Αρχική » Γιατροί » Κυπραίου Αργυρώ
Κυπραίου Αργυρώ Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος & Πλαστικής Προσώπου, Πειραιάς και Μαρούσι

Κυπραίου Αργυρώ

Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)

Διεύθυνση
Ερυθρού Σταύρου 6, Μαρούσι, 15123
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Αλλεργική ρινίτιδα
Αφαίρεση αμυγδαλών
Διαταραχές φωνής
Ιγμορίτιδα
Ίλιγγος -ζάλη
Κεφαλαλγία
Κρεατάκια μύτης
Ρινικό διάφραγμα

Η Κυπραίου Αργυρώ είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος & Πλαστικής Προσώπου και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά και στο Μαρούσι, εντός του ΜΗΤΕΡΑ.
Είναι Διευθύντρια του Τμήματος Λειτουργικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Ρινός στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ και η πρώτη διπλωματούχος στην Ελλάδα του International Board for Certification Πλαστικής & Επανορθωτικής Προσώπου.
Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα ΩΡΛ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και ειδικεύτηκε σε ευρύτερο πεδίο ρινοχειρουργικής και ρινοπλαστικής περί τα 3.000 περιστατικά.
Έκανε clinical attachment στο Νοσοκομείο Wythensaw-Withington, S. Manchester, U.K, Τμήμα ΩΡΛ και μετεκπαίδευση στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου στο Πανεπιστήμιο UIC, Chicago, USA, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην επανορθωτική ρινοπλαστική.
Εξειδικεύεται στην πρωτοπαθή και επανορθωτική ρινοπλαστική κι έχει στο ενεργητικό της περί τα 6.000 περιστατικά στο ευρύτερο φάσμα της ρινοχειρουργικής: εξειδικευμένες επεμβάσεις ρινικού διαφράγματος, ρινικών πολυπόδων και περίπλοκες περιπτώσεις επανορθωτικής ρινοπλαστικής στις οποίες εφαρμόζει όλες τις νέες τεχνικές που έχουν ανακοινωθεί διεθνώς.
Η ωτοπλαστική σε παιδιά και ενήλικες απαιτεί επίσης ιδιαίτερη τέχνη ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό, ενώ έχει επίσης εξειδίκευση στην αποκατάσταση του πτερυγίου ωτός μετά από εκ γενετής ελλείψεις ή αφαίρεση ογκιδίων και καρκινωμάτων τόσο από το αυτί όσο και σε όλο το πρόσωπο.
Είναι ομιλήτρια, σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με θέματα κυρίως νέες τεχνικές ρινοπλαστικής και εξελίξεις στη χειρουργική ρινικού διαφράγματος. Έχει ανακοινώσεις και επιστημονικές εργασίες που αφορούν σε εξειδικευμένα θέματα ρινοπλαστικής και αντιμετώπισης μετεγχειρητικών επιπλοκών.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά και στο Μαρούσι, εντός του ΜΗΤΕΡΑ.
- Είναι Διευθύντρια του Τμήματος Λειτουργικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Ρινός στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ.

- Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.
- Έκανε υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, Τμήμα Γενικής Χειρουργικής.
- Στη συνέχεια έκανε ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Μεταξά το 1996.
- Ειδικότητα ΩΡΛ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών από το 1997 έως το 2002 όπου και ειδικεύτηκε σε ευρύτερο πεδίο ρινοχειρουργικής και ρινοπλαστικής περί τα 3.000 περιστατικά.
- Έκανε clinical attachment στο Νοσοκομείο Wythensaw - Withington, S. Manchester, U.K, Τμήμα ΩΡΛ.
- Έκανε μετεκπαίδευση στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου στο Πανεπιστήμιο UIC, Chicago, USA και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην επανορθωτική ρινοπλαστική.
- Είναι ομιλήτρια, σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με θέματα κυρίως νέες τεχνικές ρινοπλαστικής και εξελίξεις στη χειρουργική ρινικού διαφράγματος. Έχει ανακοινώσεις και επιστημονικές εργασίες που αφορούν εξειδικευμένα θέματα ρινοπλαστικής και αντιμετώπισης μετεγχειρητικών επιπλοκών.
- Εξειδικεύεται στην πρωτοπαθή και επανορθωτική ρινοπλαστική. Έχει στο ενεργητικό της περί τα 6000 περιστατικά στο ευρύτερο φάσμα της ρινοχειρουργικής: εξειδικευμένες επεμβάσεις ρινικού διαφράγματος, ρινικών πολυπόδων και περίπλοκες περιπτώσεις επανορθωτικής ρινοπλαστικής στις οποίες εφαρμόζει όλες τις νέες τεχνικές που έχουν ανακοινωθεί διεθνώς.
- Πραγματοποιεί από 150 – 300 ρινοπλαστικές ανά έτος με ποσοστό 70% επανορθωτικών επεμβάσεων. Πολλές φορές απαιτείται συνδυασμός της ρινοπλαστικής με επεμβάσεις στο πηγούνι ή τα βλέφαρα.
- Η ωτοπλαστική σε παιδιά και ενήλικες απαιτεί επίσης ιδιαίτερη τέχνη ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό. Εφαρμόζονται νέες τεχνικές, ανώδυνες ακόμα και αναίμακτες.
- Έχει επίσης εξειδίκευση στην αποκατάσταση του πτερυγίου ωτός μετά από εκ γενετής ελλείψεις ή αφαίρεση ογκιδίων και καρκινωμάτων τόσο από το αυτί όσο και σε όλο το πρόσωπο.
- Πιστοποιημένη χειρουργός από το International Board for Certification in Facial Plastic and Reconstructive Surgery. Πρόκειται για ένα διεθνές δίπλωμα που έχει σκοπό να δημιουργήσει υψηλό επίπεδο γνώσεων στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής προσώπου παγκοσμίως. Να σημειωθεί ότι η κα Κυπραίου είναι η πρώτη χειρουργός στην Ελλάδα που κατακτά αυτό το σημαντικό δίπλωμα κάνοντας πράξη τα όσα πρεσβεύει για τη συνεχιζόμενη υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και εφαρμογή των αρτιότερων τεχνικών χειρουργικής σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα.
- Είναι ομιλήτρια, σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με θέματα κυρίως νέες τεχνικές ρινοπλαστικής και εξελίξεις στη χειρουργική ρινικού διαφράγματος.
- Έχει ανακοινώσεις και επιστημονικές εργασίες που αφορούν σε εξειδικευμένα θέματα ρινοπλαστικής και αντιμετώπισης μετεγχειρητικών επιπλοκών.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser – RF Χειρουργική άνευ νοσηλείας

Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης)

Ακοόγραμμα

Αντιμετώπιση βαρηκοΐας

Αντιμετώπιση ιγμορίτιδας

Αντιμετώπιση ίωσης, γρίπης, κρυολογήματος (Ωτορινολαρυγγολόγος)

Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας

Αντιμετώπιση ρινικής συμφόρησης

Αντιμετώπιση ρινορραγίας

Αντιμετώπιση ροχαλητού

Αντιμετώπιση χρόνιων εμβοών – ιλλίγγου

Αντιμετώπιση ωτίτιδας

Αφαίρεση αμυγδαλών (αμυγδαλεκτομή)

Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης (Ωτορινολαρυγγολόγος)

Διακοπή καπνίσματος (Ωτορινολαρυγγολόγος)

Διαταραχές κατάποσης - δυσφαγία

Διαταραχές φωνής

Έλεγχος δυσφαγίας με ενδοσκοπική αξιολόγηση κατάποσης

Έλεγχος ζάλης - ισορροπίας

Ενδοσκόπηση ρινός

Ενδοσκοπική χειρουργική

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Ωτορινολαρυγγολόγος)

Καθαρισμός Αυτιών

Μελέτη ύπνου (Ωτορινολαρυγγολόγος)

Πλήρης Ακοολογικός Έλεγχος

Ρινικό διάφραγμα

Ρινοπλαστική (Ωτορινολαρυγγολόγος)

Τυμπανόγραμμα

Υπερηχογραφικός έλεγχος ιγμορείων

Φωνοχειρουργική

Ωτομικροσκόπηση

Ωτοπλαστική

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Ερυθρού Σταύρου 6, Μαρούσι, 15123
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top