Αρχική » Γιατροί » Τσιρίμπα Κατερίνα
Τσιρίμπα Κατερίνα Ψυχολόγος

Τσιρίμπα Κατερίνα

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής

Διεύθυνση
Λάμπρου Πορφύρα 6, Βούλα, 166 73
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Κρίσεις πανικού
Μέθοδος EMDR
Ομαδική θεραπεία
Συμβουλευτική γονέων - παιδιών
Συμβουλευτική Ζεύγους
Συμβουλευτική παιδιών – εφήβων
Υπνοθεραπεία

Η Τσιρίμπα Κατερίνα είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Βούλα.
Συνεργάζεται παράλληλα με το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Συνθετικής Προσέγγισης (ΕΚ.Ι.ΣΥ.Π) ως εισηγήτρια σεμιναρίων για Ειδικούς Ψυχικής Υγείας.
Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Συνθετικής προσέγγισης από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, την Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ) και το European Association for Counselling (EAC), φορείς στους οποίους ανήκει ως τακτικό μέλος. Ακόμα, είναι πιστοποιημένη από το Berkeley University, στην εκπαίδευση “The science of happiness”.
Έχει ειδίκευση στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία, μέσω Κλινικής Ύπνωσης. Είναι κάτοχος Διπλώματος Ανώτερης Πρακτικής στην Κλινική Ύπνωση – Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία, καθώς και του βρετανικού διπλώματος Advanced Qualification in Hypnotherapy Practice του φορέα GHSC, όπου ανήκει ως τακτικό μέλος.
Επίσης, είναι εκπαιδεύτρια Mindfulness and Meditation, πιστοποιημένη από τον διεθνή οργανισμό International Mindfulness and Meditation Alliance (IMMA).
Παρέχει υπηρεσίες Ψυχοθεραπείας – Κλινικής Ύπνωσης και Συμβουλευτικής σε ενήλικες, έφηβους, οικογένειες και ζευγάρια. Συντονίζει βιωματικές ομάδες Mindfulness – Ενσυνειδητότητας, ψυχοεκπαίδευσης και ομάδες Βιοθυμικής Υπνοθεραπείας.
Ο εθελοντισμός είναι μέρος της ζωής της. Προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες στο χώρο της, μέσα στο πλαίσιο και στις ανάγκες που προέκυψαν στους συνανθρώπους μας, λόγω της πανδημίας. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται διά ζώσης και διαδικτυακά.

- Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Βούλα ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.
- Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται διά ζώσης και διαδικτυακά.
- Συνεργάζεται με το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Συνθετικής Προσέγγισης (ΕΚ.Ι.ΣΥ.Π) ως εισηγήτρια σεμιναρίων για Ειδικούς Ψυχικής Υγείας.
- Η επαγγελματική της δραστηριότητα ξεκίνησε από τον χώρο των επιχειρήσεων, στον οικονομικό κλάδο. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια, σε πολυεθνικές εταιρείες, ως Προϊσταμένη Λογιστηρίων, Εισαγωγών – Εξαγωγών, Οικονομικού Προγραμματισμού.

- Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Συνθετικής προσέγγισης από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, την Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ) και το European Association for Counselling (EAC), φορείς στους οποίους ανήκει ως τακτικό μέλος.
- Έχει ειδίκευση στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία, μέσω Κλινικής Ύπνωσης. Είναι κάτοχος Διπλώματος Ανώτερης Πρακτικής στην Κλινική Ύπνωση – Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία, καθώς και του βρετανικού διπλώματος Advanced Qualification in Hypnotherapy Practice του φορέα GHSC, όπου ανήκει ως τακτικό μέλος.
- Είναι εκπαιδεύτρια Mindfulness and Meditation, πιστοποιημένη από τον διεθνή οργανισμό International Mindfulness and Meditation Alliance (IMMA).
- Είναι πιστοποιημένη από το Berkeley University, στην εκπαίδευση “The science of happiness”.
- Η επιμόρφωση στον τομέα της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και της Ψυχοθεραπείας, είναι αέναη. Με μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος επιμορφώνεται και παρακολουθεί τις τελευταίες έρευνες, πάνω στο αντικείμενό της.
- Παρέχει υπηρεσίες Ψυχοθεραπείας – Κλινικής Ύπνωσης και Συμβουλευτικής σε ενήλικες, έφηβους, οικογένειες και ζευγάρια.
- Συντονίζει βιωματικές ομάδες Mindfulness – Ενσυνειδητότητας, σε συνδυασμό με πρακτικές Θετικής Ψυχολογίας με θέμα την γνωριμία / κινητοποίηση των ανθρώπων στο μονοπάτι της ευτυχίας και της Θετικής Ψυχολογίας.
- Συντονίζει ομάδες ψυχοεκπαίδευσης σε θέματα όπως η διαχείριση / ανακούφιση άγχους – πανικών, μεταβάσεων, απώλειας – πένθους.
- Συντονίζει ομάδες Βιοθυμικής Υπνοθεραπείας.
- Ο εθελοντισμός είναι μέρος της ζωής της και του τρόπου που μεγάλωσε στην οικογένειά της. Προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες στο χώρο της, μέσα στο πλαίσιο και στις ανάγκες που προέκυψαν στους συνανθρώπους μας, λόγω της πανδημίας.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Άγχος

Αντιμετώπιση εθισμών

Αντιμετώπιση του μετατραυματικού στρες με τη μέθοδο EMDR

Αντιμετώπιση των φοβιών με τη μέθοδο EMDR

Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων

Διακοπή καπνίσματος (Ψυχολόγος)

Κρίσεις πανικού

Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης - Ψυχοδράματος

Ομαδική Ψυχαναλυτική θεραπεία (group therapy)

Συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού

Συμβουλευτική γονέων - παιδιών

Συμβουλευτική ζεύγους (Ψυχολόγος)

Συμβουλευτική παιδιών – εφήβων (Ψυχολόγος)

Συμβουλευτική σεξουαλικών διαταραχών

Συμβουλευτική Σχέσεων

Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

Υπνοθεραπεία

Ψυχοθεραπεία ενηλίκων

Ψυχολογική υποστήριξη

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Λάμπρου Πορφύρα 6, Βούλα, 166 73
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top