Αρχική » Γιατροί » Ζαννίκος Γεώργιος

Ζαννίκος Γεώργιος

Καρδιολόγος

Διεύθυνση
Χιόνης 6, Χίος, 82100
Κόστος επίσκεψης
40 €

Εμπειρία

Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)
Triplex
Αντιμετώπιση αρρυθμιών
Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης
Αντιμετώπιση καρδιακής ανεπάρκειας

Ο Ζαννίκος Γεώργιος είναι Καρδιολόγος Ενηλίκων & Παίδων και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Χίο.
Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάσθηκε στην Παθολογική Κλινική του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Α’ Καρδιολογική Κλινική του Ερυθρού Σταυρού & στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.
Κατόπιν, έπειτα από εξετάσεις απέκτησε τον τίτλο του ”Ειδικού Καρδιολόγου”, λαμβάνοντας ενεργά μέρος σε μελέτες που αφορούν: την ευαισθησία β-υποδοχέων της καρδιάς, την Heart Rate Variability και την διαστολική λειτουργία της Αριστεράς Κοιλίας σε υπερτασικούς και στεφανιαίους, με αρκετές (10) ανακοινώσεις σε πανελλήνια Καρδιολογικά Συνέδρια και δύο στο Μεσογειακό Καρδιολογικό Συνέδριο του 1995.
Για 17 χρόνια, παράλληλα, υπηρέτησε ως καρδιολόγος στην Υγειονομική Μονάδα του ΙΚΑ στη Χίο.
Τέλος, το ιατρείο του είναι εξοπλισμένο με τα απαραίτητα μηχανήματα για παρακολούθηση και πρόληψη των βασικών ασθενειών (στεφανιαίας νόσου, υπέρτασης, δυσλιπιδαιμίας και διαφόρων αρρυθμιών) με την εκτέλεση TRIPLEX- HOLTER - STRESS TEST (Δοκιμασία κόπωσης).

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Χίο, από το 1996, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τα απαραίτητα μηχανήματα για παρακολούθηση και πρόληψη των βασικών ασθενειών (στεφανιαίας νόσου, υπέρτασης, δυσλιπιδαιμίας και διαφόρων αρρυθμιών) με την εκτέλεση TRIPLEX- HOLTER - STRESS TEST (Δοκιμασία κόπωσης).
- Για 17 χρόνια υπηρέτησε ως καρδιολόγος στην Υγειονομική Μονάδα του ΙΚΑ στη Χίο.

- Το 1981 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1987.
- Πραγματοποίησε την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό ιατρείο) στο Δήμο της Αμανής για δυο χρόνια και στη συνέχεια για άλλα δυο χρόνια εργάσθηκε στην Παθολογική Κλινική του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου.
- Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Α’ Καρδιολογική Κλινική του Ερυθρού Σταυρού και στη Καρδιοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.
- Το 1996 έπειτα από εξετάσεις απέκτησε τον τίτλο του ”Ειδικού Καρδιολόγου”, λαμβάνοντας ενεργά μέρος σε μελέτες που αφορούν: την ευαισθησία β-υποδοχέων της καρδιάς, την Heart Rate Variability και την διαστολική λειτουργία της Αριστεράς Κοιλίας σε υπερτασικούς και στεφανιαίους, με αρκετές (10) ανακοινώσεις σε Πανελλήνια Καρδιολογικά Συνέδρια και δύο στο Μεσογειακό Καρδιολογικό Συνέδριο του 1995.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Holter πίεσης

Holter ρυθμού

Triplex

Triplex θωρακικής αορτής

Αντιμετώπιση ανευρύσματος

Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης

Αντιμετώπιση κολπικής μαρμαρυγής

Αντιμετώπιση χοληστερίνης (Καρδιολόγος)

Αρτηριακή υπέρταση

Βεβαίωση άθλησης

Ηλεκτροκαρδιογράφημα

Μελέτη υπέρτασης με 24ωρο Holter πίεσης

Στεφανιογραφία

Τεστ κοπώσεως (stress test)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Χιόνης 6, Χίος, 82100
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top