Αρχική » Γιατροί » Δρόσος Βασίλειος – 3D Therapy
Δρόσος Βασίλειος, Φυσικοθεραπευτής

Δρόσος Βασίλειος – 3D Therapy

Φυσικοθεραπευτής

Διεύθυνση
Ζακύνθου 3, Κυψέλη, 11361
Κόστος επίσκεψης
30 €

Εμπειρία

Αθλητικές κακώσεις
Αυχενικό σύνδρομο
Μετεγχειρητική αποκατάσταση
Οσφυαλγία

Ο Δρόσος Βασίλειος είναι Φυσικοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο στην Κυψέλη, όπου ασχολείται με όλες τις μορφές Φυσικοθεραπείας, την νευρολογική αποκατάσταση και την αθλητική αποκατάσταση.

Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας των Τ.Ε.Ι. Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μετεκπαίδευση στην Νευρολογική Αποκατάσταση στο Masku Neurological Rehabilitation Center στην Φυσικοθεραπεία στο Turku University Hospital, στην Φιλανδία.

Μετεκπαιδεύτηκε σε αντικείμενα, όπως τις εγκαυματικές νόσους, τις σύγχρονες απόψεις και τεχνικές στην Φυσικοθεραπεία, το κεντρικό και περιφερικό νευρικό σύστημα, τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, την παθογένεια και την λειτουργική αποκατάσταση, τις αρθρίτιδες και τις ρευματοπάθειες, την φυσικοθεραπεία στην τρίτη ηλικία, τις δυσλειτουργίες του χεριού, σπονδυλικής στήλης κ.α. Το 2005 έκανε μετεκπαίδευση στην Ερευνητική Απόδειξη και Φυσικοθεραπευτική Αποκατάσταση καθώς και στο SET (base cource).

To 1997 εργάστηκε σαν φυσικοθεραπευτής στις Ιατρικές Υπηρεσίες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου. Έχει στο ενεργητικό του μια σειρά από εκλαϊκευμένα άρθρα και συνεντεύξεις σε περιοδικά, εφημερίδες, ηλεκτρονικό τύπο και τηλεόραση και παράλληλα είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

- To 1997 άρχισε να εργάζεται σε κέντρο Φυσικοθεραπείας στην Καλλιθέα. Την ίδια χρονιά εργάστηκε σαν φυσικοθεραπευτής στις Ιατρικές Υπηρεσίες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου.

- Το 2002 άνοιξε δικό του Κέντρο Φυσικοθεραπείας στην Κυψέλη, όπου ασχολείται με όλες τις μορφές Φυσικοθεραπείας, την νευρολογική αποκατάσταση και την αθλητική αποκατάσταση.

- Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

- Φοίτησε στο τμήμα οδοντοτεχνιτών του 3ου Τ.Ε.Λ. Αθηνών απ' όπου αποφοίτησε με άριστα το 1993. Την ίδια χρονιά εισήχθη στο τμήμα Φυσικοθεραπείας των Τ.Ε.Ι. Αθηνών, απ' όπου αποφοίτησε το 1997 και στη συνέχεια έκανε μετεκπαίδευση στην Νευρολογική Αποκατάσταση στο Masku Neurological Rehabilitation Center στην Φυσικοθεραπεία στο Turku University Hospital στην Φιλανδία.

- Κατά την διάρκεια των σπουδών του μετεκπαιδεύτηκε σε αντικείμενα όπως τις εγκαυματικές νόσους, τις σύγχρονες απόψεις και τεχνικές στην Φυσικοθεραπεία, το κεντρικό και περιφερικό νευρικό σύστημα, τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, την παθογένεια και την λειτουργική αποκατάσταση, τις αρθρίτιδες και τις ρευματοπάθειες, την φυσικοθεραπεία στην τρίτη ηλικία, τις δυσλειτουργίες του χεριού, τις δυσλειτουργίες της σπονδυλικής στήλης κ.α.

- Την περίοδο 2000-2001 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία σαν λοχίας στο Πεζικό. Το 2005 έκανε μετεκπαίδευση στην Ερευνητική Απόδειξη και Φυσικοθεραπευτική Αποκατάσταση καθώς και στο SET (base cource).

- Έχει αντιμετωπίσει επώνυμα δύσκολα περιστατικά με σημαντικά αποτελέσματα.

- Έχει στο ενεργητικό του μια σειρά από εκλαϊκευμένα άρθρα και συνεντεύξεις σε περιοδικά, εφημερίδες, ηλεκτρονικό τύπο και τηλεόραση.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Bobath

Kinesiotaping

Personal training

Trigger points therapy

Αυχενικό Σύνδρομο

Τεχνικη Mckenzie (οσφυαλγία – αυχενικό)

Αθλητικές κακώσεις

Αναπνευστική φυσικοθεραπεία

Αναπνευστική φυσικοθεραπεία (βρογχική παροχέτευση, επανεκπαίδευση σωστής αναπνοής, αναπνευστικές ασκήσεις)

Αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων

Εγκεφαλικά Επεισόδια

Έλξεις

Επανεκπαίδευση Βάδισης

Ηλεκτροθεραπεία και φυσικά μέσα

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Φυσικοθεραπευτής)

Θεραπείες κατ' οίκον

Θεραπευτική άσκηση

Θερμά - ψυχρά επιθέματα

Ισχιαλγία (Φυσικοθεραπευτής)

Κατάγματα

Κινησιοθεραπεία και προγράμματα νευροεξελικτικής αγωγής σε παιδιά

Λεμφοίδημα

Λιποίδημα

Μετατραυματική αποκατάσταση

Μετατραυματικό - μετεγχειρητικό οίδημα

Μετεγχειρητική αποκατάσταση

Μυϊκές Θλάσεις

Νευρολογικές παθήσεις

Οσφυαλγία (Φυσικοθεραπευτής)

Πελματογράφημα (Φυσικοθεραπευτής)

Πρόληψη Τραυτισμών

Τεχνικές PNF

Υδροθεραπεία

Φλεβολεμφοστατικό Οίδημα

Χειρομάλαξη - ηλεκτρομάλαξη

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ζακύνθου 3, Κυψέλη, 11361
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top