Αρχική » Γιατροί » Στεφόπουλος Χρήστος

Στεφόπουλος Χρήστος

Καρδιολόγος

Διεύθυνση
Παναγή Τσαλδάρη 6, Κατερίνη, 60100
Κόστος επίσκεψης
30 €

Εμπειρία

Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)
Triplex
Αντιμετώπιση αρρυθμιών
Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης
Αντιμετώπιση καρδιακής ανεπάρκειας

Ο Στεφόπουλος Χρήστος είναι ειδικός Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κατερίνη.
Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων και ειδικεύθηκε στην Καρδιολογία στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του ασχολήθηκε με ασθενείς πάσχοντες από καρδιακή ανεπάρκεια σε όλα τα στάδια της θεραπείας τους μέχρι τη μεταμόσχευση. Παράλληλα, υπήρξε υπεύθυνος των registry της medtronic core valve που αφορούσε τους ασθενείς που υποβάλλονταν σε διαδερμική αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας (TAVI).
Διετέλεσε συνεργάτης του Β΄ υπερηχογραφικού εργαστηρίου του Ωνασείου και κατόπιν εργάστηκε στο τμήμα υπερήχων του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, τμήμα με ιδιαίτερη παράδοση στον τομέα της καρδιακής απεικόνισης. Από τον Δεκέμβριο του 2018 είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και επίσημος συνεργάτης της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΠΘ.
Επιπλέον, έχει συνεργασία με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, στο οποίο διενεργεί ηλεκτρικές ανατάξεις, stress echo και διοισοφάγεια υπερηχογραφήματα.
Τέλος, έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά, εργασίες και ανακοινώσεις σε ευρωπαϊκά και αμερικάνικα συνέδρια, ενώ παράλληλα είναι κριτής (reviewer) επιστημονικών άρθρων στον τομέα της Καρδιολογίας.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κατερίνη, από το 2015.
- Από τον Δεκέμβριο του 2018 είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Σιάνο και επίσημος συνεργάτης της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΠΘ.
- Έχει συνεργασία με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, στο οποίο διενεργεί ηλεκτρικές ανατάξεις, stress echo και διοισοφάγεια υπερηχογραφήματα.
- Τον Δεκέμβριο του 2017 τοποθετήθηκε, με υπουργική απόφαση, στο τμήμα υπερήχων του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, τμήμα με ιδιαίτερη παράδοση στον τομέα της καρδιακής απεικόνισης. Στο τμήμα αυτό διενήργησε μεγάλο αριθμό stress echo και διοισοφάγειων υπερηχογραφημάτων.
- Από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2017 υπήρξε συνεργάτης του Β΄ υπερηχογραφικού εργαστηρίου του Ωνασείου σε εβδομαδιαία βάση με γνωστικό αντικείμενο την δυναμική υπερηχογραφία (stress echo), εργαστήριο που διενεργεί τον μεγαλύτερο αριθμό stress echo στην Ελλάδα.

- Το 1998 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων με πανελλήνιες εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δραστηριότητα και υπήρξε μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για πολλά έτη. Αποφοίτησε το Φεβρουάριο του 2005 με γενικό βαθμό Λίαν Καλώς.
- Στη συνέχεια εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο άγονο περιφερειακό ιατρείο Μεσοχώρας Τρικάλων.
- Από τον Ιούνιο του 2008 έως τον Ιανουάριο του 2010 υπήρξε έμμισθος εσωτερικός βοηθός στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.
- Ειδικεύθηκε στην Καρδιολογία στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, κορυφαίο νοσηλευτικό ίδρυμα της χώρας. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας ασχολήθηκε, λόγω και της ιδιότητας του νοσοκομείου, με ασθενείς πάσχοντες από καρδιακή ανεπάρκεια σε όλα τα στάδια της θεραπείας τους μέχρι τη μεταμόσχευση. Στο αιμοδυναμικό εργαστήριο διενήργησε ως πρώτος χειριστής σημαντικό αριθμό στεφανιογραφιών και δεξιών καθετηριασμών. Υπήρξε υπεύθυνος των registry της medtronic core valve που αφορούσε τους ασθενείς που υποβάλλονταν σε διαδερμική αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας (TAVI), καθώς το Ωνάσειο είναι πρωτοπόρο στον ελλαδικό χώρο σε αυτού του τύπου την επέμβαση.
- Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της καρδιολογίας τον Απρίλιο του 2015 μετά από εξετάσεις στην Αθήνα.
- Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά, εργασίες και ανακοινώσεις σε ευρωπαϊκά και αμερικάνικα συνέδρια, ενώ παράλληλα είναι κριτής (reviewer) επιστημονικών άρθρων στον τομέα της Καρδιολογίας.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Holter πίεσης

Holter ρυθμού

Triplex

Triplex θωρακικής αορτής

Αντιμετώπιση ανευρύσματος

Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης

Αντιμετώπιση κολπικής μαρμαρυγής

Αντιμετώπιση χοληστερίνης (Καρδιολόγος)

Αρτηριακή υπέρταση

Βεβαίωση άθλησης

Ηλεκτροκαρδιογράφημα

Μελέτη υπέρτασης με 24ωρο Holter πίεσης

Στεφανιογραφία

Τεστ κοπώσεως (stress test)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Παναγή Τσαλδάρη 6, Κατερίνη, 60100
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top