Αρχική » Γιατροί » Παπαδάκης Εμμανουήλ

Παπαδάκης Εμμανουήλ

Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ), Χειρουργός

Διεύθυνση
Παπαναστασίου 47, Σητεία, 72300
Κόστος επίσκεψης
30 €

Εμπειρία

Αλλεργική ρινίτιδα
Διαταραχές φωνής
Ίλιγγος -ζάλη

Ο Εμμανουήλ Παπαδάκης είναι ΩΡΛ (Ωτορινολαρυγγολόγος) και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Λασίθι της Κρήτης.

Το επιστημονικό και κλινικό του ενδιαφέρον έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με την ακοολογία, τις διαταραχές της ισορροπίας (ίλιγγος), τις εμβοές των αυτιών, τις ρινοπάθειες (σκολίωση του ρινικού διαφράγματος, χρόνιες ρινίτιδες, αλλεργική και μη αλλεργική ρινίτιδα).

Έχει παρακολουθήσει 14 μεταπτυχιακά σεμινάρια ΩΡΛ Αλλεργίας και έχει περιληφθεί στους εκπαιδευτές των ωτορινολαρυγγολόγων που επιθυμούν να εκπαιδευτούν στις δερματικές δοκιμασίες και την ανοσοθεραπεία της αλλεργικής ρινίτιδας και των λοιπών ΩΡΛ αλλεργοπαθειών.

Εξειδικεύεται στη διάγνωση και αντιμετώπιση των παθήσεων του λάρυγγα, διαθέτοντας μια πολύ σύγχρονη ενδοσκοπική μονάδα. Ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της φωνής και έχει παρακολουθήσει όλα τα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια που έχει οργανώσει η Ελληνική Εταιρεία φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών.

Ερευνά και αντιμετωπίζει τις παθήσεις του στοματοφάρυγγα (γλώσσα, σιελογόνοι αδένες, αμυγδαλές, κρεατάκια, ρινοφάρυγγας), κακοσμία του στόματος, ροχαλητό, άπνοιες στον ύπνο.

Επιπλέον εξετάζει σε βάθος τα προβλήματα της όσφρησης και της γεύσης και για αυτό είναι πιστοποιητής όσφρησης και γεύσης, αυτών που χρησιμοποιούν την όσφρηση και τη γεύση τους για επαγγελματικούς λόγους.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ Αλλεργίας Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών, της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας-Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών, ΕλληνικήςΡινολογικής  Εταιρείας  και της Εταιρείας μελέτης και έρευνας των παθήσεων του θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων.

Είναι συνεργάτης της www.orlpedia.gr και της www.allergopedia.gr

Ιατρικές Υπηρεσίες

Ακοόγραμμα

Αντιμετώπιση ιγμορίτιδας

Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας

Αντιμετώπιση ρινικής συμφόρησης

Αντιμετώπιση ρινορραγίας

Αντιμετώπιση χρόνιων εμβοών – ιλλίγγου

Αντιμετώπιση ωτίτιδας

Διαταραχές φωνής

Έλεγχος ζάλης - ισορροπίας

Ενδοσκόπηση ρινός

Καθαρισμός Αυτιών

Πλήρης Ακοολογικός Έλεγχος

Ρινικό διάφραγμα

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Παπαναστασίου 47, Σητεία, 72300
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top