Αρχική » Γιατροί » Μπουλντής Γεώργιος

Μπουλντής Γεώργιος

Οδοντίατρος, Χειρουργός

Διεύθυνση
Υμηττού 1, Ελληνικό, 167 77
Κόστος επίσκεψης
Δωρεάν Οδοντιατρικός έλεγχος | Καθαρισμός 40 €

Εμπειρία

Εμφυτεύματα δοντιών
Περιοδοντίτιδα
Χειρουργική στόματος

O Μπουλντής Γεώργιος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ελληνικό Αττικής.
Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Καθόλη τη διάρκεια των σπουδών του δούλευε ως βοηθός οδοντιάτρου, ενώ με την λήψη του πτυχίου του εργάστηκε ως Γενικός Οδοντίατρος με κύριο γνωστικό αντικείμενο την γενική και επανορθωτική οδοντιατρική.
Έχοντας παρακολουθήσει αλλά και παρουσιάζοντας εργασίες και έρευνες σε πληθώρα πανελληνίων αλλά και διεθνών συνεδρίων, ενημερώνεται διαρκώς για τις πιο σύγχρονες τεχνικές ώστε να προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.
Το Νοέμβριο του 2020 ίδρυσε το ATHENS DENTAL PROJECT, ένα υπερσύγχρονο οδοντιατρικό κέντρο, στο οποίο και ασκεί την οδοντιατρική επιστήμη, προσφέροντας μαζί με τους συνεργάτες του εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ελληνικό Αττικής, από το 2020. Το ATHENS DENTAL PROJECT είναι ένα υπερσύγχρονο οδοντιατρικό κέντρο στο οποίο και ασκεί την οδοντιατρική επιστήμη, προσφέροντας εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες.
- Καθόλη την διάρκεια των σπουδών του δούλευε ως βοηθός οδοντιάτρου, ενώ με την λήψη του πτυχίου του εργάστηκε ως Γενικός Οδοντίατρος με κύριο γνωστικό αντικείμενο την γενική και επανορθωτική οδοντιατρική.

- Ξεκίνησε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς».
- Έχει παρακολουθήσει και παρουσιάζει εργασίες/ έρευνες σε πληθώρα πανελληνίων αλλά και διεθνών συνεδρίων και ενημερώνεται διαρκώς για τις πιο σύγχρονες τεχνικές, ώστε να προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Ανασύσταση δοντιού με άξονα

Αντιμετώπιση ουλίτιδας

Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας

Ενδοδοντία

Εξαγωγή δοντιού

Εξαγωγή φρονιμίτη

Καθαρισμός δοντιών

Λεύκανση δοντιών

Οδοντικά εμφυτεύματα

Όψεις ρητίνης

Στίλβωση - Φθορίωση

Στοματικός έλεγχος

Σφράγισμα δοντιών

Χειρουργική εξαγωγή εγκλείστου και ημιέγκλειστου

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Υμηττού 1, Ελληνικό, 167 77
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top