Αρχική » Γιατροί » Κουτσουράδης Παναγιώτης
Κουτσουράδης Παναγιώτης Ορθοπαιδικός Χειρουργός Φάληρο Αττικής

Κουτσουράδης Παναγιώτης

Ορθοπαιδικός, Χειρουργός

Διεύθυνση
Αχιλλέως 7, Παλαιό Φάληρο, 17562
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Αθλητικές κακώσεις
Αρθροπλαστική ισχίου & γόνατος
Αρθροπλαστική ώμου
Αρθροσκόπηση
Ρομποτική χειρουργική

Ο Κουτσουράδης Παναγιώτης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Φάληρο Αττικής.

Είναι παράλληλα Επιμελητής της Κλινικής Επανορθωτικής Χειρουργικής Ποδιού και Ποδοκνημικής του Mediterraneo Hospital.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και κάτοχος τίτλου Master of Science (MSc) in Sports Medicine, Exercise and Health από το κορυφαίο πανεπιστήμιο του Λονδίνου, University College of London (UCL).

Στο πλαίσιο της ειδίκευσής του στην Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματολογία, εργάστηκε στην Ορθοπαιδική Κλινική του 417 ΝΙΜΤΣ και στην Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”, όπου εκπαιδεύτηκε σε όλο το φάσμα της Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και ιδιαίτερα στην αρθροσκοπική και επανορθωτική χειρουργική ενηλίκων.

Από το Φεβρουάριο του 2019 είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και επιπλέον είναι συγγραφέας επτά (7) δημοσιεύσεων σε διεθνή αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά καθώς και άλλων εργασιών και ανακοινώσεων σε ελληνικά επιστημονικά συνέδρια.

Τέλος, στα πλαίσια της συνεχούς πρακτικής και θεωρητικής του εκπαίδευσης έχει εκπαιδευθεί και πιστοποιηθεί σε διάφορα courses που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Φάληρο Αττικής.

- Από τον Ιούλιο του 2019 εργάζεται ως Επιμελητής στην Κλινική Επανορθωτικής Χειρουργικής Ποδιού και Ποδοκνημικής του ιδιωτικού θεραπευτηρίου Mediterraneo Hospital στη Γλυφάδα.

- Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Από τον Αύγουστο του 2011 έως τον Αύγουστο του 2012 εργάστηκε ως ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στη Β΄ Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου ΕΑΝΠ Μεταξά στα πλαίσια εκπαίδευσης του στο γενικό μέρος της ειδικότητας της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας.

- Το Σεπτέμβριο του 2012 έγινε δεκτός στο κορυφαίο πανεπιστήμιο του Λονδίνου το University College of London (UCL) , όπου και παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα με αντικείμενο την αθλητιατρική και τις αθλητικές κακώσεις υπό τον τίτλο “Sports Medicine, Exercise and Health”.

- Παράλληλα, παρακολουθούσε και συμμετείχε σε χειρουργικές επεμβάσεις που λάμβαναν χώρα στο University College Hospital του Λονδίνου.

- Το Σεπτέμβριο του 2013 κατόπιν εξετάσεων και εκπόνησης της μεταπτυχιακής διατριβής του με τίτλο‘’A Service Evaluation On Outcome Predictors To A Non-operative Multimodal Programme For Knee Osteoarthritis’’ (Αξιολόγηση προγνωστικών παραγόντων και των αποτελεσμάτων αυτών στη συντηρητική αντιμετώπιση της Οστεοαρθρίτιδας του Γόνατος), έγινε κάτοχος του τίτλου Master of Science (MSc) in Sports Medicine, Exercise and Health.

- Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας κατόπιν εξετάσεων τον Μάιο του 2019.

- Aπό το Μάρτιο του 2014 έως το Μάρτιο του 2019, ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματολογία. Συγκεκριμένα εργάστηκε για 4 έτη στην Ορθοπαιδική Κλινική του 417 ΝΙΜΤΣ και για 1 έτος στην Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων ΄΄Η Αγία Σοφία΄΄. Κατά τη διάρκεια του ανωτέρω χρονικού διαστήματος εκπαιδεύτηκε σε όλο το φάσμα της Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και ιδιαίτερα στην αρθροσκοπική και επανορθωτική χειρουργική ενηλίκων.

- Από τον Ιούλιο του 2019 εργάζεται ως Επιμελητής στην Κλινική Επανορθωτικής Χειρουργικής Ποδιού και Ποδοκνημικής του ιδιωτικού θεραπευτηρίου Mediterraneo Hospital στη Γλυφάδα.

- Από το Φεβρουάριο του 2019 είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η υπό εκπόνηση διδακτορική διατριβή του έχει τίτλο ‘’Συγκριτική μελέτη της αρθρόδεσης της 1ης μεταταρσοφαλαγγικής άρθρωσης σε 4 (τέσσερεις) υποομάδες ασθενών’’ και μελετά τα συγκριτικά αποτελέσματα της αρθρόδεσης της 1ης μεταταρσοφαλαγγικής άρθρωσης του ποδός στην αντιμετώπιση παθήσεων όπως ο δύσκαμπτος μέγας δάκτυλος (hallux rigidus), σε βαρείες παραμορφώσεις βλαισού μεγάλου δακτύλου, σε περιπτώσεις βαρείας παραμορφωτικής αρθρίτιδας κυρίως ρευματοειδούς αιτιολογίας καθώς και σαν επέμβαση αναθεώρησης προς αντιμετώπιση ιατρογενών παραμορφωτικών βλαβών.

- Είναι συγγραφέας επτά (7) δημοσιεύσεων σε διεθνή αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά καθώς και άλλων εργασιών και ανακοινώσεων σε ελληνικά επιστημονικά συνέδρια.

- Στα πλαίσια της συνεχούς πρακτικής και θεωρητικής του εκπαίδευσης έχει εκπαιδευθεί και πιστοποιηθεί σε διάφορα courses που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια.

- Μεταξύ άλλων, έχει εκπαιδευτεί σε courses του Διεθνούς Οργανισμού Τραύματος AO (Arbeitsgemainschaft fur Osteosynthesefragen) καθώς επίσης έχει ολοκληρώσει το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Παιδοορθοπαιδικής Εταιρείας EPOS (European Paediatric Orthopaedic Society) στη Βιέννη της Αυστρίας.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Αντιμετώπιση αυχεναλγίας

Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης (Ορθοπεδικός)

Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης

Αποκατάσταση βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι)

Αρθροπλαστική γόνατος

Αρθροπλαστική ελάχιστης επεμβατικότητας

Αρθροπλαστική ισχίου

Αρθροπλαστική ώμου

Αρθροσκόπηση γόνατος

Αρθροσκόπηση μηνίσκου

Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής

Αρθροσκόπηση χιαστού

Αρθροσκόπηση χονδροπάθειας

Αρθροσκόπηση ώμου

Βλαστοκύτταρα - Αυξητικοί παράγοντες

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Θεραπεία τενοντίτιδας με έγχυση συμπυκνωμένων αιμοπεταλίων

Κυφοπλαστική

Μικροχειρουργική αποκατάσταση παθήσεων άκρας χειρός

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Παρακολούθηση κατάγματος

Πελματογράφημα (Ορθοπεδικός)

Πρόληψη & αντιμετώπιση κύφωσης

Πρόληψη & αντιμετώπιση σκολίωσης

Ρομποτική Χειρουργική

Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα (Ορθοπεδικός)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Αχιλλέως 7, Παλαιό Φάληρο, 17562
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top