Αρχική » Γιατροί » Παρούση Αμαλία

Παρούση Αμαλία

Γενικός Ιατρός, Βελονιστής

Διεύθυνση
Λεωφόρος Δημοκρατίας 219, Αχαρνές, 13671
Κόστος επίσκεψης
20 €

Η Παρούση Αμαλία είναι Γενική Ιατρός και βελονιστής και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στις Αχαρνές Αττικής.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Γιουγκοσλαβίας κι έλαβε την ειδικότητα Γενικής Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρίας Γενικής Ιατρικής. Είναι διορισμένη στο ΙΚΑ, περιοχής Αχαρνών Αττικής κι ασχολείται με την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη ως Γενικός Ιατρός από το 1996.

Στο πλαίσιο της επιστημονικής της εξέλιξης, η ιατρός παρακολουθεί, ανελλιπώς σεμινάρια και συνέδρια, μεταξύ των οποίων, το 21 Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής στην Χαλκιδική το 2009, όπου συμμετείχε με δημοσίευση εργασίας.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στις Αχαρνές Αττικής.

- Είναι διορισμένη στο ΙΚΑ, περιοχής Αχαρνών Αττικής κι ασχολείται με την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη ως Γενικός Ιατρός από το 1996.

- Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρίας Γενικής Ιατρικής.

- Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Γιουγκοσλαβίας κι έλαβε την ειδικότητα Γενικής Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Στο πλαίσιο της επιστημονικής της εξέλιξης, η ιατρός παρακολουθεί, ανελλιπώς σεμινάρια και συνέδρια, μεταξύ των οποίων, το 21 Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής στην Χαλκιδική το 2009, όπου συμμετείχε με δημοσίευση εργασίας.

Γλώσσες

Αγγλικά

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Λεωφόρος Δημοκρατίας 219, Αχαρνές, 13671
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top