Αρχική » Γιατροί » Νάσης Γεώργιος

Νάσης Γεώργιος

Νευρολόγος

Διεύθυνση
Ασκληπιού 31, Εξάρχεια, 10680
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Διαταραχές μνήμης/ Αλτσχάιμερ
Διαταραχές ύπνου
Εγκεφαλικά επεισόδια
Επιληψία
Κεφαλαλγία (Νευρολόγος)
Πάρκινσον και κινητικές διαταραχές
Σκλήρυνση κατά πλάκας

Ο Νάσης Γεώργιος είναι νευρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι έχει ειδικευθεί στην Νευρολογία, αρχικά στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και στη συνέχεια στην Νευρολογική Κλινική του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, στην Αθήνα.

Έχει εξειδικευθεί στη διενέργεια ηλεκτρομυογραφήματος και στα ανοϊκά σύνδρομα (ν. Alzheimer), καθώς συμμετείχε ενεργά στη λειτουργία του νευροφυσιολογικού εργαστηρίου και του ιατρείου μνήμης της νευρολογικής κλινικής του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ και στη συνέχεια ως επιστημονικός υπεύθυνος Ιατρείου Μνήμης σε ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης νόσου Alzheimer.

Από το 2007 είναι επιστημονικός συνεργάτης της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, ενώ από το 2015 έχει αναλάβει την  επιστημονική υπευθυνότητα του Νευρολογικού Τμήματος της Κλινικής.

Στο ιατρείο αντιμετωπίζονται πληθώρα νευρολογικών παθήσεων όπως κεφαλαλγίες-ζάλη-ίλιγγος, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, ν. Parkinson, πολυνευροπάθειες κλπ.

Τέλος, εργασίες και ανακοινώσεις έχουν γίνει σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συχνά έχει συμμετάσχει σε ομιλίες κυρίως με θέματα που αφορούν τα ανοϊκά σύνδρομα και την φαρμακευτική τους αντιμετώπιση.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα.

- Έχει εργαστεί για 4 έτη, ως επιστημονικός υπεύθυνος Ιατρείου Μνήμης σε ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης νόσου Alzheimer.

- Από το 2007 είναι επιστημονικός συνεργάτης της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, ενώ από το 2015 έχει αναλάβει την  επιστημονική υπευθυνότητα του Νευρολογικού Τμήματος της Κλινικής.

- Στο ιατρείο αντιμετωπίζονται πληθώρα νευρολογικών παθήσεων όπως κεφαλαλγίες-ζάλη-ίλιγγος, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, ν. Parkinson, πολυνευροπάθειες κλπ.

- Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Έχει ειδικευθεί στην Νευρολογία, αρχικά στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και στη συνέχεια στην Νευρολογική Κλινική του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, στην Αθήνα.

- Έχει εξειδικευθεί στη διενέργεια ηλεκτρομυογραφήματος και στα ανοϊκά σύνδρομα (ν. Alzheimer), καθώς συμμετείχε ενεργά στη λειτουργία του νευροφυσιολογικού εργαστηρίου και του ιατρείου μνήμης της νευρολογικής κλινικής του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ.

- Εργασίες και ανακοινώσεις έχουν γίνει σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συχνά έχει συμμετάσχει σε ομιλίες κυρίως με θέματα που αφορούν τα ανοϊκά σύνδρομα και την φαρμακευτική τους αντιμετώπιση.

 

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια

Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού

Αντιμετώπιση σκλήρυνσης κατά πλάκας

απομυελινωτικές παθήσεις

Διαταραχές ύπνου (Νευρολόγος)

Ηλεκτρομυογράφημα

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Νεφρολόγος)

Ίλιγγος & ζάλη

Κεφαλαλγίες & προσωπαλγίες

Κινητικές διαταραχές

Μνήμη και άνοια

Νόσος Αλτσχάιμερ

Νόσος Πάρκινσον

Περιφερικές νευροπάθειες

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Ασκληπιού 31, Εξάρχεια, 10680
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top