Αρχική » Γιατροί » Τσιάκαλος Μίλτος

Τσιάκαλος Μίλτος

Life Coach

Διεύθυνση
Ορλώφ 9, Αθήνα, 11741
Κόστος επίσκεψης
40 €

Εμπειρία

Αυτοβελτίωση – Well being
Επαγγελματική ανάπτυξη
Προσωπική Ανάπτυξη

Ο Τσιάκαλος Μίλτος είναι Life Coach – Εκπαιδευτής προσωπικής ανάπτυξης και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Κουκάκι Αττικής.
Ασχολείται με το coaching από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει το μονοετές πρόγραμμα ‘Diploma in Personal & Executive Coaching’, αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών από την Association for Coaching και τον EMCC.
Ειδικεύεται στο coaching διαπροσωπικών σχέσεων, επικοινωνίας, διαχείρισης στρες και στις επαγγελματικές αλλαγές.
Είναι πτυχιούχος Φυσικής από το ΕΚΠΑ, Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ιατρική Φυσική από το Πανεπιστήμιο Πατρών και Διδακτορικό δίπλωμα στην Ιατρική από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής του και εμβάθυνσης στα θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία, από τον Οκτώβριο του 2021 παρακολουθεί το τριετές πρόγραμμα στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, το οποίο εξασφαλίζει δίπλωμα στην Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας.
Τέλος, συνεργάζεται με το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (ΑΛΠ), πραγματοποιώντας ομιλίες στα τμήματα Αθηνών, Αμαρουσίου, Συγγρού-ΦΙΞ, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης και Χανίων.

- Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Κουκάκι Αττικής.
- Συνεργάζεται με το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (ΑΛΠ), πραγματοποιώντας ομιλίες στα τμήματα Αθηνών, Αμαρουσίου, Συγγρού-ΦΙΞ, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης και Χανίων.

- Ασχολείται με το coaching από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει το μονοετές πρόγραμμα ‘Diploma in Personal & Executive Coaching’, αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών από την Association for Coaching και τον EMCC.
- Ειδικεύεται στο coaching διαπροσωπικών σχέσεων, επικοινωνίας, διαχείρισης στρες και στις επαγγελματικές αλλαγές.
- Είναι πτυχιούχος Φυσικής από το ΕΚΠΑ, Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ιατρική Φυσική από το Πανεπιστήμιο Πατρών και Διδακτορικό δίπλωμα στην Ιατρική από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
- Από τον Οκτώβριο του 2021 παρακολουθεί το τριετές πρόγραμμα στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, το οποίο εξασφαλίζει δίπλωμα στην Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Ατομική συνεδρία online

Ατομική συνεδρία δια ζώσης

Αυτοβελτίωση

Υποστήριξη σε θέματα εργασίας & επαγγελματικής ανάπτυξης

Υποστήριξη σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ορλώφ 9, Αθήνα, 11741
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top