Αρχική » Γιατροί » Καψάλη Αργυρώ
Καψάλη Αργυρώ Παιδίατρος Ίλιον Αττικής

Καψάλη Αργυρώ

Παιδίατρος

Διεύθυνση
Ηρώς Κωνσταντοπούλου 46, Ίλιον, 13122
Κόστος επίσκεψης
40 €

Εμπειρία

Εφηβική ιατρική
Κλινική ανοσολογία
Μητρικός θηλασμός
Νεογνολογία
Παιδιατρική Αλλεργιολογία
Παιδική παχυσαρκία

Η Καψάλη Αργυρώ είναι Παιδίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ίλιον Αττικής.

Είναι απόφοιτος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε για δύο χρόνια στο παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Λοιμωδών» και κατόπιν για έξι μήνες στο Νεογνολογικό τμήμα του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Εκεί εκπαιδεύτηκε στην Αίθουσα τοκετών, στη Μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών, στη Μονάδα Νεογνών και στα Εξωτερικά ιατρεία παρακολούθησης νεογνών.

Στη συνέχεια εργάστηκε για δύο χρόνια, ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή της στην Β’ Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», όπου εκτός από την καθημερινή πράξη, αντιμετώπισε και σπάνια περιστατικά, με την επιστημονική μελέτη των οποίων ασχολήθηκε με εργασίες και άρθρα, που δημοσιεύθηκαν σε έγκυρα επιστημονικά παιδιατρικά περιοδικά.

Μετά το τέλος της εκπαίδευσής της συνέχισε να εργάζεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» για τρία χρόνια ως Επιστημονική συνεργάτης στα τμήματα: Αλλεργιολογίας, Γαστρεντερολογίας και Ωτορινολαρυγγολογίας.

Τέλος, με στόχο την καλύτερη και έγκαιρη παροχή υπηρεσιών υγείας στην οικογένεια και το παιδί, συνεχίζει την εκπαίδευσή της μέσα από επιλεγμένα Σεμινάρια - Συνέδρια.

 

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ίλιον Αττικής.

- Εργάστηκε για δύο χρόνια στο παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Λοιμωδών», όπου είχε την ευκαιρία να ειδικευθεί στο σύνολο των λοιμωδών νοσημάτων που αποτελούν και τον κορμό της Παιδιατρικής Νοσολογίας.

- Εργάστηκε για έξι μήνες στο Νεογνολογικό τμήμα του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Εκεί εκπαιδεύτηκε στην Αίθουσα τοκετών, στη Μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών, στη Μονάδα Νεογνών και στα Εξωτερικά ιατρεία παρακολούθησης νεογνών.

- Στη συνέχεια εργάστηκε για δύο χρόνια, ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή της στην Β’ Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», όπου εκτός από την καθημερινή πράξη, αντιμετώπισε και σπάνια περιστατικά, με την επιστημονική μελέτη των οποίων ασχολήθηκε με εργασίες και άρθρα, που δημοσιεύθηκαν σε έγκυρα επιστημονικά παιδιατρικά περιοδικά.

- Μετά το τέλος της εκπαίδευσής της συνέχισε να εργάζεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» για τρία χρόνια ως Επιστημονική συνεργάτης στα τμήματα: Αλλεργιολογίας, Γαστρεντερολογίας και Ωτορινολαρυγγολογίας.

- Είναι απόφοιτος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

- Με στόχο την καλύτερη και έγκαιρη παροχή υπηρεσιών υγείας στην οικογένεια και το παιδί, συνεχίζει την εκπαίδευσή της μέσα από επιλεγμένα Σεμινάρια - Συνέδρια.

- Άρθρα και εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά κυρίως Παιδιατρικά. Περισσότερα εδώ: https://www.paidiatros-kapsali.gr/article/show/40

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αναπτυξιολογική αξιολόγηση

Αντιμετώπιση αλλεργίας

Αντιμετώπιση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης

Αντιμετώπιση ίωσης, γρίπης, κρυολογήματος

Αντιμετώπιση παιδιατρικών λοιμώξεων

Βασικός εμβολιασμός

Βεβαιώσεις συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες

Εκτίμηση - θεραπεία παιδικής παχυσαρκίας

Ολοκληρωμένη μελέτη και στήριξη της διατροφής κάθε παιδιού ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του. Εκτίμηση και καθοδήγηση του υπέρβαρου/παχύσαρκου ή ελλιποβαρούς παιδιού.

Εκτίμηση, παρακολούθηση σε πρόωρα και τελαιόμηνα νεογνά

Συμβουλευτική γονέων, εκτίμηση, παρακολούθηση, Νεογνικός ίκτερος

Εμβόλιο γρίπης (Παιδίατρος)

Επίσκεψη νεογέννητου

Εφηβική ιατρική

Προσέγγιση κοινωνικών, συναισθηματικών και σωματικών αναγκών των εφήβων και υποστήριξη της οικογένειας

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Παιδίατρος)

Μητρικός θηλασμός

Συμβουλευτική υποστήριξη, αντιμετώπιση δυσκολιών που σχετίζονται με το θηλασμό

Πιστοποιητικά Υγείας για το σχολείο/παιδικό σταθμό

Πλήρης παιδιατρικός έλεγχος

Σιδηροπενική Αναιμία, Δισλιπιδαιμίες, Διαταραχές Θυρεοειδικής Λειτουργίας, Σακχαρώδης Διαβήτης, Νεφρική - Ηπατική λειτουργία, Κληρονομούμενα μεσογειακά νοσήματα

Προγεννητική συμβουλευτική

Συζήτηση με μελλοντικούς γονείς, Οικογενειακό ιστορικό, Μητρικός θηλασμός, Συμβουλές για τις πρώτες ημέρες με το νεογέννητο

Τακτική παιδιατρική παρακολούθηση

Εμβολιασμοί, Διατροφή, Καμπύλες ανάπτυξης, Ψυχοκινητική εξέλιξη, Έλεγχος ενήβωσης και παρακολούθηση κατά την εφηβεία (στάδια Tanner)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ηρώς Κωνσταντοπούλου 46, Ίλιον, 13122
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top