Αρχική » Γιατροί » Κουρτάνοβιτς Φίλιππος

Κουρτάνοβιτς Φίλιππος

Σεξολόγος, Ψυχολόγος

Διεύθυνση
Βαρβαρέσου 1, Μαρούσι, 15121
Κόστος επίσκεψης
50-60 €

Εμπειρία

Κρίσεις πανικού
Συμβουλευτική Ζεύγους
Συμβουλευτική σεξουαλικών διαταραχών
Ταυτότητα Φύλου

Ο Φίλιππος Κουρτάνοβιτς είναι Ψυχολόγος-Σεξολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι.

Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κι έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ε.Π.Ι.Ψ.Υ. πάνω στη Διάγνωση, Αξιολόγηση και Θεραπεία των Ψυχοσεξουαλικών Δυσλειτουργιών.

Η εμπειρία του περιλαμβάνει πρακτική άσκηση στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, με παρακολούθηση περιστατικών ψυχοθεραπείας σεξουαλικών δυσλειτουργιών, συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας και τον καθηγητή Ψυχιατρικής Θάνο Ασκητή στη γραμμή κατάθλιψης του Ινστιτούτου και στη συγγραφή του εγχειριδίου «Η σεξουαλικότητα στις αναπτυξιακές ηλικίες», όπως επίσης παρακολούθηση και αξιολόγηση της ψυχικής υγείας εφήβων στο Π.Α.Α.Π.Α Βούλας.

Αξιοσημείωτη είναι και η εμπειρία του από το στρατό, με την παρακολούθηση και συνέντευξη 1100+ στρατιωτών και αξιωματικών, καθώς και η αξιολόγηση καταλληλότητας στρατεύσιμων στις ειδικές δυνάμεις.

Τομείς ειδίκευσής του είναι το χρόνιο στρες, η κατάθλιψη, οι κρίσεις πανικού, οι φοβίες, οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες ατόμου και ζεύγους και η ψυχοθεραπεία ατόμων ΛΟΑΤΚΙ. Θερμός υποστηρικτής της δια βιου μάθησης, συνεχίζει την κατάρτισή του με πλήθος πιστοποιημένων σεμιναρίων, όπως οι ψυχικές διαταραχές στην εφηβεία και η διαχείριση χωρισμού-διαζυγίου γονέων.

- Πρακτική άσκηση στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

- Συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας και τον καθηγητή Ψυχιατρικής Θάνο Ασκητή στη γραμμή κατάθλιψης του Ινστιτούτου και στη συγγραφή του εγχειριδίου «Η σεξουαλικότητα στις αναπτυξιακές ηλικίες».

- Παρακολούθηση και αξιολόγηση της ψυχικής υγείας εφήβων στο Π.Α.Α.Π.Α Βούλας.

- Παρακολούθηση και συνέντευξη 1100+ στρατιωτών και αξιωματικών, καθώς και η αξιολόγηση καταλληλότητας στρατεύσιμων στις ειδικές δυνάμεις.

- Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ε.Π.Ι.Ψ.Υ. πάνω στη Διάγνωση, Αξιολόγηση και Θεραπεία των Ψυχοσεξουαλικών Δυσλειτουργιών.

- Παρακολούθηση πλήθους πιστοποιημένων σεμιναρίων, όπως οι ψυχικές διαταραχές στην εφηβεία και η διαχείριση χωρισμού-διαζυγίου γονέων.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Άγχος

Αντιμετώπιση εθισμών

Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων

Ατομικές συνεδρίες εφήβων

Κρίσεις πανικού

Συμβουλευτική σεξουαλικών διαταραχών

Συμβουλευτική Σχέσεων

Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

Ταυτότητα φύλου

Ψυχοθεραπεία ΛΟΑΤΚΙ

Συμβουλευτική Ζεύγους

Διαχείριση χωρισμού-διαζυγίου γονέων.

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Βαρβαρέσου 1, Μαρούσι, 15121
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top