Αρχική » Γιατροί » Καϊτανίδης Στυλιανός

Καϊτανίδης Στυλιανός

Παθολόγος, Διαβητολόγος, Ομοιοπαθητικός

Διεύθυνση
Βασ. Όλγας 67, Θεσσαλονίκη, 54641
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Δισλιπιδαιμία
Θυρεοειδής
Παχυσαρκία
Σακχαρώδης διαβήτης
Υπέρταση

Ο Καϊτανίδης Στυλιανός είναι Ομοιοπαθητικός Παθολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο Κορδελιό.
Σπούδασε Ιατρική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και επέλεξε να ειδικευτεί στην εσωτερική παθολογία. Για τον σκοπό αυτό εργάστηκε αρχικά στην παθολογική κλινική του ψυχιατρείου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος». Στα χρόνια αυτά αντιμετώπισε μεγάλο αριθμό οξέων και χρόνιων περιστατικών, αποκτώντας έτσι μια ανεκτίμητη εμπειρία.
Γνώρισε την Ομοιοπαθητική από τα φοιτητικά του χρόνια και καθώς είδε να θεραπεύει με ευκολία και χωρίς ιδιαίτερο κόστος, οξείες αλλά και χρόνιες παθήσεις που κάποιες από αυτές στην συμβατική ιατρική θεωρούνται ανίατες.
Σπούδασε ομοιοπαθητική στην Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ο.Ι.) και στη συνέχεια στη Διεθνή Ακαδημία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής με δάσκαλο τον διεθνούς φήμης καθηγητή Γιώργο Βυθούλκα.
Ασκεί την Ομοιοπαθητική στο ιδιωτικό του ιατρείο και τη διδάσκει σε γιατρούς στα πλαίσια των μαθημάτων της Ε.Ε.Ο.Ι. που γίνονται στο Πανεπιστήμιο «Μακεδονία».

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο Κορδελιό.
- Εργάστηκε αρχικά στην παθολογική κλινική του ψυχιατρείου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος». Στα χρόνια αυτά αντιμετώπισε μεγάλο αριθμό οξέων και χρόνιων περιστατικών, αποκτώντας έτσι μια ανεκτίμητη εμπειρία.
- Διδάσκει την Ομοιοπαθητική σε γιατρούς στα πλαίσια των μαθημάτων της Ε.Ε.Ο.Ι. που γίνονται στο Πανεπιστήμιο «Μακεδονία».

- Σπούδασε Ιατρική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης από όπου και αποφοίτησε το 1991.
- Επέλεξε να ειδικευτεί στην εσωτερική παθολογία και για τον σκοπό αυτό εργάστηκε αρχικά στην παθολογική κλινική του ψυχιατρείου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος». Στα χρόνια αυτά αντιμετώπισε μεγάλο αριθμό οξέων και χρόνιων περιστατικών, αποκτώντας έτσι μια ανεκτίμητη εμπειρία.
- Γνώρισε την Ομοιοπαθητική από τα φοιτητικά του χρόνια και καθώς είδε να θεραπεύει με ευκολία και χωρίς ιδιαίτερο κόστος, οξείες αλλά και χρόνιες παθήσεις που κάποιες από αυτές στην συμβατική ιατρική θεωρούνται ανίατες.
- Σπούδασε ομοιοπαθητική στην Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ο.Ι.) και στη συνέχεια στη Διεθνή Ακαδημία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής με δάσκαλο τον διεθνούς φήμης καθηγητή Γιώργο Βυθούλκα.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση λοιμώξεων αναπνευστικού, ουροποιητικού, γαστρεντερικού συστήματος

Αντιμετώπιση υψηλής χοληστερίνης

Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης (Παθολόγος)

Ελεγχος σακχαρώδη διαβήτη (Παθολόγος)

Εμβόλιο γρίπης (Παθολόγος)

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Θεραπεία υπέρτασης

Οξυμετρία (Παθολόγος)

Παρακολούθηση θυρεοειδούς

Παχυσαρκία - μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Πιστοποιητικά/ Βεβαιώσεις υγείας

Προληπτική ιατρική

Ρύθμιση δισλιπιδαιμίας

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Βασ. Όλγας 67, Θεσσαλονίκη, 54641
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top