Αρχική » Γιατροί » Σκλιάμη Ιωάννα
Σκλιάμη Ιωάννα Ψυχολόγος

Σκλιάμη Ιωάννα

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής

Διεύθυνση
Γέρακας
Κόστος επίσκεψης
30 € Οnline συνεδρίες

Εμπειρία

Κρίσεις πανικού

Η Σκλιάμη Ιωάννα είναι Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος και Πιστοποιημένη Επαγγελματίας HR.
Πραγματοποιεί οnline συνεδρίες σε όλη την Ελλάδα.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Στην πορεία αποφάσισε να ακολουθήσει τα μονοπάτια της Ψυχολογίας κατακτώντας με επιτυχία το δεύτερο πτυχίο της πάνω στον Τομέα της Ψυχολογίας – BSc (Hons) Psychology στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών (Μαρούσι).
Πλέον είναι Ψυχολόγος με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος και εκπαιδεύεται στο Μοντέλο της Ανασυνδυασμένης Εκλεκτικής Συμβουλευτικής το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ
Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο κομμάτι της Εγκληματολογίας, στο University of Nicosia, έχοντας ως αντικείμενο Διπλωματικής Εργασίας τις Ανακριτικές Διαδικασίες όσον αφορά την ανάκριση υπόπτων και τη σκιαγράφηση του προφίλ δραστών με σεξουαλικά κίνητρα. Είναι κάτοχος πολλών σεμιναρίων πάνω σε διάφορα θέματα Ψυχολογίας, καθώς και κάτοχος Εξειδικευμένων Πιστοποιήσεων σε κομμάτια Εγκληματολογικής Ψυχολογίας, Ανακριτικής Διαδικασίας και Δικαστικής Ψυχολογίας.
Παράλληλα, συνδυάζει το κομμάτι της Ψυχολογίας με τη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού – HR Coordinator, έχοντας πιστοποίηση και επαγγελματική εμπειρία στο κομμάτι του Human Resources.
Τέλος, είναι αρθρογράφος στο psychology.gr καθώς και στο psychopedia.gr , δίνοντας έμφαση σε καθημερινές πτυχές της ζωής, στοχεύοντας παράλληλα στη συμβουλευτική και ψυχολογική καθοδήγηση των καθημερινών ανθρώπων.

- Η Ιωάννα Σκλιάμη έχει εργαστεί ως Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) στο Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSIi)
- Πλέον εργάζεται ως Ψυχολόγος σε ένα Κέντρο Θεραπευτικής Συμβουλευτικής για παιδιά και ενήλικους.
- Πραγματοποιεί online συνεδρίες σε όλη την Ελλάδα.
- Συνδυάζει το κομμάτι της Ψυχολογίας με τη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού – HR Coordinator, έχοντας πιστοποίηση και επαγγελματική εμπειρία στο κομμάτι του Human Resources.
- Είναι αρθρογράφος στο psychology.gr και στο psychopedia.gr, γράφοντας στη στήλη της Ψυχολογίας, δίνοντας έμφαση σε καθημερινές πτυχές της ζωής και στοχεύοντας παράλληλα στη συμβουλευτική και ψυχολογική καθοδήγηση των καθημερινών ανθρώπων.

- Είναι πτυχιούχος του Τμήματος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών.
- Στην πορεία αποφάσισε να ακολουθήσει τα μονοπάτια της Ψυχολογίας κατακτώντας με επιτυχία το δεύτερο πτυχίο της πάνω στον Τομέα της Ψυχολογίας – BSc (Hons) Psychology στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών (Μαρούσι).
- Σήμερα, ολοκληρώνει τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο κομμάτι της Εγκληματολογίας, στο University of Nicosia, έχοντας ως αντικείμενο Διπλωματικής Εργασίας τις Ανακριτικές Διαδικασίες όσον αφορά την ανάκριση υπόπτων και τη σκιαγράφηση του προφίλ δραστών με σεξουαλικά κίνητρα.
- Είναι κάτοχος πολλών σεμιναρίων πάνω σε διάφορα θέματα Ψυχολογίας, καθώς και κάτοχος Εξειδικευμένων Πιστοποιήσεων σε κομμάτια Εγκληματολογικής Ψυχολογίας, Ανακριτικής Διαδικασίας και Δικαστικής Ψυχολογίας.

Ιατρικές Υπηρεσίες

Άγχος

Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων

Ενίσχυση αυτογνωσίας

Κρίσεις πανικού

Συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού

Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

Ψυχοθεραπεία ενηλίκων

Ψυχολογική υποστήριξη

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Γέρακας
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top