Αρχική » Γιατροί » Παπαδημητρίου Ευάγγελος

Παπαδημητρίου Ευάγγελος

Ορθοπαιδικός, Χειρουργός

Διεύθυνση
Οιδίποδος 12, Θήβα, 32200
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Αρθροπλαστική ισχίου & γόνατος
Αρθροπλαστική ώμου
Αρθροσκόπηση
Ρομποτική χειρουργική

Ο Παπαδημητρίου Ευάγγελος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στη Χαλκίδα και τη Θήβα.

Φοίτησε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ‘‘Αττικόν‘’. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε στην Ορθοπαιδική Ογκολογία στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική και για 1 έτος στην Παιδοορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ‘’ΚΑΤ ‘‘.

Κατόπιν, εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ως επικουρικός επιμελητής Β’ στην Ορθοπαιδική κλινική και ως μόνιμος Επιμελητής Α’ Ορθοπαιδικής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (M.Sc.) του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας “Κλινικές Εφαρμογές της Μοριακής Ιατρικής”, ενώ η περαιτέρω εκπαίδευσή του περιλαμβάνει συμμετοχή σε πολλά hands - on μετεκπαιδευτικά μαθήματα και πτωματικά workshops σε αντικείμενα όπως ολική αρθροπλαστική του γόνατος, αρθροσκόπηση γόνατος και ώμου, οστεοσύνθεση καταγμάτων με προηγμένες τεχνικές κ.α.

Εκπαιδεύτηκε επίσης στις πιο προηγμένες τεχνικές σχετικά με την επανορθωτική χειρουργική του γόνατος και του ισχίου στο “Hospital for Special Surgery” (HSS) της Νέας Υόρκης.

Τέλος, έχει ενεργό συμμετοχή με επιστημονικές εργασίες σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή ορθοπαιδικά συνέδρια, ενώ έχει δώσει και αρκετές επιστημονικές διαλέξεις ως προσκεκλημένος ομιλητής.

 

- Από το Σεπτέμβριο του 2020 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Χαλκίδα και από τον Ιούνιο του 2022 στη Θήβα.

- Υπηρέτησε ως Αγροτικός ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κύμης και στο Περιφερειακό Ιατρείο Βιτάλων και ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

- Εργάστηκε από το 2016 έως το 2020 στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ως επικουρικός επιμελητής Β’  στην Ορθοπαιδική κλινική και ως μόνιμος Επιμελητής Α’ Ορθοπαιδικής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

- Στον τομέα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς έχει συμμετάσχει ως επιβλέπων ιατρός στο πρόγραμμα “Αθλητικά Μονοπάτια 2015” του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ενώ από το 2015 συμμετέχει ως εθελοντής ιατρός στον διεθνή υπερμαραθώνιο “Σπάρταθλον”.

 

- Φοίτησε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα και έλαβε το πτυχίο του το 2003.

- Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του ως ειδικευόμενος ιατρός στην κλινική της Γενικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και συνέχισε για ένα χρόνο στην Ορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

- Το μεγαλύτερο μέρος της ειδικότητάς του το έκανε στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ‘‘Αττικόν‘’, όπου και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του το 2016.

- Ως ειδικευόμενος ιατρός εκπαιδεύτηκε για 6 μήνες στην Ορθοπαιδική Ογκολογία στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική, η οποία είναι η μοναδική στην Ελλάδα που παρέχει πιστοποιημένα αυτή την εξειδίκευση και με αναγνωρισμένη διεθνώς συμμετοχή στην έρευνα για τους όγκους του μυοσκελετικού συστήματος.

- Επίσης, εκπαιδεύτηκε για 1 έτος στην Παιδοορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ‘’ΚΑΤ “.

- Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (M.Sc.) του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας “Κλινικές Εφαρμογές της Μοριακής Ιατρικής” με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ (9,46). Στα πλαίσια του προγράμματος εκπονήθηκε βιβλιογραφική εργασία με τίτλο “Βιοχημικοί δείκτες οστικού μεταβολισμού - μοριακή βάση και κλινική εφαρμογή” και διπλωματική εργασία με τίτλο “Μέτρηση βιοχημικών δεικτών οστικού μεταβολισμού σε ασθενείς που υπόκεινται σε μείζονες ορθοπαιδικές επεμβάσεις”.

- Η περαιτέρω εκπαίδευσή του περιλαμβάνει συμμετοχή σε πολλά  hands – on μετεκπαιδευτικά μαθήματα και πτωματικά workshops σε αντικείμενα όπως η Ολική Αρθροπλαστική του γόνατος, Αρθροσκόπηση γόνατος και ώμου, Οστεοσύνθεση καταγμάτων με προηγμένες τεχνικές κ.α.

- Το 2016 εκπαιδεύτηκε στις πιο προηγμένες τεχνικές σχετικά με την επανορθωτική χειρουργική του γόνατος και του ισχίου στο “Hospital for Special Surgery” (HSS) της Νέας Υόρκης, του 1ου Ορθοπαιδικού νοσοκομείου με βάση την παγκόσμια κατάταξη, στα πλαίσια προγράμματος χρηματοδοτούμενου από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

- Έχει ενεργό συμμετοχή με επιστημονικές εργασίες σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή ορθοπαιδικά συνέδρια, ενώ έχει δώσει και αρκετές επιστημονικές διαλέξεις ως προσκεκλημένος ομιλητής.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Αντιμετώπιση αυχεναλγίας

Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης (Ορθοπεδικός)

Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης

Αποκατάσταση βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι)

Αρθροπλαστική γόνατος

Αρθροπλαστική ελάχιστης επεμβατικότητας

Αρθροπλαστική ισχίου

Αρθροπλαστική ώμου

Αρθροσκόπηση γόνατος

Αρθροσκόπηση μηνίσκου

Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής

Αρθροσκόπηση χιαστού

Αρθροσκόπηση χονδροπάθειας

Αρθροσκόπηση ώμου

Βλαστοκύτταρα - Αυξητικοί παράγοντες

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Θεραπεία τενοντίτιδας με έγχυση συμπυκνωμένων αιμοπεταλίων

Κυφοπλαστική

Μικροχειρουργική αποκατάσταση παθήσεων άκρας χειρός

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Παρακολούθηση κατάγματος

Πελματογράφημα (Ορθοπεδικός)

Πρόληψη & αντιμετώπιση κύφωσης

Πρόληψη & αντιμετώπιση σκολίωσης

Ρομποτική Χειρουργική

Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα (Ορθοπεδικός)

Αντιμετώπιση Παθήσεων Αγκώνα

Αντιμετώπιση Παθήσεων Ώμου

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Οιδίποδος 12, Θήβα, 32200
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top