Αρχική » Γιατροί » Παπουλίδης Νικόλαος

Παπουλίδης Νικόλαος

Ορθοπαιδικός, Χειρουργός

Διεύθυνση
Λεωφόρος Κηφισίας 56, Μαρούσι, 15125
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Αθλητικές κακώσεις
Αποκατάσταση Βλαβών Νωτιαίου Μυελού
Επανορθωτική Χειρουργική
Παθήσεις Σπονδυλικής Στήλης
Χειρουργική Αποκατάσταση παραμορφώσεων του Άκρου πόδα

Ο Παπουλίδης Νικόλαος είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι.

Είναι επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρουργός στην ομάδα της Osteon Orthopedic & Spine Clinic στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι)

Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις το 2011, υπηρετώντας στο Υγειονομικό Σώμα ως Οπλίτης Ιατρός.
Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής Ιωαννίνων και ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική & Τραυματολογία στην ΣΤ΄ Ορθοπαιδική κλινική του Γ.Ν.Α "Κ.Α.Τ.", όπου απέκτησε ειδική εμπειρία στη χειρουργική αποκατάσταση καταγμάτων και χρόνιων παθήσεων πηχεοκαρπικής άρθρωσης, στη χειρουργική αποκατάσταση παραμορφώσεων του άκρου πόδα, στη χειρουργική αποκατάσταση του κάτω άκρου (ενδομυελικές ηλώσεις) και σε ιδιαίτερα πολύπλοκα περιστατικά τραύματος.

Από το 2015 διατελεί ιατρός αγώνων διαφόρων αθλημάτων.

Τον Ιούλιο του 2017 έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc) με θέμα "Άθληση και Υγεία" και κατεύθυνση Αθλητιατρική, μετά από διετή παρακολούθηση και παρουσίαση διατριβής με βαθμό "Άριστα".

Τον Ιούνιο του 2018 ολοκλήρωσε επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Τραυματολογία» κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018.

Τον Ιούνιο του 2021 έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc) με θέμα "Αποκατάσταση Βλαβών Νωτιαίου Μυελού & Διαχείριση του Πόνου Σπονδυλικής Προέλευσης", ύστερα από διετή παρακολούθηση και παρουσίαση διατριβής με βαθμό "Άριστα" και είναι εξειδικευμένος στις αρθροσκοπήσεις με υποτροφία από την Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία.

Έχει, επίσης, συμμετοχή στην συγγραφή κεφαλαίου με τίτλο "Lateral Antebrachial Nerve Entrapment", στο βιβλίο "Compressive Neuropathies of the Upper Extremity: A Comprehensive Guide to Treatment", το οποίο εκδόθηκε το 2020.

Έχει λάβει τις αρκετές διακρίσεις, όπως το ότι κατατάχθηκε 2ος σε εξετάσεις χειρουργικής ανατομίας, υπό την αιγίδα υπό αιγίδα της ΟΤΕΜΑΘ (2017), έχει παρουσιάσει poster με τίτλο "Total knee arthroplasty in patient with alkaptonuria. Case report and review of literature" σε Poster Walk προς βράβευση, στο πλαίσιο του 18ου Ετήσιου Συνεδρίου EFORT (2017) και βραβείο για την εργασία με τίτλο "Αντιμετώπιση τραυματικής αστάθειας στερνοκλειδικής άρθρωσης με τη χρήση ραμμάτων", στο πλαίσιο του 74ου Συνεδρίου Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας (2018).

Τέλος, είναι μέλος των ελληνικών ορθοπεδικών εταιρειών, συγκεκριμένα της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ και της Ο.Τ.Ε.ΜΑ.Θ., καθώς και του Αγγλικού Ιατρικού Συλλόγου (G.M.C.) από το 2013.

Διατηρεί συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, την Αθηναϊκή Κλινική και το Therapis General Hospital.

 

- Επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρουργός στην ομάδα της Osteon Orthopedic & Spine Clinic στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι).

- Από το 2015 διατελεί ιατρός αγώνων διαφόρων αθλημάτων.

- Είναι μέλος των ελληνικών ορθοπεδικών εταιρειών, συγκεκριμένα της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ και της Ο.Τ.Ε.ΜΑ.Θ., καθώς και του Αγγλικού Ιατρικού Συλλόγου (G.M.C.) από το 2013.

- Διατηρεί συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, την Αθηναϊκή Κλινική και το Therapis General Hospital.

 

 

- Απόφοιτος της Ιατρικής σχολής Ιωαννίνων

- Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική & Τραυματολογία στην ΣΤ΄ Ορθοπαιδική κλινική του Γ.Ν.Α "Κ.Α.Τ.", όπου απέκτησε ειδική εμπειρία στη χειρουργική αποκατάσταση καταγμάτων και χρόνιων παθήσεων πηχεοκαρπικής άρθρωσης, στη χειρουργική αποκατάσταση παραμορφώσεων του άκρου πόδα, στη χειρουργική αποκατάσταση του κάτω άκρου (ενδομυελικές ηλώσεις) και σε ιδιαίτερα πολύπλοκα περιστατικά τραύματος.

- Τον Ιούλιο του 2017 έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc) με θέμα "Άθληση και Υγεία" και κατεύθυνση Αθλητιατρική, μετά από διετή παρακολούθηση και παρουσίαση διατριβής με βαθμό "Άριστα".

- Τον Ιούνιο του 2018 ολοκλήρωσε επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Τραυματολογία» κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018.

- Τον Ιούνιο του 2021 έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc) με θέμα "Αποκατάσταση Βλαβών Νωτιαίου Μυελού & Διαχείριση του Πόνου Σπονδυλικής Προέλευσης", ύστερα από διετή παρακολούθηση και παρουσίαση διατριβής με βαθμό "Άριστα" και είναι εξειδικευμένος στις αρθροσκοπήσεις με υποτροφία από την Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία.

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας

Αρθροπλαστική γόνατος

Αρθροπλαστική ελάχιστης επεμβατικότητας

Αρθροσκόπηση γόνατος

Αρθροσκόπηση μηνίσκου

Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής

Αρθροσκόπηση χιαστού

Βλαστοκύτταρα - Αυξητικοί παράγοντες

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Παρακολούθηση κατάγματος

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Λεωφόρος Κηφισίας 56, Μαρούσι, 15125
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top