλού στο πλαίσιο της  ενίσχυσης, αποκατάστασης και επανένταξης οικονομικών και εθισμένων κρατουμένων.

Έχει ασκήσει το επιστημονικό του έργο σε Κέντρα απεξάρτησης συμπεριφορικών εθισμών "Φλόγα" Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια στο κομμάτι της  ενίσχυσης, αποκατάστασης κι επανένταξης παιδιών που υποβάλλονται σε νεοπλασματική θεραπεία στο οικογενειακό, φιλικό και σχολικό περιβάλλον.

Επιπλέον έχει εργαστεί σε Προγράμματα παιδικής κι εφηβικής ψυχικής υγείας: - Συνεδρίες με παιδιά και εφήβους με Εθισμό στο Διαδίκτυο. - Συνεδρίες με παιδιά και εφήβους με Διάσπαση Προσοχής - Συνεδρίες με παιδιά και εφήβους με Υπερκινητικότητας - Συνεδρίες με παιδιά και εφήβους με Άσπεργκερ.

 

- Ψυχοθεραπευτής στις Φυλακές Κορυδαλλού στο πλαίσιο της  ενίσχυσης, αποκατάστασης και επανένταξης οικονομικών και εθισμένων κρατουμένων.

- Έχει ασκήσει το επιστημονικό του έργο σε Κέντρα απεξάρτησης συμπεριφορικών εθισμών "Φλόγα" Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια στο κομμάτι της  ενίσχυσης, αποκατάστασης κι επανένταξης παιδιών που υποβάλλονται σε νεοπλασματική θεραπεία στο οικογενειακό, φιλικό και σχολικό περιβάλλον.

- Έχει εργαστεί σε Προγράμματα παιδικής κι εφηβικής ψυχικής υγείας: - Συνεδρίες με παιδιά και εφήβους με Εθισμό στο Διαδίκτυο. - Συνεδρίες με παιδιά και εφήβους με Διάσπαση Προσοχής - Συνεδρίες με παιδιά και εφήβους με Υπερκινητικότητας - Συνεδρίες με παιδιά και εφήβους με Άσπεργκερ.

- Ψυχοθεραπευτικές Σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, CPCAB.

- Έχει ολοκληρώσεις τις  σπουδές του στο τμήμα  Marketing και Communications στο Deree, American College of Greece.

- Είναι κάτοχος πτυχίου στη Γλωσσολογία και στην  Ελληνική Φιλολογία από το  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη Φιλοσοφική Σχολή.  

Γλώσσες

Αγγλικά

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top