Αρχική » Γιατροί » Σάνδηλος Χαράλαμπος

Σάνδηλος Χαράλαμπος

Αλλεργιολόγος

Διεύθυνση
Ναυμάχου Αποστολή 4, Μυτιλήνη, 81100
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Αλλεργική δερματίτιδα
Αλλεργική ρινίτιδα
Ανοσοθεραπεία
Άσθμα
Κνίδωση

Ο Σάνδηλος Χαράλαμπος είναι Αλλεργιολόγος Ενηλίκων και Παίδων και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Μυτιλήνη.
Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου “La Sapienza” της Ρώμης κι έχει ολοκληρώσει το αγροτικό του στο Παλαιοχώρι Πλωμαρίου και μέρος της ειδικότητας της παθολογίας στο Γενικό νοσοκομείο Μυτιλήνης “Βοστάνειο”.
Εργάστηκε στο St.vinzenz-Krankenhaus Hanau gGmbH στη Γερμανία ως ειδικευόμενος παθολογικού τομέα και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της αλλεργιολογίας στην Αλλεργιολογική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ” και στο Νοσοκομείο Παίδων “Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ”.
Είναι Διπλωματούχος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας “EAACI”. Ειδικεύεται στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση όλου του φάσματος αλλεργικών νοσημάτων σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες.
Τέλος, έχει συμμετοχή σε ελληνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια με ομιλίες και αναρτημένες ανακοινώσεις και έχει κερδίσει το 2ο βραβείο “Αλλεργιολογικής Σκέψης” στα πλαίσια του 24ου Συνεδριακού Εργαστηρίου του Κολλεγίου Αλλεργιολογίας Παίδων και της Αλλεργιολογικής Μονάδας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Μυτιλήνη.
- Εργάστηκε στο St.vinzenz-Krankenhaus Hanau gGmbH στη Γερμανία ως ειδικευόμενος παθολογικού τομέα.

- Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου “La Sapienza” της Ρώμης με βαθμό πτυχίου (103/110) και διπλωματική με τίτλο “Correlation of Metabolic Syndrom in childhood with lab parameters”.
- Έχει ολοκληρώσει το αγροτικό του στο Παλαιοχώρι Πλωμαρίου και μέρος της ειδικότητας της παθολογίας στο Γενικό νοσοκομείο Μυτιλήνης “Βοστάνειο”.
- Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της αλλεργιολογίας στην Αλλεργιολογική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ” και στο Νοσοκομείο Παίδων “Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ”.
- Είναι Διπλωματούχος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας “EAACI” (Certificate of excellence, Βιέννη 2016).
- Ειδικεύεται στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση όλου του φάσματος αλλεργικών νοσημάτων σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες.
- Έχει συμμετοχή σε ελληνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια με ομιλίες και αναρτημένες ανακοινώσεις.
- Έχει κερδίσει το 2ο βραβείο “Αλλεργιολογικής Σκέψης” στα πλαίσια του 24ου Συνεδριακού Εργαστηρίου του Κολλεγίου Αλλεργιολογίας Παίδων και της Αλλεργιολογικής Μονάδας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο “Η δόμηση της Αλλεργιολογικής Σκέψης” (2017).

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αλλεργικά-Δερματικά test

Ανοσοθεραπεία

Αντιμετώπιση αλλεργίας

Αντιμετώπιση αλλεργικής ρυνίτιδας

Αντιμετώπιση άσθματος

Αντιμετώπιση κνίδωσης

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Σπιρομέτρηση

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ναυμάχου Αποστολή 4, Μυτιλήνη, 81100
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top