Αρχική » Γιατροί » Μέρμηγκας Βασίλειος

Μέρμηγκας Βασίλειος

Γενικός Χειρουργός

Διεύθυνση
Μαρίνου Αντύπα 17 (1ος ΟΡΟΦΟΣ), Ηλιούπολη, 16345
Κόστος επίσκεψης
30 €

Εμπειρία

Αντιμετώπιση αιμορροΐδων
Αποκατάσταση βουβωνοκήλης
Έλεγχος θυρεοειδούς
Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή

Ο Μέρμηγκας Βασίλειος είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στον νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία στη χειρουργική παίδων και στην Α΄ Χειρουργική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπου ειδικεύθηκε στη χειρουργική ενδοκρινών αδένων, στην ογκολογική χειρουργική  του γαστρεντερικού συστήματος, την ενδοσκόπηση πεπτικού συστήματος, την χειρουργική αγγείων και τη χειρουργική ογκολογία του μαστού.

Έχει εξειδικευθεί στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική κι έχει αναγορευθεί σε Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, συνέχισε την εκπαίδευσή του στη λαπαροσκοπική χειρουργική σε προχωρημένα σεμινάρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ελβετία).

Τέλος, συμμετείχε σε αρκετά ερευνητικά προγράμματα, συνέγραψε και παρουσίασε τα αποτελέσματά τους με ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια, αλλά και με δημοσιεύσεις μελετών και άρθρων σε ελληνικά και διεθνή έγκυρα επιστημονικά περιοδικά.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη.

- Από τον Ιούλιο του 1996 έως τον Σεπτέμβριο του 1997 παρακολούθησε τις δραστηριότητες του ογκολογικού κέντρου μαστού του 6ου Θεραπευτηρίου του ΙΚΑ, όπου είχε την ευκαιρία να εμπλουτίσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην:

- προληπτική εξέταση μαστού.

- χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου και άλλων παθήσεων του μαστού.

- προεγχειρητική και μετεγχειρητική ογκολογική αντιμετώπιση καρκινοπαθών
ασθενών.

- Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Ξεκίνησε την ειδικότητά του στον νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία στη χειρουργική παίδων.

- Συνέχισε την ειδικότητα στην Α΄ Χειρουργική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπου ειδικεύθηκε στη χειρουργική ενδοκρινών αδένων, στην ογκολογική χειρουργική  του γαστρεντερικού συστήματος, την ενδοσκόπηση πεπτικού συστήματος, την χειρουργική αγγείων και τη χειρουργική ογκολογία του μαστού.

- Τον Σεπτέμβριο του 1995 απέκτησε μετά από εξετάσεις την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής την οποία και εξασκεί μέχρι και σήμερα.

- Έχει εξειδικευθεί στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική κι έχει αναγορευθεί σε Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Παράλληλα, συνέχισε την εκπαίδευσή του στη λαπαροσκοπική χειρουργική σε προχωρημένα σεμινάρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ελβετία).

- Συμμετείχε σε αρκετά ερευνητικά προγράμματα, συνέγραψε και παρουσίασε τα αποτελέσματά τους με ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια, αλλά και με δημοσιεύσεις μελετών και άρθρων σε ελληνικά και διεθνή έγκυρα επιστημονικά περιοδικά.

 

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αιμορροΐδων

Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος

Αντιμετώπιση μελανώματος (Γενικός Χειρουργός)

Αντιμετώπιση ομφαλοκήλης

Αντιμετώπιση παθήσεων χολής (Γενικός Χειρουργός)

Αντιμετώπιση συριγγίου πρωκτού

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση (Γενικός Χειρουργός)

Θεραπεία κήλης

Θυρεοειδεκτομή

Λαπαροσκοπική χειρουργική (Γενικός Χειρουργός)

Πρωκτοσκόπηση

Σκωληκοειδεκτομή

Χειρουργική παχέος εντέρου

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Μαρίνου Αντύπα 17 (1ος ΟΡΟΦΟΣ), Ηλιούπολη, 16345
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top