Αρχική » Γιατροί » Λάλουση Μαρία
Λάλουση Μαρία Χειρουργός Οδοντίατρος Γλυφάδα Αττικής

Λάλουση Μαρία

Οδοντίατρος

Διεύθυνση
Λαζαράκη 6, Γλυφάδα, 16675
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του Ιατρού €

Εμπειρία

Εμφυτεύματα δοντιών
Εξαγωγή φρονιμίτη
Λεύκανση δοντιών
Όψεις ρητίνης
Περιοδοντίτιδα
Σιδεράκια
Χειρουργική στόματος

Η Λάλουση Μαρία είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα Αττικής.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών, στον Τομέα των Εμφυτευμάτων και της Προσθετικής επί Εμφυτευμάτων και στην Προηγμένη Αισθητική Οδοντιατρική, στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Εργάστηκε για περισσότερα από 20 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο τόσο για το Κρατικό Σύστημα Υγείας (N.H.S) του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και ιδιωτικά. Έχει εκτεταμένη εμπειρία και γνώσεις πάνω στην επανορθωτική οδοντιατρική για ενήλικες και παιδιά καθώς και εμπειρία πολύπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων.  Έχει ιδιαίτερο επαγγελματικό ενδιαφέρον πάνω στην Οδοντιατρική επί των εμφυτευμάτων (χειρουργική και προσθετική) και στην Αισθητική Οδοντιατρική.

Ταυτόχρονα, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο Λονδίνο, στα Invisalign (διάφανοι πλαστικοί ορθοδοντικοί νάρθηκες για το ίσιωμα των δοντιών) και στην χρήση Botox και υαλορουνικού οξέως. Ταυτόχρονα εργάζεται part time ως εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Κ. Όμηρος.

Τέλος, είναι μέλος του Γενικού Οδοντιατρικού Συλλόγου του Ηνωμένου Βασιλείου (General Dental Council) και της Ένωσης Οδοντιατρικών Εμφυτευμάτων (Association of Dental Implantology).

 

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα Αττικής.

- Ταυτόχρονα εργάζεται part time ως εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Κ. Όμηρος.

- Από το 2001 μέχρι και το 2021, η Μαρία δούλεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο τόσο για το Κρατικό Σύστημα Υγείας (N.H.S) του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και ιδιωτικά. Έχει εκτεταμένη εμπειρία και γνώσεις πάνω στην επανορθωτική οδοντιατρική για ενήλικες και παιδιά καθώς και εμπειρία πολύπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων.

- Έχει ιδιαίτερο επαγγελματικό ενδιαφέρον πάνω στην Οδοντιατρική επί των εμφυτευμάτων (χειρουργική και προσθετική) και στην Αισθητική Οδοντιατρική.

- Είναι μέλος του Γενικού Οδοντιατρικού Συλλόγου του Ηνωμένου Βασιλείου (General Dental Council) και της Ένωσης Οδοντιατρικών Εμφυτευμάτων (Association of Dental Implantology).

- Αποφοίτησε το 2001 από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ελλάδα.

- Στο διάστημα 2003 έως 2004 πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον Τομέα των Εμφυτευμάτων και της  Προσθετικής επί Εμφυτευμάτων στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

- Το 2011 ολοκλήρωσε  το δεύτερο μεταπτυχιακό της πάνω στην Προηγμένη Αισθητική Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

- Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο Λονδίνο, στα Invisalign (διάφανοι πλαστικοί ορθοδοντικοί νάρθηκες για το ίσιωμα των δοντιών) και στην χρήση Botox και υαλορουνικού οξέως.

- Έχει βραβευτεί με το πρώτο βραβείο στο ετήσιο συνέδριο σπουδαστών του Πανεπιστημίου Αθηνών για το άρθρο με τίτλο ‘Ο επιπολασμός υποτροπιάζουσας στοματικής άφθας στους σπουδαστές του Πανεπιστημίου Αθηνών’ που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας ‘Τα Στοματολογικά Χρονικά’.

 

Γλώσσες

Αγγλικά Γαλλικά Iταλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Ανασύσταση δοντιού με άξονα

Αντιμετώπιση ουλίτιδας

Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας

Απονεύρωση δοντιών

Γέφυρα δοντιών

Ενδοδοντία

Εξαγωγή δοντιού

Εξαγωγή φρονιμίτη

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Οδοντίατρος)

Καθαρισμός δοντιών

Λεύκανση δοντιών

Οδοντικά εμφυτεύματα

Ολική οδοντοστοιχία (Μασέλα δοντιών)

Όψεις ρητίνης

Στεφάνη (Θήκη)

Στίλβωση - Φθορίωση

Στοματικός έλεγχος

Σφράγισμα δοντιών

Χειρουργική εξαγωγή εγκλείστου και ημιέγκλειστου

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Λαζαράκη 6, Γλυφάδα, 16675
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top