Αρχική » Γιατροί » Νικολόπουλος Ευάγγελος

Νικολόπουλος Ευάγγελος

Αγγειολόγος - Αγγειοχειρουργός

Διεύθυνση
Νεότητος 4Α (2ος 'Οροφος), Ηράκλειο, 14122
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Ανεύρυσμα
Ενδαγγειακή χειρουργική ανευρυσμάτων & καρωτίδων
Ενδαγγειακή χειρουργική αρτηριών
Ενδαγγειακή χειρουργική φλεβών
Ευρυαγγείες
Θεραπεία κιρσών με laser
Φλεβίτιδα και κιρσοί

Ο Νικολόπουλος Ευάγγελος είναι Αγγειοχειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ηράκλειο.

Απόφοιτος της ιατρικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ολοκλήρωσε την ειδικότητα της αγγειοχειρουργικής στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης σε ηλικία μόλις 34 ετών, όντας τότε ο νεότερος ειδικευμένος αγγειοχειρουργός στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια μετεκπαιδεύθηκε στην Αγγειοχειρουργική Κλινική - Κλινική Ενδαγγειακής Χειρουργικής της Νυρεμβέργης και το 2013 ολοκλήρωσε με άριστα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ «Ενδαγγειακές Τεχνικές».

Από το 2013 ξεκίνησε συνεργασία με διάφορες κλινικές, κυρίως τη Βιοκλινική Αθηνών, την Ευρωκλινική, City Clinic, Κλινική Αθηνά, κ.α. και σήμερα έχει αποκλειστική συνεργασία με το θεραπευτήριο Metropolitan.

Έχει, τέλος, ασχοληθεί με τη συγγραφή ιατρικών εργασιών σε διεθνή ιατρικά περιοδικά, με τη συγγραφή κεφαλαίου σε βιβλίο, με τη διδασκαλία νοσηλευτικού προσωπικού, με την εκπαίδευση φοιτητών στην αγγειοχειρουργική, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια ακτινοπροστασίας για την ασφαλή εκτέλεση ενδαγγειακών πράξεων.

- Από το 2013 λειτουργεί το ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου και ξεκίνησε συνεργασία με διάφορες κλινικές, κυρίως τη Βιοκλινική Αθηνών, αλλά και Ευρωκλινική, City Clinic, Κλινική Αθηνά, κ.α..

- Το 2014 ξεκίνησε η αποκλειστική συνεργασία με το θεραπευτήριο Metropolitan και η συνεργασία με τον διευθυντή αγγειοχειρουργό Κ. Παπαδάκη, μια εξαιρετική συνεργασία που έχει οδηγήσει σε έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς χειρουργικών περιστατικών στον ιδιωτικό τομέα σήμερα, με έμφαση στις πλέον σύγχρονες ενδαγγειακές τεχνικές.

- Αποφοίτησε το 2002 από την ιατρική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη, με δύο έτη με υποτροφία και αριστεία, ενώ τη ίδια χρονιά εμπλούτισε την εμπειρία του μετεκπαιδευόμενος ιατρός στο Ealing Hospital του Λονδίνου υπό τη διεύθυνσή του καθ. Γ. Γερουλάκου.

- Στη συνέχεια ακολούθησε η υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στο Κέντρο Υγείας Καλαβρύτων έως το 2004.

- Ξεκίνησε την ειδικότητα της αγγειοχειρουργικής στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ στο ενδιάμεσο ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία (2007-2008) στο 492 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με ενεργό συμμετοχή στο χειρουργικό - ορθοπαιδικό τμήμα κατά την περίοδο αυτή.

- Ολοκλήρωσε την ειδικότητα αγγειοχειρουργικής το 2012, σε ηλικία μόλις 34 ετών, όντας τότε ο νεότερος ειδικευμένος αγγειοχειρουργός στην Ελλάδα.

- Στη συνέχεια ακολούθησε μετεκπαίδευση στην Αγγειοχειρουργική Κλινική - Κλινική Ενδαγγειακής Χειρουργικής της Νυρεμβέργης (Klinik für Gefäßchirurgie, Klinikum Nürnberg Süd), υπό τον καθηγητή Prof. Eric Verhoeven. Η συγκεκριμένη, αποτελεί εμβληματική κλινική σε παγκόσμιο επίπεδο στην εξειδικευμένη αντιμετώπιση πολύπλοκων κοιλιακών και θωρακοκοιλιακών ανευρυσμάτων.

- Συμμετέχει και ολοκληρώνει με άριστα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ «Ενδαγγειακές Τεχνικές» το 2013, ενώ την επόμενη χρονιά λαμβάνει επίσημη πιστοποίηση από το Υπ. Υγείας για την εκτέλεση αγγειακών υπερήχων (triplex).

- Ταυτόχρονα, ήδη από παλαιότερα έτη έχει συμμετάσχει επιτυχώς σε σεμινάρια ακτινοπροστασίας για την ασφαλή εκτέλεση ενδαγγειακών πράξεων.

- Έχει ασχοληθεί, επίσης, με τη συγγραφή ιατρικών εργασιών σε διεθνή ιατρικά περιοδικά, με τη συγγραφή κεφαλαίου σε βιβλίο, με τη διδασκαλία νοσηλευτικού προσωπικού, με την εκπαίδευση φοιτητών στην αγγειοχειρουργική και με την εκμάθηση των βασικών αγγειοχειρουργικών επεμβάσεων σε νεότερους ειδικευόμενους ιατρούς.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser για την αντιμετώπιση κιρσών

Αντιμετώπιση ευρυαγγειών

Έλεγχος Διαβήτη

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Αντιμετώπιση κιρσών – φλεβίτιδας

Triplex αγγείων

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Νεότητος 4Α (2ος 'Οροφος), Ηράκλειο, 14122
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top