Αρχική » Γιατροί » Μαμούνας Ιωάννης

Μαμούνας Ιωάννης

Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής

Διεύθυνση
Υμηττού 105, Παγκράτι, 11633
Κόστος επίσκεψης
50 €

Ο Μαμούνας Ιωάννης είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Παγκράτι Αττικής.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολης Ιταλίας, και ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική, ασκούμενος, αρχικά, στη Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Παμμακάριστος» και στη συνέχεια, στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του, συμμετείχε σε ψυχιατρική έρευνα και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία. Κατόπιν, ολοκλήρωσε την Εκπαίδευσή του στην Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, της οποίας αποτελεί και μέλος.
Από το 2003, εργάζεται ως Ψυχίατρος στην Τοπική Μονάδα Υγείας Παγκρατίου του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) και παράλληλα, ως Ιατρός του Ειδικού Σώματος Επιτροπών Αναπηρίας του Ιδρύματος.
Στο παρελθόν, είχε εργαστεί ως Ψυχίατρος στην Ψυχιατρική Κλινική «Γαλήνη» και «Χ. Σινούρης». Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών κι έχει τιμηθεί ως ένας εκ των συγγραφέων, για την καλύτερη εργασία, στα πλαίσια του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ψυχιατρικής.
Τέλος, έχει λάβει μέρος σε ψυχιατρικές ερευνητικές εργασίες και σε πολλά Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια, έχει πλήθος ελληνικών και διεθνών δημοσιεύσεων και είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Παγκράτι Αττικής.
- Από το 2003, εργάζεται ως Ψυχίατρος στην Τοπική Μονάδα Υγείας Παγκρατίου του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) και παράλληλα, ως Ιατρός του Ειδικού Σώματος Επιτροπών Αναπηρίας του Ιδρύματος.
- Από το 1996 έως το 2003, εργάσθηκε ως Ψυχίατρος στην Ψυχιατρική Κλινική «Γαλήνη».
- Στη συνέχεια, τη διετία, 1994 – 1996, εργάσθηκε ως Ψυχίατρος στο Κέντρο Επαγγελματικής Προεργασίας του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, ενώ, παράλληλα, εργάσθηκε ως εφημερεύων Ψυχίατρος στην Ψυχιατρική Κλινική «Χ. Σινούρης».
- Εργάσθηκε ως εφημερεύων ιατρός στην ιδιωτική Ψυχιατρική Κλινική «Γαλήνη», τη διετία 1992 – 1994.
- Είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.

- Το 1986, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολης Ιταλίας, με βαθμό «Άριστα».
- Από το 1990 έως το 1994, ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική, ασκούμενος, αρχικά, στη Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Παμμακάριστος» και στη συνέχεια, στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου.
- Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του, συμμετείχε σε ψυχιατρική έρευνα και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία.
- Από το 2000 έως το 2010, ολοκλήρωσε την Εκπαίδευσή του στην Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, της οποίας αποτελεί και μέλος.
- Το 2013 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με επίδοση «Άριστα» (10). Τίτλος της Διδακτορικής του Διατριβής ήταν η «Μελέτη της Προβλεπτικής Σημασίας Βιολογικών και Ψυχοκοινωνικών Παραγόντων για την Κλινική Βαρύτητα και Πορεία των Σχιζοφρενικών Διαταραχών».
- Έχει τιμηθεί, το 1998, ως ένας εκ των συγγραφέων, για την καλύτερη εργασία, στα πλαίσια του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ψυχιατρικής.
- Έχει λάβει μέρος σε ψυχιατρικές ερευνητικές εργασίες και σε πολλά Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια.

Γλώσσες

Αγγλικά

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Υμηττού 105, Παγκράτι, 11633
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top