Αρχική » Γιατροί » Παρτσινέβελος Αντώνιος

Παρτσινέβελος Αντώνιος

Ορθοπαιδικός, Χειρουργός

Διεύθυνση
Ήβης 4 (1ος ΟΡΟΦΟΣ), Μαρούσι, 15124
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Αθλητικές κακώσεις
Αρθροπλαστική ισχίου & γόνατος
Αρθροπλαστική ώμου
Αρθροσκόπηση
Ρομποτική χειρουργική

Ο Παρτσινέβελος Αντώνιος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Βιοκλινικής Αθηνών, του Λευκού Σταυρού Αθηνών και της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.

Έχει εξειδίκευση στην Ορθοπαιδική - Τραυματιολογία, την άκρα χείρα - άκρο πόδα - Μικροχειρουργική, τις Αθλητικές Κακώσεις, την Σπονδυλική Στήλη και την Οστεοπόρωση. Είναι, παράλληλα, κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών», με συμμετοχή σε Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια πρακτικής άσκησης στην Τραυματιολογία, Χειρουργική Χεριού και Μικροχειρουργική, Σπονδυλική Στήλη, Οστεοπόρωση και Αλγολογία.

Έχει διατελέσει Επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρουργός σε δημόσια νοσοκομεία και Επιστημονικός Συνεργάτης της Α΄ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθηνών στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ.

Στη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων ανέλαβε ιατρός Αθλητικών Κακώσεων στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού, ενώ ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Μαρούσι (2006-2014), διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Υπεύθυνος των Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας αλλά και Υπεύθυνος του Προγράμματος Οστεοπόρωσης του Διαδημοτικού δικτύου Υγείας και υγιών Πόλεων.

Ως Επιστημονικός Υπεύθυνος του Δημοτικού Πολυϊατρείου Αμαρουσίου έχει αναλάβει τη διοργάνωση προγραμμάτων Πρόληψης της Υγείας στο Μαρούσι και σε πολλούς Δήμους της Ελλάδας.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι.

- Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Βιοκλινικής Αθηνών,  του Λευκού Σταυρού Αθηνών και της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.

- Στη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων, ανέλαβε ιατρός Αθλητικών Κακώσεων στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού.

- Tην περίοδο 2006-2014 ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Μαρούσι, διορίστηκε Αντιδήμαρχος Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Υπεύθυνος των Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας αλλά και Υπεύθυνος του Προγράμματος Οστεοπόρωσης του Διαδημοτικού δικτύου Υγείας και υγιών Πόλεων.

- Παράλληλα συμμετέχει ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.

- Ως Επιστημονικός Υπεύθυνος του Δημοτικού Πολυϊατρείου Αμαρουσίου έχει αναλάβει τη διοργάνωση προγραμμάτων Πρόληψης της Υγείας στο Μαρούσι και σε πολλούς Δήμους της Ελλάδας.

- Τελείωσε αριστούχος την Πρότυπο Σχολή Αναβρύτων και κατόπιν εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου και αποφοίτησε το 1995.

- Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική της  Α΄ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής στο Νοσοκομείο ΚΑΤ με ειδικότερη εκπαίδευση στην Τραυματιολογία, την άκρα χείρα-άκρο πόδα-Μικροχειρουργική, τις Αθλητικές Κακώσεις, την Σπονδυλική Στήλη και την Οστεοπόρωση.

- Μετά την απόκτηση του τίτλου ιατρικής ειδικότητας, διετέλεσε Επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρουργός σε Δημόσια Νοσοκομεία για 16 μήνες και Επιστημονικός Συνεργάτης της Α΄ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθηνών στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ.

- Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών», με συμμετοχή σε Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια πρακτικής άσκησης στην Τραυματιολογία, Χειρουργική Χεριού και Μικροχειρουργική, Σπονδυλική Στήλη, Οστεοπόρωση και Αλγολογία.

- Έχει πλούσιο ερευνητικό και συντακτικό έργο σε ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεις εργασιών σε ελληνικά και διεθνή Συνέδρια.

- Έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής και εκπαιδευτής σε Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα και Σεμινάρια.

- Έχει αναλάβει τη διοργάνωση και το συντονισμό, αλλά έχει συμμετάσχει και ως ομιλητής σε πολλές Επιστημονικές Ημερίδες στο Δήμο Αμαρουσίου και σε άλλους Δήμους, ενώ έχει πλούσια αρθρογράφηση στον τύπο και σε ιστοσελίδες ιατρικής ενημέρωσης.

 

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Αντιμετώπιση αυχεναλγίας

Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης (Ορθοπεδικός)

Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης

Αποκατάσταση βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι)

Αρθροπλαστική γόνατος

Αρθροπλαστική ελάχιστης επεμβατικότητας

Αρθροπλαστική ισχίου

Αρθροπλαστική ώμου

Αρθροσκόπηση γόνατος

Αρθροσκόπηση μηνίσκου

Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής

Αρθροσκόπηση χιαστού

Αρθροσκόπηση χονδροπάθειας

Αρθροσκόπηση ώμου

Βλαστοκύτταρα - Αυξητικοί παράγοντες

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Θεραπεία τενοντίτιδας με έγχυση συμπυκνωμένων αιμοπεταλίων

Κυφοπλαστική

Μικροχειρουργική αποκατάσταση παθήσεων άκρας χειρός

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Παρακολούθηση κατάγματος

Πελματογράφημα (Ορθοπεδικός)

Πρόληψη & αντιμετώπιση κύφωσης

Πρόληψη & αντιμετώπιση σκολίωσης

Ρομποτική Χειρουργική

Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα (Ορθοπεδικός)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ήβης 4 (1ος ΟΡΟΦΟΣ), Μαρούσι, 15124
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top