Αρχική » Γιατροί » Περβανάς Θεόδωρος

Περβανάς Θεόδωρος

Γενικός Χειρουργός

Διεύθυνση
Μεγάλου Αλεξάνδρου 27, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, 56121
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Αντιμετώπιση αιμορροΐδων
Αποκατάσταση βουβωνοκήλης
Έλεγχος θυρεοειδούς
Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή

Ο Περβανάς Θεόδωρος είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης κι έχει ειδίκευση στη χειρουργική του καρκίνου μαστού, του θυροειδούς και των ενδοκρινών αδένων.

Ως ειδικευόμενος της χειρουργικής, εργάστηκε τόσο στην επαρχία (Γ.Ν. Γιαννιτσών) όσο και στη Θεσσαλονίκη (Γ.Ν. «Αγ. Δημήτριος» Θεσσαλονίκης), απ’ όπου έλαβε και τον τίτλο της ειδικότητας. Στη συνέχεια εργάστηκε ως ειδικός - επιμελητής χειρουργός στο Γ.Ν. Μολαίων Λακωνίας και στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» επί 4ετία.

Σήμερα εργάζεται ως ιδιώτης Λαπαροσκόπος χειρουργός και συνεργάζεται τόσο με την «Βιοκλινική Γαληνός» Θεσσαλονίκης, όσο και με την «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης».

Από το 2007 έχει πλήρη αναγνώριση του πτυχίου και του τίτλου ειδικότητας από το υπουργείο Πολιτισμού και Επιστημών της Δημοκρατίας της Αλβανίας και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Τιράνων Αλβανίας.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη.

- Ως ειδικευόμενος της χειρουργικής, εργάστηκε τόσο στην επαρχία (Γ.Ν. Γιαννιτσών) όσο και στη Θεσσαλονίκη (Γ.Ν. «Αγ. Δημήτριος» Θεσσαλονίκης), απ’ όπου έλαβε και τον τίτλο της ειδικότητας.

- Εργάστηκε ως ειδικός - επιμελητής χειρουργός στο Γ.Ν. Μολαίων Λακωνίας και στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» επί 4ετία.

- Σήμερα εργάζεται ως ιδιώτης Λαπαροσκόπος χειρουργός και συνεργάζεται τόσο με την «Βιοκλινική Γαληνός» Θεσσαλονίκης, όσο και με την «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης».

- Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης κι έχει ειδίκευση στη χειρουργική του καρκίνου μαστού, του θυροειδούς και των ενδοκρινών αδένων.

- Από το 2007 έχει πλήρη αναγνώριση του πτυχίου και του τίτλου ειδικότητας από το υπουργείο Πολιτισμού και Επιστημών της Δημοκρατίας της Αλβανίας και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Τιράνων Αλβανίας.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αιμορροΐδων

Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος

Αντιμετώπιση μελανώματος (Γενικός Χειρουργός)

Αντιμετώπιση ομφαλοκήλης

Αντιμετώπιση παθήσεων χολής (Γενικός Χειρουργός)

Αντιμετώπιση συριγγίου πρωκτού

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση (Γενικός Χειρουργός)

Θεραπεία κήλης

Θυρεοειδεκτομή

Λαπαροσκοπική χειρουργική (Γενικός Χειρουργός)

Πρωκτοσκόπηση

Σκωληκοειδεκτομή

Χειρουργική παχέος εντέρου

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Μεγάλου Αλεξάνδρου 27, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, 56121
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top