Αρχική » Γιατροί » Ζουριδάκης Κωνσταντίνος

Ζουριδάκης Κωνσταντίνος

Γαστρεντερολόγος, Ηπατολόγος

Διεύθυνση
Γ. Λαμπράκη 207, Τούμπα, 543 52
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Γαστροσκόπηση
Φλεγμονώδεις νόσοι εντέρου

Ο Ζουριδάκης Κωνσταντίνος είναι Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Μετά την αποφοίτησή του από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικεύθηκε στην Παθολογία στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και συμμετείχε σε σειρά δημοσιεύσεων που αφορούν την ογκολογία του πεπτικού συστήματος.
Από το 2011 εργάσθηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ηπατολογικό Ιατρείο της Β` Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής, όπου συμμετείχε στο κλινικό έργο και σε σειρά κλινικών μελετών εξωτερικού επί 4ετίας στον τομέα της Ηπατολογίας. Παράλληλα, απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών (MSc) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με θέμα την Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία.
Πραγματοποίησε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας στη Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παπανικολάου. Συμμετείχε σε πάνω από 2.000 ενδοσκοπικές πράξεις στο ενδοσκοπικό τμήμα της κλινικής και συμμετείχε σε σειρά μαθημάτων και δημοσιεύσεων.
Έχει παραστεί σε δεκάδες συνέδρια, πολλά εκ των οποίων στο εξωτερικό (Σαν Φρανσίσκο, Βοστώνη, Παρίσι, Άμστερνταμ), έχει υπάρξει ομιλητής σε αρκετά συνέδρια στην Ελλάδα, καθώς και συγγραφέας κεφαλαίων επιστημονικών βιβλίων στο χώρο της Γαστρεντερολογίας - Ηπατολογίας.
Τέλος, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ηπατολογικό Ιατρείο της Β` Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και εξωτερικός συνεργάτης ιατρικών ιδιωτικών νοσοκομείων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης.
- Από το 2011 εργάσθηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ηπατολογικό Ιατρείο της Β` Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής, όπου συμμετείχε στο κλινικό έργο και σε σειρά κλινικών μελετών εξωτερικού επί 4ετίας στον τομέα της Ηπατολογίας.
- Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ηπατολογικό Ιατρείο της Β` Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και εξωτερικός συνεργάτης ιατρικών ιδιωτικών νοσοκομείων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

- Μετά την αποφοίτησή του από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε την υπηρεσία υπαίθρου στο περιφερειακό ιατρείο Ραψάνης (2006-2007).
- Ειδικεύθηκε στην Παθολογία (2008-2010) στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και συμμετείχε σε σειρά δημοσιεύσεων που αφορούν την ογκολογία του πεπτικού συστήματος.
- Απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών (MSc) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με θέμα Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία, με κατεύθυνση την κλινική έρευνα και γενικό βαθμό Άριστα. Η διπλωματική του εργασία που πραγματεύτηκε την ελαστογραφία ήπατος και σπληνός βαθμολογήθηκε με 10 (Άριστα).
- Πραγματοποίησε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας στη Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παπανικολάου (2014-2018), όπου εκπαιδεύτηκε στο ηπατολογικό ιατρείο, το ιατρείο φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου, το γενικό γαστρεντερολογικό ιατρείο και αντιμετώπισε πλήθος περιστατικών στα επείγοντα του νοσοκομείου.
- Συμμετείχε σε πάνω από 2.000 ενδοσκοπικές πράξεις (γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις, πολυποδεκτομές, τοποθετήσεις γαστροστομιών και άλλα) στο ενδοσκοπικό τμήμα της κλινικής και συμμετείχε σε σειρά μαθημάτων και δημοσιεύσεων.
- Έχει παραστεί σε δεκάδες συνέδρια, πολλά εκ των οποίων στο εξωτερικό (Σαν Φρανσίσκο, Βοστώνη, Παρίσι, Άμστερνταμ κά), έχει υπάρξει ομιλητής σε αρκετά συνέδρια στην Ελλάδα, καθώς και συγγραφέας κεφαλαίων επιστημονικών βιβλίων στο χώρο της Γαστρεντερολογίας - Ηπατολογίας.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση γαστρεντερίτιδας

Αντιμετώπιση ευερέθιστου εντέρου

Αντιμετώπιση ηπατίτιδας

Αντιμετώπιση νόσου Crohn

Γαστροσκόπηση

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Γαστρεντερολόγος)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Γ. Λαμπράκη 207, Τούμπα, 543 52
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top