Αρχική » Γιατροί » Ερευνίδου Αικατερίνη
Ερευνίδου Αικατερίνη Γενικός Ιατρός

Ερευνίδου Αικατερίνη

Γενικός Ιατρός

Διεύθυνση
Κομνηνών 11, Πανόραμα, 55236
Κόστος επίσκεψης
30 €

Η Ερευνίδου Αικατερίνη είναι Γενικός Ιατρός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. με διετή άσκηση στην πνευμονολογία και 4ετή στην ειδικότητα της οικογενειακής ιατρικής.

Το 2002 πήρε τον τίτλο ειδικότητας στη οικογενειακή ιατρική από την ιατρική σχολή του Ηρακλείου Κρήτης και το 2008, έλαβε το δίπλωμα της διδακτορικής διατριβής. Για περισσότερα από 10 χρόνια εργάσθηκε ως ιατρός του ΕΣΥ και από το 2013 έως σήμερα διατηρεί το δικό της ιατρείο.

Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια με ανακοινώσεις & παρουσιάσεις.

Το ενδιαφέρον της, σύμφωνα με τις αρχές της ειδικότητάς της, είναι η προσωποκεντρική προσέγγιση του ασθενή και η ολιστική θεραπευτική αντιμετώπισή του.

- Το διάστημα 2002 - 2013 εργάσθηκε ως ιατρός του ΕΣΥ.

- Από το 2013 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη, όπου προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:

- Διαχείριση των πλέον συχνών χρόνιων νοσημάτων και καταστάσεων στην κοινότητα, των μειζόνων παραγόντων κινδύνου και των υπηρεσιών φροντίδας υγείας και αποκατάστασης.

- Υποστήριξη, προσανατολισμό και υπεύθυνη καθοδήγηση των ασθενών και της οικογένειάς τους μέσα στο σύστημα υγείας.

- Εφαρμογή προγραμμάτων προληπτικού και προσυμπτωματικού ελέγχου, καθώς και την εφαρμογή και παρακολούθηση των προγραμμάτων εμβολιασμού.

- Παραπομπή των χρηστών των υπηρεσιών υγείας σε διαγνωστικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων των προληπτικών και προσυμπτωματικών ελέγχων, όπως ορίζουν συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές και πρωτόκολλα.

- Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.

- Από το 1996 έως το 1998 ασκήθηκε στην πνευμονολογία και από το 1998 έως το 2002 ασκήθηκε στην ειδικότητα της οικογενειακής ιατρικής.

- Το 2002 πήρε τον τίτλο ειδικότητας στη οικογενειακή ιατρική από την ιατρική σχολή του Ηρακλείου Κρήτης και το 2008, πήρε το δίπλωμα της διδακτορικής διατριβής.

- Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια με ανακοινώσεις & επιτοίχιες παρουσιάσεις.

Γλώσσες

Αγγλικά

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Κομνηνών 11, Πανόραμα, 55236
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top