Αρχική » Γιατροί » Κούβελα – Κωνσταντινίδου Ευαγγελία
Κούβελα - Κωνσταντινίδου Ευαγγελία Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Μαρούσι Αττικής

Κούβελα – Κωνσταντινίδου Ευαγγελία

Ψυχολόγος

Διεύθυνση
Ιερού Λόχου 18, Μαρούσι, 15124
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του Ιατρού €

Εμπειρία

Κρίσεις πανικού
Μαθησιακές δυσκολίες
Μέθοδος EMDR
Ομαδική θεραπεία
Παιγνιοθεραπεία
Συμβουλευτική γονέων - παιδιών
Συμβουλευτική Ζεύγους
Συμβουλευτική παιδιών – εφήβων
Συμβουλευτική σεξουαλικών διαταραχών
Υπνοθεραπεία

Η Κούβελα - Κωνσταντινίδου Ευαγγελία είναι Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι Αττικής.

Επίσης, παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και on-line συνεδρίες μέσω skype.

Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Grenoble Γαλλίας με ειδίκευση στην Κλινική Ψυχολογία και την Παιδαγωγική Παιδιών με Νοητική Υστέρηση. Ειδικεύτηκε στη Συνθετικό Μοντέλο Συστημικής Ψυχοθεραπείας στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων με εφαρμογή στη θεραπεία ατόμων, ομάδων και οικογενειών. Εκπαιδεύθηκε στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Υπνοθεραπεία και στην Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία – Emotionally Focused Therapy (E.F.T.) ένα διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο θεραπείας για ζευγάρια.

Είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια E.M.D.R. για την αντιμετώπιση του Ψυχικού Τραύματος και του Μετατραυματικού στρες.

Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, είχε πολυετή συνεργασία με το Αθηναϊκό Κέντρο Ανθρωπιστικών Μελετών και Επιστημών, το Κέντρο Ψυχολογικών Μελετών «Γ. Δολιανίτη», το Αθηναϊκό Κέντρο Παιδαγωγικών Μελετών και Έρευνας όπου δίδασκε Βασικές Αρχές Ψυχολογίας στους φοιτητές τμημάτων ψυχολογίας.

Για περίπου 15 χρόνια λειτουργούσε και διεύθυνε το ιδιωτικό της Νηπιαγωγείο στο Μαρούσι, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε ως ψυχολόγος στο ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο «Ασκληπιείο Βριλησσίων».

Τέλος, είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.), της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ) και πιστοποιημένο μέλος της European Association of Psychotherapy (EAP).

- Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδας είχε πολυετή συνεργασία με το Αθηναϊκό Κέντρο Ανθρωπιστικών Μελετών και Επιστημών, το Κέντρο Ψυχολογικών Μελετών «Γ. Δολιανίτη», το Αθηναϊκό Κέντρο Παιδαγωγικών Μελετών και Έρευνας όπου δίδασκε Βασικές Αρχές Ψυχολογίας στους φοιτητές τμημάτων ψυχολογίας.

- Συνεργάστηκε επί διετία με το Αθηναϊκό Κέντρο Παιδαγωγικών Ερευνών και Σπουδών (Α.Κ.Π.Ε.Σ.),όπου δίδαξε μαθήματα Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας.

- Εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια και επόπτρια σπουδαστών ψυχολογίας, κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους στην κλινική ψυχολογία, στο ψυχιατρικό Νοσοκομείο «Αθηνά» καθώς και στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο».

- Συνεργάστηκε ως ψυχολόγος με το Ειδικό Σχολείο «Δημιουργία», το οποίο ειδικεύεται στη φροντίδα παιδιών με ειδικές ανάγκες.

- Από το 1983 - 1999 λειτουργούσε και διεύθυνε το ιδιωτικό της Νηπιαγωγείο στο Μαρούσι, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε ως ψυχολόγος στο ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο «Ασκληπιείο Βριλησσίων».

- Τα τελευταία είκοσι χρόνια λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι, ως πιστοποιημένη ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια και παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής σε ατομικό επίπεδο, καθώς επίσης σε ομάδες, οικογένειες (συμβουλευτική οικογένειας) και σε ζευγάρια (συμβουλευτική σχέσεων).

- Επίσης παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και on-line συνεδρίες μέσω skype.

- Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.), της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ) και πιστοποιημένο μέλος της European Association of Psychotherapy (EAP).

- Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Grenoble Γαλλίας με ειδίκευση στην Κλινική Ψυχολογία και την Παιδαγωγική Παιδιών με Νοητική Υστέρηση.

- Ειδικεύτηκε στη Συνθετικό Μοντέλο Συστημικής Ψυχοθεραπείας στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων με εφαρμογή στην θεραπεία ατόμων, ομάδων και οικογενειών

- Εκπαιδεύθηκε στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Υπνοθεραπεία.

- Επίσης εκπαιδεύτηκε στην Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία – Emotionally Focused Therapy (E.F.T.) ένα διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο θεραπείας για ζευγάρια.

- Είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια E.M.D.R. (Eye Movement Desentization and Reprocessing) για την αντιμετώπιση του Ψυχικού Τραύματος και του Μετατραυματικού στρες.

- Τέλος, έχει συμμετάσχει με παρουσιάσεις, ανακοινώσεις και ομάδες εργασίας σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και ημερίδες.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Άγχος

Αντιμετώπιση αυτισμού (Ψυχολόγος)

Αντιμετώπιση εθισμών

Αντιμετώπιση του μετατραυματικού στρες με τη μέθοδο EMDR

Αντιμετώπιση των φοβιών με τη μέθοδο EMDR

Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων

Ατομικές συνεδρίες εφήβων

Διακοπή καπνίσματος (Ψυχολόγος)

Ενίσχυση αυτογνωσίας

Θεραπεία Ζεύγους

Κατ' οίκον επίσκεψη (Ψυχολόγος)

Κρίσεις πανικού

Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης - Ψυχοδράματος

Ομαδική Ψυχαναλυτική θεραπεία (group therapy)

Παιγνιοθεραπεία

Συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού

Συμβουλευτική γονέων - παιδιών

Συμβουλευτική ζεύγους (Ψυχολόγος)

Συμβουλευτική παιδιών – εφήβων (Ψυχολόγος)

Συμβουλευτική σεξουαλικών διαταραχών

Συμβουλευτική Σχέσεων

Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

Σχολική ψυχολογία

Ταυτότητα φύλου

Τεστ διάγνωσης μαθησιακών δυσκολιών

Υπνοθεραπεία

Ψυχοθεραπεία ενηλίκων

Ψυχοθεραπεία ΛΟΑΤΚΙ

Ψυχολογική υποστήριξη

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ιερού Λόχου 18, Μαρούσι, 15124
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top