Αρχική » Γιατροί » Κουκλινός Άγγελος

Κουκλινός Άγγελος

Σεξολόγος, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής

Διεύθυνση
Άρνης 8, Αθήνα, 11528
Κόστος επίσκεψης
70 €

Εμπειρία

Κρίσεις πανικού
Συμβουλευτική Ζεύγους
Συμβουλευτική σεξουαλικών διαταραχών

Ο Κουκλινός Άγγελος είναι Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια Αττικής.
Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και εξαετή εκπαίδευση στην Οικογενειακή Θεραπεία και στην Ομαδική Ανάλυση στην Ελληνική Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας.
Κατόπιν, παρακολούθησε το εκπαιδευτικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Διοίκηση και κοινωνικός σχεδιασμός στην αντιμετώπιση της Τοξικοεξάρτησης" από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και το ΚΕΘΕΑ, σε συνεργασία με το τμήμα Ψυχιατρικής του University of California, San Diego. Επιπρόσθετα, κατέχει το επαγγελματικό πιστοποιητικό "Συμβουλευτική ατόμων εθισμένων στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά" από την Hellenic Association of Continuing Education.
Έχει εξειδικευτεί στην ψυχοθεραπεία γνωσιακού και ψυχαναλυτικού τύπου και μέσα από την εκπαίδευσή του και την πολύχρονη επαγγελματική του δραστηριότητα έχει αποκτήσει ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση περιστατικών κατάθλιψης, εργασιακού άγχους, διαταραχής πανικού, εξάρτησης από το αλκοόλ και το διαδίκτυο, προβλημάτων ομόφυλων και ετερόφυλων ζεύγων, ψυχολογικών διαταραχών εφήβων, σεξουαλικών διαταραχών και διαταραχών σε σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
Τέλος, έχει λάβει μέρος στην συγγραφή και την παρουσίαση πολλαπλών επιστημονικών ερευνών που έχουν παρουσιαστεί σε αρκετά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και παράλληλα έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα σημαντικό ερευνητικό, επιστημονικό, εκπαιδευτικό και διοικητικό έργο.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια Αττικής.
- Υπεύθυνος θεραπευτικής μονάδας, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός", ΟΚΑΝΑ, με αξιόλογο επιστημονικό, διοικητικό, θεραπευτικό & εκπαιδευτικό έργο, (1997 - σήμερα).
- Ψυχίατρος, Δημοτικά Ιατρεία, Δήμος Νέου Ηρακλείου, (1996 - 1998).
- Συνεργάτης Ψυχίατρος, Ψυχιατρικό Τμήμα Εφήβων & Νέων του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», (1996 - 1997).
Μέλος Συλλόγων
- ITACA (Σωματείο των Ευρωπαίων επαγγελματιών λειτουργών για την αντιμετώπιση της ουσιοεξάρτησης).
- Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής θεραπείας
- Εθνικός Εκπαιδευτής στο Εθνικό Δίκτυο QPCN (Ευρωπαϊκό Δίκτυο ποιοτικής φροντίδας ασθενών).
- Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

- Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
- Παρακολούθηση και ολοκλήρωση του εξαετούς προγράμματος εκπαίδευσης στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (συμμετοχή σε ομάδες θεραπείας, εκπαίδευσης και εποπτείας, σε επιστημονικά συνέδρια της Εταιρείας και πραγματοποίηση επιστημονικής εργασίας για την απόκτηση του τίτλου του μέλους της εταιρείας).
- Τριετής εκπαίδευση στην Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.
- Συμμετοχή στο ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Διοίκηση και κοινωνικός σχεδιασμός στην αντιμετώπιση της τοξικοεξάρτησης", που οργανώθηκε από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το τμήμα Ψυχιατρικής του University of California, San Diego.
- Εκπαίδευση στη "Συμβουλευτική ατόμων εθισμένων στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά", κατόπιν ολοκλήρωσης της σχετικής εκπαίδευσης στο HAOCE και απόκτηση του επαγγελματικού πιστοποιητικού προχωρημένου επιπέδου (BTEX, level 7).
- Ειδικευόμενος Ψυχίατρος, Ψυχιατρική Κλινική, Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», (1994 - 1996).
- Ειδικευόμενος Ιατρός, Νευρολογική Κλινική, Νοσοκομείο «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός».
- Ειδικευόμενος Ψυχίατρος, Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Πειραιώς, (1993 - 1994).
- Έχει εξειδικευτεί στην ψυχοθεραπεία γνωσιακού και ψυχαναλυτικού τύπου.
- Έχει αποκτήσει ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση περιστατικών κατάθλιψης, εργασιακού άγχους, διαταραχής πανικού, εξάρτησης από το αλκοόλ και το διαδίκτυο, προβλημάτων ομόφυλων και ετερόφυλων ζεύγων, ψυχολογικών διαταραχών εφήβων, σεξουαλικών διαταραχών και διαταραχών σε σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
- Έχει λάβει μέρος στη συγγραφή και την παρουσίαση πολλαπλών επιστημονικών ερευνών που έχουν παρουσιαστεί σε αρκετά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και παράλληλα έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα σημαντικό ερευνητικό, επιστημονικό, εκπαιδευτικό και διοικητικό έργο.

Γλώσσες

Αγγλικά Γαλλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Άγχος

Αντιμετώπιση εθισμών

Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων

Θεραπεία Ζεύγους

Κρίσεις πανικού

Συμβουλευτική Σχέσεων

Ψυχοθεραπεία ενηλίκων

Ψυχοθεραπεία ΛΟΑΤΚΙ

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Άρνης 8, Αθήνα, 11528
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top