Αρχική » Γιατροί » Μεγκιάνης Βασίλειος

Μεγκιάνης Βασίλειος

Παθολόγος

Διεύθυνση
Εθνικής Αντιστάσεως, Σέρρες, 62122
Κόστος επίσκεψης
30 €

Εμπειρία

Δισλιπιδαιμία
Σακχαρώδης διαβήτης
Υπέρταση

Ο Μεγκιάνης Βασίλειος είναι ειδικός Παθολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στις Σέρρες.

Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου και στη συνέχεια εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σερρών και στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας – Περιφερειακό Ιατρείο Σιτοχωρίου.

Εργάστηκε ως υπεύθυνος ιατρός στο Κέντρο Ιατρικής Βοήθειας της ασφαλιστικής εταιρείας «Ιντερσαλόνικα» και σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Ακολούθως ειδικεύτηκε για πέντε χρόνια στην παθολογική κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς» και το 2012 έλαβε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας Παθολογίας.

Τέλος, συμμετείχε σε πλήθος συνεδρίων, ημερίδων και επιστημονικών συναντήσεων καθώς και σε μαθήματα συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης διαδικτυακά. Επίσης είχε παρακολουθήσει με σχετική πιστοποίηση τα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια της Ελληνικής εταιρείας υπέρτασης, της Ελληνικής εταιρείας μελέτης και εκπαίδευσης για το σακχαρώδη διαβήτη και της Ελληνικής εταιρείας λοιμώξεων.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της πόλης των Σερρών από το 2013.

- Εργάστηκε ως υπεύθυνος ιατρός στο Κέντρο Ιατρικής Βοήθειας της ασφαλιστικής εταιρείας «Ιντερσαλόνικα» και σε παιδικές κατασκηνώσεις.

- Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου το 1999.

- Στη συνέχεια εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σερρών και στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας – Περιφερειακό Ιατρείο Σιτοχωρίου.

- Ακολούθως ειδικεύτηκε για πέντε χρόνια στην παθολογική κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς».

- Το 2012 έλαβε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας Παθολογίας.

- Συμμετείχε σε πλήθος συνεδρίων, ημερίδων και επιστημονικών συναντήσεων καθώς και σε μαθήματα συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης διαδικτυακά.

- Είχε παρακολουθήσει με σχετική πιστοποίηση τα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια της Ελληνικής εταιρείας υπέρτασης, της Ελληνικής εταιρείας μελέτης και εκπαίδευσης για το σακχαρώδη διαβήτη και της Ελληνικής εταιρείας λοιμώξεων.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση λοιμώξεων αναπνευστικού, ουροποιητικού, γαστρεντερικού συστήματος

Αντιμετώπιση υψηλής χοληστερίνης

Ελεγχος σακχαρώδη διαβήτη (Παθολόγος)

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Θεραπεία υπέρτασης

Παρακολούθηση θυρεοειδούς

Πιστοποιητικά/ Βεβαιώσεις υγείας

Ρύθμιση δισλιπιδαιμίας

Πλήρης διαβητικός έλεγχος

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Εθνικής Αντιστάσεως, Σέρρες, 62122
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top