Αρχική » Γιατροί » Γκόγκα Χριστίνα
Γκόγκα Χριστίνα Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

Γκόγκα Χριστίνα

Πνευμονολόγος

Διεύθυνση
Λεωφόρος Μαραθώνος 91, Παλλήνη, 15351
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Βρογχικό άσθμα
Διακοπή καπνίσματος
Λοιμώξεις αναπνευστικού
Μελέτη ύπνου
ΧΑΠ-Αντιμετώπιση Χρόνιας Αποφρακτικής Πωευμονοπάθειας
Χρόνιος βήχας

Η Γκόγκα Χριστίνα είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Παλλήνη Αττικής.
Είναι Διευθύντρια της Δ' Πνευμονολογικής Κλινικής- Επεμβατικής Πνευμονολογίας του Metropolitan General. Έχει διατελέσει Επιμελήτρια και Συνεργάτης στην Ευρωκλινική Αθηνών και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της ΡΕΑ.
Εξειδικεύτηκε στην Επεμβατική Πνευμονολογία, τον Καρκίνο πνεύμονα και τα νοσήματα του Υπεζωκότα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον (UHS) στην Μεγάλη Βρετανία, σε οργανική θέση. Επιπρόσθετα και συγχρόνως συμμετείχε στο πρώτο διοργανωθέν πρόγραμμα διαπίστευσης στον ενδοβρογχικό και ενδοσκοπικό υπέρηχο (EBUS and EUS), το 2016, που οργανώνεται από την ERS.
Ειδικεύτηκε στην Πνευμονολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός» και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας Πνευμονολογίας- Φυματιολογίας το 2014.
Στο ιδιωτικό της ιατρείο παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της Πνευμονολογίας - Φυματιολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στον Λειτουργικό Έλεγχο της αναπνοής αλλά και στον Καρκίνο Πνεύμονα και στα Νοσήματα του Υπεζωκότα. Έχει μεγάλη εμπειρία στη σύγχρονη επεμβατική πνευμονολογία (βρογχοσκοπήσεις, EBUS/TBNA, ηλεκτροκαυτηρία- APC- τοποθέτηση stent, θωρακικών σωλήνων, κλπ) και ασχολείται με την διενέργεια πολυσωματοκαταγραφικής μελέτης ύπνου επί ενδείξεως.
Τέλος, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην έρευνα, κυρίως στις λοιμώξεις αναπνευστικού, πεδίο πάνω στο οποίο εκπόνησε και την διδακτορική της διατριβή με θέμα “Λοιμώξεις στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με έμφαση στην Πνευμονία του Αναπνευστήρα (VAP) και στην Βακτηριαιμία σχετιζόμενη με τους Κεντρικούς Φλεβικούς Καθετήρες (CVCRBI)”. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα και συμμετέχει ως ομιλήτρια σε ιατρικά συνέδρια.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Παλλήνη Αττικής, όπου παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της Πνευμονολογίας- Φυματιολογίας, με ιδιαίτερη έμφαση στον Λειτουργικό Έλεγχο της αναπνοής αλλά και στον Καρκίνο Πνεύμονα και στα Νοσήματα του Υπεζωκότα.
- Είναι Διευθύντρια της Δ' Πνευμονολογικής Κλινικής- Επεμβατικής Πνευμονολογίας του Metropolitan General.
- Έχει διατελέσει Επιμελήτρια και Συνεργάτης στην Ευρωκλινική Αθηνών και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της ΡΕΑ.

- Εξειδικεύτηκε στην Επεμβατική Πνευμονολογία, τον Καρκίνο πνεύμονα και τα νοσήματα του Υπεζωκότα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον (UHS) στην Μεγάλη Βρετανία, σε οργανική θέση.
- Επιπρόσθετα και συγχρόνως συμμετείχε στο πρώτο διοργανωθέν πρόγραμμα διαπίστευσης στον ενδοβρογχικό και ενδοσκοπικό υπέρηχο (EBUS and EUS), το 2016, που οργανώνεται από την ERS.
- Ειδικεύτηκε στην Πνευμονολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός» και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας Πνευμονολογίας- Φυματιολογίας το 2014.
- Έχει μεγάλη εμπειρία στη σύγχρονη επεμβατική πνευμονολογία (βρογχοσκοπήσεις, EBUS/TBNA, ηλεκτροκαυτηρία- APC- τοποθέτηση stent, θωρακικών σωλήνων, κλπ) και ασχολείται με την διενέργεια πολυσωματοκαταγραφικής μελέτης ύπνου επί ενδείξεως.
- Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην έρευνα, κυρίως στις λοιμώξεις αναπνευστικού, πεδίο πάνω στο οποίο εκπόνησε και την διδακτορική της διατριβή με θέμα “Λοιμώξεις στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με έμφαση στην Πνευμονία του Αναπνευστήρα (VAP) και στην Βακτηριαιμία σχετιζόμενη με τους Κεντρικούς Φλεβικούς Καθετήρες (CVCRBI)”.
- Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα και συμμετέχει ως ομιλήτρια σε ιατρικά συνέδρια.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αλλεργικά δερματικά test (skin prick test)

Αλλεργικά νοσήματα

Ανάλυση αερίων αρτηριακού αίματος

Αντιμετώπιση άσθματος (Πνευμονολόγος)

Αντιμετώπιση λοιμώξεων αναπνευστικού

Βρογχικό άσθμα

Βρογχοδιαστολή

Βρογχοσκόπηση

Διακοπή καπνίσματος

Διερεύνηση χρόνιου βήχα

Λειτουργικός Έλεγχος αναπνοής - Σπιρομέτρηση

Η πιο διαδεδομένη, εξέταση ρουτίνας, δοκιμασία λειτουργικού ελέγχου της αναπνοής. Η Σπιρομέτρηση καταγράφει τον εκπνεόμενο όγκο αέρα σε σχέση με τον χρόνο κατά τη διάρκεια μιας μέγιστης εκπνευστικής προσπάθειας

Εμβόλιο γρίπης (Πνευμονολόγος)

Εργοσπιρομετρία

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Πνευμονολόγος)

Μελέτη ύπνου (Πνευμονολόγος)

Μέτρηση λειτουργίας αναπνευστικών μυών

Νυχτερινή Οξυμετρία

Οξυμετρία

ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Λεωφόρος Μαραθώνος 91, Παλλήνη, 15351
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top