Αρχική » Γιατροί » Καλλές Βασίλειος
Καλλές Βασίλειος Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός Μαστού, Γλυφάδα Αττικής

Καλλές Βασίλειος

Γενικός Χειρουργός, Μαστολόγος

Διεύθυνση
Ηλείας 8-12 (Εντός Mediteraneo Hospital Breast Clinic), Γλυφάδα, 16675
Κόστος επίσκεψης
65 €

Εμπειρία

Αντιμετώπιση αιμορροΐδων
Αποκατάσταση βουβωνοκήλης
Έλεγχος θυρεοειδούς
Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή

Ο Καλλές Βασίλειος είναι Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός Μαστού και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα Αττικής.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ). Σήμερα, υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό ως Επιμελητής της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και ασκεί κλινικό έργο στο Τμήμα Χειρουργικής Ογκολογίας και τη Μονάδα Μαστού του Mediterraneo Hospital.

Επίσης, είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική», τίτλου σπουδών για τον «Σχεδιασμό και την Ερμηνεία Κλινικών Μελετών» από την Ιατρική Σχολή του Johns Hopkins University των Ηνωμένων Πολιτειών και κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Χειρουργικής Μαστού. Για το επιστημονικό του έργο έχει τιμηθεί με 8 εθνικά και 2 διεθνή βραβεία και επαίνους, καθώς και με «Εύφημο Μνεία» από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Έχει εκπαιδευθεί στη Χειρουργική Ογκολογία και την Ογκοπλαστική Χειρουργική του Μαστού στα διεθνούς φήμης Νοσοκομεία St George’s University Hospital, London, UK και Basingstoke and North Hampshire Hospital, Basingstoke, UK, καθώς και στη Μονάδα Μαστού του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών.

Τέλος, διαθέτει πλούσιο ερευνητικό και επιστημονικό έργο και είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού καθώς και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα Αττικής.

- Υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό ως Επιμελητής της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και ασκεί κλινικό έργο στο Τμήμα Χειρουργικής Ογκολογίας και τη Μονάδα Μαστού του Mediterraneo Hospital.

- Στα πλαίσια της εκπόνησης της Διδακτορικής του Διατριβής με ερευνητικό αντικείμενο τον Καρκίνο του Μαστού, διετέλεσε συνεργάτης της Μονάδας Μαστού της Α’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής, ολοκληρώνοντας σημαντικό ερευνητικό έργο.

- Είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού καθώς και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας.

- Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).

- Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του στη Χειρουργική, εκπαιδεύτηκε στη Χειρουργική Ογκολογία και την Ογκοπλαστική Χειρουργική του Μαστού στα διεθνούς φήμης Νοσοκομεία St George’s University Hospital, London, UK και Basingstoke and North Hampshire Hospital, Basingstoke, UK, καθώς και στη Μονάδα Μαστού του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών (Διευθυντής: Καθ. Γ. Ζωγράφος).

- Τον Ιούλιο του 2014 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα».

- Τον Οκτώβριο του 2014 ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές σπουδές του με αντικείμενο την «Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική», λαμβάνοντας τον αντίστοιχο τίτλο του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ.

- Στο επιστημονικό του έργο συγκαταλέγονται 62 δημοσιευμένα άρθρα σε διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και περισσότερες από 130 ανακοινώσεις σε Διεθνή και Εθνικά Συνέδρια, καθώς και συμμετοχή σε διεθνείς, πολυκεντρικές μελέτες με αντικείμενα Χειρουργικής Μαστού (Αποκατάσταση Μαστού μετά από Μαστεκτομή, Ογκοπλαστικές Τεχνικές Διατήρησης Μαστού) και Γενικής Χειρουργικής.

- Είναι κάτοχος τίτλου σπουδών με αντικείμενο τον Σχεδιασμό και την Ερμηνεία Κλινικών Μελετών από την κορυφαία παγκοσμίως Ιατρική Σχολή του Johns Hopkins University των Ηνωμένων Πολιτειών.

- Είναι κάτοχος, κατόπιν εξετάσεων, του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Χειρουργικής Μαστού (Fellow of the European Boards of Surgery, Qualification in Breast Surgery).

- Για το επιστημονικό του έργο έχει τιμηθεί με 8 εθνικά και 2 διεθνή βραβεία και επαίνους, καθώς και με «Εύφημο Μνεία» από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

- Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται τόσο στη βασική και κλινική έρευνα του καρκίνου του μαστού, όσο και στην ανάπτυξη πρωτοκόλλων βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας σε ασθενείς με παθήσεις του μαστού.

 

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αιμορροΐδων

Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος

Αντιμετώπιση μελανώματος (Γενικός Χειρουργός)

Αντιμετώπιση ομφαλοκήλης

Αντιμετώπιση παθήσεων χολής (Γενικός Χειρουργός)

Αντιμετώπιση συριγγίου πρωκτού

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση (Γενικός Χειρουργός)

Θεραπεία κήλης

Θυρεοειδεκτομή

Λαπαροσκοπική χειρουργική (Γενικός Χειρουργός)

Πρωκτοσκόπηση

Σκωληκοειδεκτομή

Χειρουργική παχέος εντέρου

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ηλείας 8-12 (Εντός Mediteraneo Hospital Breast Clinic), Γλυφάδα, 16675
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top